7 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: citroenraspcourgettecouscousgedroogde koriandergerookt paprikapoederkaneelstokjekikkererwtenknoflookkomijnkorianderkruidnagelkurkumalaurierbladmanzanillamuntolijfoliepeperrode paprikarode uisuikeruivruchtensapzout
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit G. Malouf en L. Malouf - Turquoise

Brunch / diner / bijgerecht / voorgerecht uit Turquoise:

Gevulde wijnbladeren op Istanbulse manier

Ingrediënten:
bladpeterselie, citroen, citroensap, dille, gedroogde munt, ingemaakte wijnbladeren, kaneel, kippenbouillon, kortkorrelige rijst, krenten, olijfolie, pijnboompitten, piment, trostomaat en ui

Een recept uit J. Lawson - Cocina Nueva

Diner / hoofdgerecht uit Cocina Nueva:

Lamsvlees in schapenyoghurt

Ingrediënten:
bruine ui, citroenrasp, citroensap, kaneelstokje, kippenbouillon, knoflook, lamskotelet, laurierblad, manzanilla, olijfolie, rode ui, schapenyoghurt, verse munt, oregano, verse rozemarijn en verse tijm

Keuken:
Spaans
Soort:
stoofgerecht / vlees
Een recept uit J. Lawson - Cocina Nueva

Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Cocina Nueva:

Kippenalbóndigas met saffraan-amandelsaus

Ingrediënten:
amandelen, manzanilla, broodkruim, citroenrasp, citroensap, ei, gemalen komijn, gerookt paprikapoeder, kaneel, kippenbouillon, kippengehakt, knoflook, kruidnagel, laurierblad, olijfolie, rode ui, saffraandraadjes, verse bladpeterselie en witte wijn

Keuken:
Spaans
Soort:
vlees
Een recept uit Alfons Schuhbeck - Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze

Diner / voorgerecht uit Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze:

In Arganöl Mariniertes Kaninchen / In arganolie gemarineerd konijn

Ingrediënten:
bleekselderij, bruine boter, cantharellen, citroenrasp, citroensap, citroenschil, gedroogde champignons, gedroogde chilipeper, gelatine, gemalen karwijzaad, gember, gerookt paprikapoeder, kaneelstokje, kardamompeul, kippenbouillon, knoflook, konijnenbout, kruidnagel, kurkuma, laurier, marinade voor konijn, paprikapoeder edelsusz, peper, peterselie, saffraan, suiker, ui, veldsla, wortel en zout

Keuken:
Duits / Noord-Afrikaans / Orientaals
Soort:
wild / couscous
Een recept uit Thomas Keller, Ellen Vereijken, Jojo Keller en Bart Eijken - Bartje Boemboe

Recept uit Bartje Boemboe:

Kuping Gaja

Ingrediënten:
asem, bloem, bosui, bosuitjes, bouillon, cacao, citroensap, djinten, eieren, fruit, gehakt, gula djawa, juruk purut, kaneel, kemirinootjes, korianderpoeder, knoflook, koekjes, water, lombok, olie, peper, pinda’s, prei, prei, runderbouillon, runderlever, selderij, soepvlees, suiker, tarwebloem, taugé, knoflook, trassi, ui, vanillestokje, vanillesuiker, vlees, water, witte kool, zout en 
zout en peper

Keuken:
Indonesisch