Robert Kranenborg, Pieter J. Bogaers en Hiyoko Imai - Winter - De keuken van Kranenborg

Winter - De keuken van Kranenborg

een culinaire biografie

Een boek van Robert Kranenborg, Pieter J. Bogaers en Hiyoko Imai

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken uw kookboeken, zoals Winter - De keuken van Kranenborg, online doorzoekbaar zodat u uw favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken u thuis hebt staan.

De winter is voor mij een magisch seizoen vol sfeer en traditioneel vol stemmige en feestelijke eetmomenten. Het mooie van de wintermaanden (december tot en met februari) is dat ze zowel de afsluiting van het oude jaar als ook de start van een nieuw jaar in zich meedragen. Het jaar begint en eindigt met de winter. Als dat niet iets poëtisch heeft?

In dit eerste boek in een serie van vier leert de lezer mij al goed kennen: hoe ik denk en werk, wat ik moest doen om de top te bereiken, wat je moet doen om aan de top te blijven en gaandeweg zal mijn manier van koken en denken over koken helder worden.

Een recept is daarbij een start: het voordoen door de chef op papier. Maar - zo zegt de chef - dat recept is beslist niet heilig. Je moet op basis daarvan andere eigen gerechten gaan koken en fouten maken, is dat erg? Welnee! Je moet juist fouten maken om tot een beter begrip van garingsprocessen te komen en misschien wel om zo - het zal niet de eerste keer zijn - nieuwe gerechten te creëren.
<p>——————————————————————————–</p>


Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Aanbevolen boeken