Bisque de crevettes

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 227 in Keukenlab .

Soort:
soep/bouillon / schaal- en schelpdieren
Bereidingstijd:
45 minuten

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Groentesoep met schapenvlees - hotch potch

Een recept uit Inge Kappert - Culinaria Europese specialiteiten - deel I

Lamsgehaktballen met twee-kleuren-paprikasaus

Een recept uit  - Lamsvlees nieuwe stijl

Gelee von roter Bete mit Crème fraîche und Kaviar / Rode bietengelei met crème fraîche en kaviaar

Een recept uit Eckart Witzigmann - Junges Gemüse

Gevulde selderijstukjes

Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag