Bij de koffie uit Het Grote Larousse Patisserieboek:
Saint-Honorétaart
- Ingrediënten:
- bladerdeeg, bloem, boter, eierdooiers, eieren, kristalsuiker, maïzena, melk, slagroom, vanillestokje, water en zout
- Soort:
- zoet / koek en gebak
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | amandelschaafsel, bloem, boter, citroenschil, eidooier, kaneelpoeder, kaneelstokje, kristalsuiker, poedersuiker, pure chocolade, roomboterbladerdeeg, sinaasappel, slagroom, suiker, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Bij de koffie uit Het Grote Larousse Patisserieboek:
Recept uit De pure keuken:
Recept van Onze Franse keuken:
Recept van Food & Friends: