Diner / nagerecht / bij de koffie uit De Zilveren Lepel:
Pipasener met sabayon
- Ingrediënten:
- bittere chocolade, bloem, boter, ei, gist, ricotta, rozijn, rum, sabayon en suiker
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- koek en gebak / vegetarisch
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | abrikozenjam, bakpoeder, bigarreaux, bittere amandelen, bittere chocolade, bloem, boter, cake, citroen, citroenrasp, ei, eidooier, eiwit, griessuiker, kaneel, maïzena, melk, poedersuiker, pure chocolade, ricotta, slagroom, suiker, water, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / nagerecht / bij de koffie uit De Zilveren Lepel:
Diner / nagerecht / bij de koffie uit Wolfram Siebecks Kochchschule für anfänger:
Diner / snack of tussendoortje / nagerecht uit Het gouden bakboek:
Diner / nagerecht / bij de koffie uit Het beste van Roger van Damme: