93 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: bieslookbleekselderijbloembotercitroenraspdillefruitkippenbouillonknoflooklaurierolijfoliepeperpeterseliepreisuikertijmuiwaterwitte wijnwortelzuivelzwarte peper
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit Schonherr - Koude keuken

Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Koude keuken:

Tonijn speciaal

Ingrediënten:
aardappelen, augurk, cayennepeper, citroen, gemberpoeder, room, suiker, tonijn in olie, ui, wortel, yoghurt en zout

Keuken:
Duits
Soort:
azijn / vis
Een recept uit Schonherr - Koude keuken

Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit Koude keuken:

Kostelijke haringschotel

Ingrediënten:
augurk, azijn, bismarckharing, citroen, citroenschil, gemberpoeder, kappertjes, maatjesharing, marjolein, room, tabasco, ui, wortel, yoghurt en zout

Keuken:
Duits
Soort:
vis
Een recept uit  - Lamsvlees nieuwe stijl

Diner / hoofdgerecht uit Lamsvlees nieuwe stijl:

Dubbele lamskarbonade met groene pepersaus

Ingrediënten:
champignons, citroenrasp, feta, griekse yoghurt, groene peperkorrels, kalfsbouillon, kippenbouillon, knoflook, lamskarbonade uit de lende, oud bruin brood, oud witbrood, peterselie, sjalot, tijm, witbrood, zout en zure room

Soort:
lamsvlees
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Gevulde patisson

Ingrediënten:
citroen, gemalen kaas, olijfolie, patisson, pepertje, room, rundergehakt, tomaat, ui en zout

Soort:
groente / ovenschotel
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Drinken / aperitief uit Koken voor elke dag:

Zalmcrème met avocado

Ingrediënten:
avocado, bieslook, citroen, dille, dragon, garnalen, gerookte zalm, knoflook, peper, peterselie, room, sjalotje, yoghurt en zout

Soort:
hapjes
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Kreeft in mosterdsaus

Ingrediënten:
basilicum, citroen, cognac, court-bouillon, eierdooiers, kreeften, mosterd, paprikapoeder, peper, room, sherry, sjalotten, vetstof en zout

Soort:
schaal- en schelpdieren
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Diner / voorgerecht uit Koken voor elke dag:

Sint-jakobsschelpen

Ingrediënten:
bloem, champignons, citroen, cognac, paneermeel, peper, room, sint-jakobsvruchten, sjalot, vetstof, visbouillon, witte wijn en zout

Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Zalmforelfilets met witloof

Ingrediënten:
cayennepeper, citroen, gerookt spek, nootmuskaat, peper, room, sjalotten, vetstof, witloof, witte wijn, zalmforelfilets en zout

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Reerug

Ingrediënten:
bouillon, champignons, citroen, gebardeerde reerug, peper, room, selderij, uien, vetstof, witte wijn, wortel en zout

Soort:
wild
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Parelhoen met lavas

Ingrediënten:
bleekselderij, citroen, kippenbouillon, lavas, parelhoen, peper, prei, ui, vetstof, witte wijn, zout en zure room

Soort:
wild en gevogelte / gevogelte
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Lamsstoofvlees met kerriesaus

Ingrediënten:
aardappelzetmeel, appelen, bakbananen, citroen, kerriepoeder, lamsschouder, munt, peper, room, suiker, uien, vetstof, vleesbouillon en zout

Soort:
vlees / lamsvlees
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Konijnenfilet gevuld met zalm

Ingrediënten:
appelen, citroen, honing, kervelblaadjes, kippenfond, konijnenfilets, mosterd, peper, prinsessenbonen, room, sjalotjes, tomaat, vetstof, witte wijn, wortelen, zalmfilet en zout

Soort:
wild
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Kalfsblanquette

Ingrediënten:
bloem, citroen, eierdooier, kalfsvlees, kruidnagels, laurier, peper, peterselie, room, selderij, tijm, ui, vetstof, wortelen en zout

Soort:
vlees / kalfsvlees
Haal meer recepten op...