Bijgerecht uit Deutsche Küche:
Brätnockerln - baknoedels
- Ingrediënten:
- bieslook, boter, citroenrasp, ei, gebakken kalfsvlees, kalfslever, nootmuskaat, paneermeel, peterselie, room, ui, witte peper en zout
- Keuken:
- Duits
- Soort:
- noedels
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, anijszaad, bakpoeder, bieslook, bladpeterselie, bloem, boter, citroenrasp, citroensap, ei, eidooier, fruit, knoflook, knolselderij, melk, olijfolie, peper, peterselie, room, suiker, ui, water, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Bijgerecht uit Deutsche Küche:
Bij de koffie uit Deutsche Küche:
Diner / nagerecht / hoofdgerecht uit Lidya Winkels kookboek:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier: