Eke Mariën

We hebben 4 boeken van Eke Mariën waarvan één boek mét recepten.

Meld u gratis aan!

Welkom op heerlijkzoeken.

Heerlijk zoeken is jouw persoonlijke receptenzoekmachine voor jouw boekenplank en blogcollectie. Alleen nog maar lekkere recepten vinden van auteurs die jou wél aanspreken, zoals die van Eke Mariën? Registreren is gratis!

Boeken van Eke Mariën

Recepten van Eke Mariën

Doorzoek de recepten

Wist je dat heerlijkzoeken dé site is om door recepten van kookboeken te zoeken? Verfijn en verken onze selectie van recepten!

Een recept uit Eke Mariën en Jan Groenewold - Keukenlab

Recept uit Keukenlab:

Gazpacho, vegan

Ingrediënten:
balsamicoazijn, extra vierge-olijfolie, gerookt paprikapoeder, komijnzaad, groene paprika, groentebouillon, knoflook, komkommer, rode wijnazijn, tomatenpuree, trostomaten, ui en zeezout

Soort:
vegan
Een recept uit Eke Mariën en Jan Groenewold - Keukenlab

Recept uit Keukenlab:

Gepekelde augurken

Ingrediënten:
augurk, babykomkommer, dille, dillezaad, knoflook, mosterdzaad, ongeraffineerd zeezout, venkelzaad, water en zwarte peperkorrels

Soort:
vegan / inmaak
Een recept uit Eke Mariën en Jan Groenewold - Keukenlab

Diner / nagerecht uit Keukenlab:

Pistachesoufflé

Ingrediënten:
boter, citroensap, eidooier, eiwit, maïzena, melk, pistaches, suiker, vanillestokje en wijnsteenzuur

Soort:
soufflé / vegetarisch
Een recept uit Eke Mariën en Jan Groenewold - Keukenlab

Recept uit Keukenlab:

Zoetzure augurken

Ingrediënten:
anijszaad, augurk, babykomkommer, dille, dillezaad, karwijzaad, knoflook, korianderzaad, mosterdzaad, ongeraffineerd zeezout, peperkorrels, suiker, venkelzaad, water, witte wijn, witte wijnazijn, zout en zwarte peperkorrels

Soort:
vegan / inmaak
Een recept uit Eke Mariën en Jan Groenewold - Keukenlab

Recept uit Keukenlab:

Tjaptjoi met kip

Ingrediënten:
bosuitjes, champignons, kipfilet, kippenbouillon, maïzena, marinade, oestersaus, paksoi, rode paprika, rode peper, rode ui, taugé, ve-tsin, wortel en zoute sojasaus

Een recept uit Eke Mariën en Jan Groenewold - Keukenlab

Bijgerecht uit Keukenlab:

Kabu no senmai-zuké

Ingrediënten:
citroensap, graanstroop, knolraap, kombu, meiraap, mirin, rettich, rijstazijn en zeezout

Keuken:
Japans
Soort:
vegan
Een recept uit Eke Mariën en Jan Groenewold - Keukenlab

Diner / voorgerecht uit Keukenlab:

Pompoensalsa met pompoenschuim

Ingrediënten:
daikonkers, hokkaidopompoen, limoenrasp, limoensap, mango, pompoenschuim, ponzu, rode peper, sjalot, tuinkers en vissaus

Een recept uit Eke Mariën en Jan Groenewold - Keukenlab

Recept uit Keukenlab:

Chocoladebonbons

Ingrediënten:
basterdsuiker, boter, gecondenseerde melk, melkchocolade, pure chocolade, vanille-extract, witte chocolade en zout

Soort:
vegetarisch / bonbons
Een recept uit Eke Mariën en Jan Groenewold - Keukenlab

Recept uit Keukenlab:

Saffraanschuim

Ingrediënten:
gelatineblaadjes, saffraan, suiker, water en witte wijn

Soort:
schuim/mousse/gelei
Een recept uit Eke Mariën en Jan Groenewold - Keukenlab

Recept uit Keukenlab:

Briochebroodjes

Ingrediënten:
amylase, bloem, boter, ei, gist, sesamzaad, slagroom, suiker, volle melk en zout

Soort:
brood en broodgerecht
Een recept uit Eke Mariën en Jan Groenewold - Keukenlab

Recept uit Keukenlab:

Marinade voor fajitas

Ingrediënten:
arachideolie, bruine suiker, chilivlokken, gemalen komijnzaad, knoflook, koriander, limoensap, sojasaus en zout

Keuken:
Tex-mex
Soort:
marinade
Een recept uit Eke Mariën en Jan Groenewold - Keukenlab

Recept uit Keukenlab:

Focaccia met rozemarijn

Ingrediënten:
gedroogde gist, grof zeezout, olijfolie, rozemarijn, suiker, tarwebloem t65, gist, water en zout

Soort:
brood en broodgerecht / vegan
Een recept uit Eke Mariën en Jan Groenewold - Keukenlab

Recept uit Keukenlab:

Guai-weisaus

Ingrediënten:
chili-olie, chinese sesampasta, chinkiangazijn, geroosterde sesamolie, geroosterd sesamzaad, lente-ui, lichte sojasaus, suiker, szechuanpeper, tahin en zout

Soort:
vegan / sauzen
Alle recepten van Eke Mariën