Diner / bijgerecht uit De Joodse keuken:
Geglaceerde wortelen met kaneel en rozijnen
- Ingrediënten:
- boter, ganzenvet, honing, kaneel, krenten, nootmuskaat, plantaardige olie, rozijnen, wortelen en zout
- Keuken:
- Asjkenazisch / Joods
- Soort:
- groente
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | appel, bakpoeder, ei, filodeeg, fruit, gember, gemberpulp, granola, griekse yoghurt, havermout, kikkererwten, melk, munt, olie, peer, peper, plantaardige olie, pompoenpitten, speltbloem, suiker, water, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / bijgerecht uit De Joodse keuken:
Recept uit Hét bakboek!:
Ontbijt / snack of tussendoortje / bij de koffie uit De Joodse keuken:
Diner / nagerecht / dessert / bij de koffie uit De Joodse keuken:
Diner / nagerecht uit Melk & dadels:
Recept uit Mediterraneo:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / hoofdgerecht uit De Smaakbijbel: