Ontbijt uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Roggebrood - hilvaleipä
- Ingrediënten:
- boter, gist, honing, roggemeel, tarwemeel, water en zout
- Keuken:
- Europees / Fins
- Soort:
- brood en broodgerecht / vegetarisch
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | anijs, bloem, citroen, crème de cassis, eenkorenmeel, ei, gedroogde gist, havermout, jeneverbes, kaneel, kaneelstokje, kruidnagel, maïsmeel, meel, melk, melkpoeder, nootmuskaat, rietsuiker, rode bourgogne, roggemeel, suiker, tarwebloem, volkorenmeel, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Ontbijt uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Ontbijt uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Recept uit Meer brood uit eigen oven:
Ontbijt uit Culinaria U.S.A.:
Diner / nagerecht uit Culinaria Frankrijk: