6 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: botercognaceieidooierfijne kristalsuikergehaktgele rozijnenkaneelkaneelpoederkardemompeulenkardemompoederkokosnootvruchtvleeslange pepernootmuskaatplantaardige oliepoedersuikerroomkaasrumsodasuikerwalnotenwortel
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit Simone van den Berg en Vanessa van Koppen - Zalig zoet

Snack of tussendoortje uit Zalig zoet:

pepernoten

Ingrediënten:
bloem, honing, kaneelpoeder, kardemompeulen, kruidnagels, lange peper, nootmuskaat, plantaardige olie, stroop, soda, kardemompoeder, kruidnagelpoeder, water, bakpoeder, zout en zwarte peperkorrels

Keuken:
Hollands
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Yotam Ottolenghi en Sami Tamimi - Ottolenghi het kookboek

Diner / snack of tussendoortje / nagerecht uit Ottolenghi het kookboek:

Worteltaart met walnoten

Ingrediënten:
bakpoeder, bloem, boter, ei, fijne kristalsuiker, honing, kaneel, kokos, kruidnagelpoeder, poedersuiker, roomkaas, walnoten, wortel, zonnebloemolie, zout en zuiveringszout

Soort:
gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Een recept uit Yotam Ottolenghi en Sami Tamimi - Ottolenghi het kookboek

Diner / snack of tussendoortje / nagerecht uit Ottolenghi het kookboek:

Worteltaart met walnoten

Ingrediënten:
bakpoeder, bloem, boter, ei, fijne kristalsuiker, honing, kaneel, kokos, kruidnagelpoeder, poedersuiker, roomkaas, walnoten, wortel, zonnebloemolie, zout en zuiveringszout

Soort:
gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Een recept uit Tessa Couperus

Recept van Patesserie:

Ottolenghi’s worteltaart met walnoten

Ingrediënten:
bloem, ei, eidooier, eiwitten, boter, honing, poedersuiker, roomkaas, walnoten, kaneel, kokosnootvruchtvlees, zout, suiker, bakpoeder, kruidnagelpoeder, soda, walnoten, wortel en zonnebloemolie

Een recept uit Tessa Couperus

Recept van Patesserie:

Ottolenghi’s worteltaart met walnoten

Ingrediënten:
ei, eidooier, eiwitten, boter, gehakt, honing, poedersuiker, bloem, kokos, roomkaas, zout, suiker, bakpoeder, kaneel, kruidnagelpoeder, soda, walnoten, wortel en zonnebloemolie

Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Snack of tussendoortje / bij de koffie uit De Joodse keuken:

Lekach - Honingcake

Ingrediënten:
amandelen, bakpoeder, bloem, cognac, ei, gele rozijnen, kaneel, kruidnagelpoeder, plantaardige olie, rum, sinaasappelrasp, sterke koffie, suiker, vloeibare honing, walnoten en zout

Keuken:
Oost-Europees / Asjkenazisch / Joods
Soort:
gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch