10 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: auberginebasilicumbasmatirijstcashewnotengaram masalagemalen komijngemberkaneelkerrieknoflookkokosmelkkoriandermuntolieolijfolieoreganoparmezaanse kaasrode paprikarozenwatersaffraansjalotsperziebonentomatenpuree
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit Sylvia Witteman - Koken met Sylvia Witteman

Diner uit Koken met Sylvia Witteman:

Bruine bonen met rijst

Ingrediënten:
bladselderij, bouillonblokjes, bruine bonen uit pot, gember, gemberpoeder, ketchup, kip, knoflook, madame jeanette peper, olie, rijst, suiker, tomatenpuree, ui, zoutvlees en zuurkoolspek

Keuken:
Surinaams
Soort:
stoofgerecht
Een recept uit Carol Beckerman en Vitataal - 500 slowcooker recepten

Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:

Groentebiryani met cashewnoten, tomaten en spaanse peper

Ingrediënten:
aubergine, basilicum, basmatirijst, bataat, broodkruim, cashewnoten, doperwten, garam masala, gemalen komijn, gember, groentebouillon, kaneel, kardemonpeulen, kerrie, knoflook, kokosmelk, koriander, olie, olijfolie, oregano, parmezaanse kaas, rode paprika, rozenwater, saffraan, sjalot, spaanse peper, sperziebonen, suiker, tomaat, tomaat uit blik, tomatenpuree en ui

Keuken:
Indiaas
Soort:
rijst / vegetarisch
Een recept uit Isabel

Recept van De Hippe Vegetarier:

Perzische keuken: Gevulde aubergines

Ingrediënten:
aubergine, aubergines, bouillon, brood, cayennepeper, dille, extra vergine olijfolie, gedroogde munt, gehakt, peterselie, groentebouillon, aubergine, water, kaneelpoeder, kurkumapoeder, linzen, munt, paprijst, peterselie, puylinzen, rijst, suiker, knoflook, knoflook, tomaten, tomatenblokjes, tomatenpuree, ui, uien, water, olijfolie, zeezout, zonnebloemolie, zout, 
zout en peper en zwarte peper

Een recept uit  - Gemüse!

Diner / hoofdgerecht uit Gemüse! :

Jambalaya

Ingrediënten:
bleekselderij, bonenkruid, courgette, gerookte tofu, gladde peterselie, groentebouillon, kerriepoeder, korianderpoeder, langkorrelrijst, maiskolven, olie, paprikapoeder edelsusz, rode paprika, suiker, tomatenpuree, ui en venkelzaad

Keuken:
Caraïbisch
Soort:
vegan
Een recept uit Yotam Ottolenghi - Plenty more

Bijgerecht uit Plenty more:

gevulde courgettes

Ingrediënten:
citroen, courgette, fijne kristalsuiker, gedroogde munt, gemalen komijnzaad, gemalen pimentkorrels, granaatappelmelasse, griekse yoghurt, groentebouillon, knoflook, koriander, munt, olijfolie, rondkorrelrijst, tomaat, ui, zonnebloemolie, zout en zwarte peper

Soort:
vegetarisch
Een recept uit Carol Beckerman en Vitataal - 500 slowcooker recepten

Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:

Groentebiryani met knolselderij en amandelschaafsel

Ingrediënten:
amandelschaafsel, aubergine, basilicum, basmatirijst, broodkruim, doperwten, garam masala, gemalen komijn, gember, groentebouillon, kaneel, kardemonpeulen, kerrie, knoflook, knolselderij, kokosmelk, koriander, olie, olijfolie, oregano, parmezaanse kaas, rode paprika, rozenwater, saffraan, sjalot, sperziebonen, suiker, tomaat uit blik, tomatenpuree en ui

Keuken:
Indiaas
Soort:
rijst / vegetarisch
Een recept uit Carol Beckerman en Vitataal - 500 slowcooker recepten

Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:

Groentebiryani met cashewnoten

Ingrediënten:
aubergine, basilicum, basmatirijst, bataat, broodkruim, cashewnoten, doperwten, garam masala, gemalen komijn, gember, groentebouillon, kaneel, kardemonpeulen, kerrie, knoflook, kokosmelk, koriander, olie, olijfolie, oregano, parmezaanse kaas, rode paprika, rozenwater, saffraan, sjalot, sperziebonen, suiker, tomaat uit blik, tomatenpuree en ui

Keuken:
Indiaas
Soort:
rijst / vegetarisch
Een recept uit Carol Beckerman en Vitataal - 500 slowcooker recepten

Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:

Groentebiryani met cashewnoten, aardappel en gele rozijnen

Ingrediënten:
aardappel, aubergine, basilicum, basmatirijst, broodkruim, cashewnoten, doperwten, garam masala, gele rozijnen, gemalen komijn, gember, groentebouillon, kaneel, kardemonpeulen, kerrie, knoflook, kokosmelk, koriander, olie, olijfolie, oregano, parmezaanse kaas, rode paprika, rozenwater, saffraan, sjalot, sperziebonen, suiker, tomaat uit blik, tomatenpuree en ui

Keuken:
Indiaas
Soort:
rijst / vegetarisch
Een recept uit Carol Beckerman en Vitataal - 500 slowcooker recepten

Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:

Groentebiryani met cashewnoten, pompoen en kokos

Ingrediënten:
aubergine, basilicum, basmatirijst, broodkruim, cashewnoten, doperwten, garam masala, gemalen komijn, gember, groentebouillon, kaneel, kardemonpeulen, kerrie, knoflook, kokosmelk, kokosvlokken, koriander, olie, olijfolie, oregano, parmezaanse kaas, pompoen, rode paprika, rozenwater, saffraan, sjalot, sperziebonen, suiker, tomaat uit blik, tomatenpuree en ui

Keuken:
Indiaas
Soort:
rijst / vegetarisch
Een recept uit Carol Beckerman en Vitataal - 500 slowcooker recepten

Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:

Groentebiryani met cashewnoten, wortel en munt

Ingrediënten:
aubergine, basilicum, basmatirijst, bataat, broodkruim, cashewnoten, doperwten, garam masala, gemalen komijn, gember, groentebouillon, kaneel, kardemonpeulen, kerrie, knoflook, kokosmelk, koriander, munt, olie, olijfolie, oregano, parmezaanse kaas, rode paprika, rozenwater, saffraan, sjalot, sperziebonen, suiker, tomaat uit blik, tomatenpuree, ui en wortel

Keuken:
Indiaas
Soort:
rijst / vegetarisch