Recept uit Groot handboek sauzen:
Mousselinesaus
- Ingrediënten:
- boter, cayennepeper, citroensap, dragon, eidooier, laurier, peterselie, room, sjalot, witte peperkorrels, witte wijn, witte wijnazijn en zout
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- sauzen
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | banyulsazijn, bloem, boter, de koninck bier, eidooier, fingerling-aardappelen, geklaarde boter, kalfsfilet, kalfsjus, kasteelbier, kerstomaat, koriander, laurier, munt, nieuwe aardappel, nootmuskaat, olie, palmbier, parelui, peterselie, prei, sesamzaad, sherryazijn, sjalot |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit Groot handboek sauzen:
Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / hoofdgerecht uit JGV - A Life in 12 Recipes: