Bijgerecht uit Deutsche Küche:
Zuurkool
- Ingrediënten:
- bloemige aardappel, boter, droge riesling, gerookt buikspek, groentefond, jeneverbessen, laurier, peper, suiker, ui, zout en zuurkool
- Keuken:
- Duits
- Soort:
- groente
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bacon, bleekselderij, bloem, doorregen spek, droge witte wijn, ganzenvet, gehakt, groente, kippenbouillon, knoflook, kool, laurier, nootmuskaat, olijfolie, peterselie, suiker, tijm, tomatenpuree, ui, vleesbouillon, water, wortel, zout, zuurkool, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Bijgerecht uit Deutsche Küche:
Diner / hoofdgerecht uit Deutsche Küche:
Recept van Francesca Kookt!:
Recept van Wat Ik Gegeten Heb:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van Mijn Recepten:
Recept van Mijn Recepten: