Recept uit Elzas:
Langhopf
- Ingrediënten:
- amandelen, bakkersgist, blanke rozijnen, boter, ei, hazelnoten, honing, kaneel, kaneelsuiker, melk, patentbloem, rum, suiker, walnoten en zout
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | amandel, bakpoeder, boter, citroen, ei, eidooier, gehakt, gekonfijte sinaasappelschil, gember, gemberpoeder, kruidnagel, kruidnagelpoeder, meel, melk, nootmuskaat, olie, poedersuiker, slagroom, suiker, walnoten, water, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit Elzas:
Snack of tussendoortje / bij de koffie uit De Joodse keuken:
Diner / nagerecht uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Recept van Patesserie:
Snack of tussendoortje / bij de koffie uit Winterkoekjes bakken:
Recept van Patesserie: