Kruidkoek, eren in wijn, zwarte bessensorbet - pain d'épice, poires au vin et sorbet au cassis
★
★
★
★
★
Een recept van André Dominé.
U vindt dit recept op pagina 159 in Culinaria Frankrijk .
- Keuken:
- Frans
- Gang:
- nagerecht
- Soort:
- fruit / gebak, koek, taart, pudding / ijs/sorbet/granita/panna cotta
Ingrediënten
- anijs
- boter
- citroen
- crème de cassis
- gedroogde gist
- honing
- jeneverbes
- kaneel
- kaneelstokje
- kruidnagel
- maïsmeel
- nootmuskaat
- rietsuiker
- rode bourgogne
- sinaasappel
- sinaasappelschil
- suiker
- tarwebloem
- water
- williamsperen
- zwarte bessen
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.