Kikkererwtensoep met gnocchi van kikkererwten en ricotta
★
★
★
★
★
Een recept van Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal.
U vindt dit recept op pagina 627 in De dikke vegetariër .
- Keuken:
- Indiaas / Italiaans
- Gang:
- bijgerecht / hoofdgerecht
- Soort:
- soep/bouillon / peulvruchten / vegetarisch
- Bereidingstijd:
- 60 minuten
Ingrediënten
- bloem
- chilipeper
- chilipoeder
- citroen
- citroensap
- garam masala
- geleisuiker speciaal
- gemberwortel
- kikkererwten
- knoflook
- kokosmelk
- komijnpoeder
- komijnzaad
- koriander
- mosterdzaad
- neutrale olie
- nootmuskaat
- oregano
- peper
- ricotta
- room
- tahin
- tomaten
- ui
- zout
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.