37 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: abrikozenjamappelbloembruine basterdsuikerbruine suikercitroencitroenraspeifijne rietsuikergedroogde gistgekonfijte citrusschilhoningkaneelstokjekrentenkristalsuikerlichtbruine basterdsuikermelknootmuskaatpatentbloempoedersuikerroomkaassuikertarwebloemzout
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit Regula Ysewijn - Brits bakboek

Snack of tussendoortje / bij de koffie uit Brits bakboek:

Black bun

Ingrediënten:
boter, bruine suiker, eigeel, fijne rietsuiker, fijne witte suiker, geblancheerde amandelen, gekonfijte citrusschil, gemalen kaneel, gemalen kruidnagel, gemberpoeder, gist, krenten, melk, patentbloem, rozijnen, rum, water en zout

Keuken:
Schots / Brits
Soort:
brood en broodgerecht / koek en gebak / feestdagen
Een recept uit Lisette

Recept van Onze Franse keuken:

Appel-Kruimel vlaai

Ingrediënten:
abrikozenjam, appel, bloem, donkere rozijnen, gedroogde gist, kaneel, klokhuis, lichtbruine basterdsuiker, melk, poedersuiker, roomboter, suiker, water en zout

Een recept uit Es

Recept van Es' Factory:

Haagse kakker recept

Ingrediënten:
amandelschaafsel, amandelspijs, bloem, boter, ei, fijne kristalsuiker, gist, kaneel, krenten, melk, rozijnen, rum, vanille-extract, water en zout

Een recept uit Es

Recept van Es' Factory:

Haagse kakker recept

Ingrediënten:
amandelschaafsel, amandelspijs, bloem, boter, ei, fijne kristalsuiker, gist, kaneel, krenten, melk, rozijnen, rum, vanille-extract, water en zout

Een recept uit Veronique Pouw

Recept van Oh My Dish:

Chocolade beignets

Ingrediënten:
bloem, ei, boter, kaneelstokjes, lauwwarm water, pure chocolade, room, steranijs, suiker, volle melk, zakje instant gist en zout

Een recept uit Ineke Berentschot en Ton Bloetjes - Nachtbrood

Basisrecept uit Nachtbrood:

Kerststol of paasstol

Ingrediënten:
amandel, bloem, boter, citroen, donkere rum, ei, gedroogde vijgen, instantgist, kaneel, krenten, melk, rozijn, sinaasappel, suiker, water, witte amandelen, witte basterdsuiker en zout

Keuken:
Nederlands
Soort:
brood en broodgerecht
Een recept uit Jonah Freud - Rijksmuseum kookboek

Traktatie uit Rijksmuseum kookboek:

Piccalilly-oliebollen

Ingrediënten:
azijn, bloem, boter, ei, gembersiroop, gist, groentemix, groenten, kaneelstokje, kruidnagel, kurkuma, laurierblad, melk, mosterd, mosterdpoeder, olie, sambal oelek, suiker, water en zout

Keuken:
Nederlands
Soort:
hartige hapjes / groente / feestdagen