Breik aux amandes - Algerijns amandelgebak
★
★
★
★
★
Een recept van Claudia Roden.
U vindt dit recept op pagina 598 in De Joodse keuken .
- Keuken:
- Sefardisch / Joods / Algerijns
- Gang:
- dessert / bij de koffie
- Soort:
- koek en gebak / vegetarisch
Ingrediënten
- amandelessence
- boter
- citroenrasp
- citroensap
- ei
- filodeeg
- gemalen amandelen
- plantaardige olie
- sinaasappelrasp
- suiker
- vloeibare honing
- water
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.