Fasan "Winzerart" im Majoran-Speck mit Tresterjus und Trauben-Sauerkraut-Quiche - Wijnbouwersfazant in majoraan-spek met jus van marc en quiche met druiven en zuurkool
★
★
★
★
★
U vindt dit recept op pagina 318 in Deutsche Küche .
- Keuken:
- Duits
- Gang:
- hoofdgerecht
- Soort:
- gevogelte
- Bereidingstijd:
- 75 minuten
Ingrediënten
- boter
- distelolie
- druiven-zuurkoolquiche
- fazantenborst
- gevogeltefond
- jeneverbessen
- majoraan
- marc
- peper
- room
- spek
- varkensnet
- zout
- zuurkool
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.