33 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: bakpoederblanke amandelenbloembotercitroencitroensapcitroenschileifilodeeggedroogde vijgengekonfijte citroenschilgekonfijte sinaasappelschilgemberpoederkaneelstokjekruidnagelnootmuskaatsinaasappelschilslagroomsuikervloeibare honingwalnotenwaterzout
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Traktatie uit De dikke vegetariër:

'Filosigaren' met walnoten

Ingrediënten:
boter, citroenschil, filodeegvellen, honing, kaneel, kardemom, kruidnagel, nootmuskaat, noten, sinaasappelschil, suiker en suikerstroop

Keuken:
Mediterraans
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Snack of tussendoortje / traktatie / bij de koffie uit De dikke vegetariër:

Kruidige honingcake

Ingrediënten:
bakpoeder, bloem, boter, ei, gemberpoeder, honing, kaneel, koffie, kruidnagel, nootmuskaat, piment, roggemeel, sinaasappelschil, suiker, volkorenmeel en zout

Keuken:
Europees
Soort:
koek en gebak / vegetarisch
Een recept uit

Recept van Okoko recepten:

Stoofperen in rode wijn

Ingrediënten:
citroen, crème fraîche, kaneelstokje, kruidnagel, peperkorrel, rode wijn, sinaasappelschil, slagroom, stoofperen, suiker, vanille-ijs, vanillestokje en vloeibare honing

Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Snack of tussendoortje / traktatie / bij de koffie uit De dikke vegetariër:

Rozijnen- of dadelcake

Ingrediënten:
bakpoeder, bloem, boter, dadel, ei, gemberpoeder, honing, kaneel, koffie, kruidnagel, nootmuskaat, piment, roggemeel, rozijnen, sinaasappelschil, suiker, volkorenmeel en zout

Keuken:
Europees
Soort:
koek en gebak / vegetarisch
Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Diner / nagerecht / dessert uit De Joodse keuken:

Haroset uit Italië

Ingrediënten:
appel, citroensap, dadel, gedroogde vijgen, gekonfijte citrusschil, gekonfijte sinaasappelschil, gele rozijnen, gemalen amandelen, gember, gemberpoeder, honing, kaneel, kruidnagel, nootmuskaat, peer, pijnboompitten, pistaches, pruimedanten, sinaasappelsap, suiker, walnoten en zoete wijn

Keuken:
Sefardisch / Joods / Italiaans
Soort:
vegan / chutney/pickle/jam/compote
Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Snack of tussendoortje / bij de koffie uit De Joodse keuken:

Lekach - Honingcake

Ingrediënten:
amandelen, bakpoeder, bloem, cognac, ei, gele rozijnen, kaneel, kruidnagelpoeder, plantaardige olie, rum, sinaasappelrasp, sterke koffie, suiker, vloeibare honing, walnoten en zout

Keuken:
Oost-Europees / Asjkenazisch / Joods
Soort:
gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Een recept uit J. Goldstein - De Middellandse Zee, een culinaire reis

Diner / nagerecht uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:

Walnoottaart - karithopitta

Ingrediënten:
bakpoeder, beschuitkruim, bloem, boter, citroensap, citroenschil, compote, ei, gemalen kaneel, gemalen kruidnagel, honing, kruidnagel, sinaasappelrasp, slagroom, suiker, walnoten, water en zout

Keuken:
Mediterraans / Grieks
Soort:
koek en gebak / vegetarisch / noten