8 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: amandelessenceazijnbakpoederbasilicumbasterdsuikerbladpeterseliebloembloemkoolcitroencitroenraspcitroensapcrème fraîchedressingeiflespompoengemalen amandelengemalen hazelnotengemalen komijngortgriekse yoghurtkaneelplantaardige olierozenwatervloeibare honing
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Diner / nagerecht / bij de koffie uit De Joodse keuken:

Abrikozenstrudel

Ingrediënten:
abrikozen, boter, ei, filodeeg, plantaardige olie, poedersuiker, suiker en water

Keuken:
Midden-europees / Asjkenazisch / Joods
Soort:
gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Diner / nagerecht / dessert / bij de koffie uit De Joodse keuken:

Breik aux amandes - Tunesisch amandelgebak

Ingrediënten:
amandelessence, boter, citroensap, ei, filodeeg, gemalen amandelen, plantaardige olie, sinaasappelrasp, suiker, vloeibare honing en water

Keuken:
Tunesisch / Sefardisch / Joods
Soort:
koek en gebak / vegetarisch
Een recept uit Anne Wilson - Grieks koken

Diner / nagerecht uit Grieks koken:

Baklava

Ingrediënten:
amandelen, basterdsuiker, boter, citroensap, filodeeg, kaneel, kruidnagels, olijfolie, piment, suiker, walnoten en water

Keuken:
Grieks
Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Diner / nagerecht / dessert / bij de koffie uit De Joodse keuken:

Breik aux amandes - Algerijns amandelgebak

Ingrediënten:
amandelessence, boter, citroenrasp, citroensap, ei, filodeeg, gemalen amandelen, plantaardige olie, sinaasappelrasp, suiker, vloeibare honing en water

Keuken:
Sefardisch / Joods / Algerijns
Soort:
koek en gebak / vegetarisch
Een recept uit Isabel

Recept van De Hippe Vegetarier:

VIDEO: 4 gangen kerstmenu in 2 uur

Ingrediënten:
azijn, basilicum, bloemkool, citroen, crème fraîche, dressing, ei, eieren, filodeeg, flespompoen, bloem, boter, gemalen komijn, gort, griekse yoghurt, ijs, kastanjes, knoflook, komijn, kruiden, kruidensalade, kurkuma, marinade, zout, munt, olie, olijfolie, paddenstoelen, paprikapoeder, parmezaanse kaas, pasta, peren, peterselie, bladpeterselie, pompoen, rietsuiker, rucola, vruchtensap, spruiten, spruitjes, steaks, suiker, knoflook, tijm, bakpoeder, kardemompoeder, ui, water, waterkers en witte wijnazijn