Bijgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Spinaziestamp
- Ingrediënten:
- aardappel, boter, bouillon, nootmuskaat, peper, room, spinazie, ui, water en zout
- Keuken:
- Belgisch
- Soort:
- stamppot
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, bieslook, bloem, boter, bouillon, droge witte wijn, ei, eidooier, knoflook, laurier, melk, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, peterselie, prei, room, salie, sjalot, spinazie, tijm, water, witlof, wortel, zonnebloemolie, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Bijgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Recept van De Hippe Vegetarier: