Recept van Violet kookt:
Geroosterde vijgen met granaatappelmelasse, mascarpone en hazelnoot
- Ingrediënten:
- gehakt, granaatappelmelasse, hazelnoten, honing, mascarpone, sinaasappel, slagroom, suiker, tijm en vijgen
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | anijs, basilicum, boter, champagne, chardonnay, crème fraîche, dille, fruit, grapefruit, knoflook, kruiden, kruisbessen, meloen, noten, parmezaanse kaas, passievrucht, peer, perzik, pompoenpitten, prei, room, specerijen, toast, tropisch fruit |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept van Violet kookt:
Lunch / avondmaal uit Nopi:
Diner / snack of tussendoortje / nagerecht / dessert / bij de koffie uit Rijksmuseum kookboek:
Basisrecept uit De dikke vegetariër:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier: