Fasan "Winzerart" im Majoran-Speck mit Tresterjus und Trauben-Sauerkraut-Quiche - Wijnbouwersfazant in majoraan-spek met jus van marc en quiche met druiven en zuurkool

U vindt dit recept op pagina 318 in Deutsche Küche .

Keuken:
Duits
Gang:
hoofdgerecht
Soort:
gevogelte
Bereidingstijd:
75 minuten

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Rote-Bete-Salat mit Sektbirne - Rode bietensalade met sekt en peer

Een recept uit  - Deutsche Küche

Gebrühter Weiβkohlsalat - Salade van gebroeide witte kool

Een recept uit  - Deutsche Küche

Schwarzwurzeln mit gebratenem Saibling mit Rotwein-Butter-Sauce - Schorseneren met gebraden zalmforel met rodewijn-botersaus

Een recept uit  - Deutsche Küche

Pellkartoffeln mit Peterselieolie - Ongeschilde aardappelen met peterselieolie

Een recept uit  - Deutsche Küche