Rene Zanderink

We hebben 4 boeken van Rene Zanderink waarvan één boek mét recepten.

Meld u gratis aan!

Welkom op heerlijkzoeken.

Heerlijk zoeken is jouw persoonlijke receptenzoekmachine voor jouw boekenplank en blogcollectie. Alleen nog maar lekkere recepten vinden van auteurs die jou wél aanspreken, zoals die van Rene Zanderink? Registreren is gratis!

Boeken van Rene Zanderink

Recepten van Rene Zanderink

Doorzoek de recepten

Wist je dat heerlijkzoeken dé site is om door recepten van kookboeken te zoeken? Verfijn en verken onze selectie van recepten!

Een recept uit Annette van Ruitenburg, Ruth de Ruwe, Rene Zanderink en Elsje Bruijnesteijn - Liever lokaal

Diner / hoofdgerecht uit Liever lokaal:

Kreeft

Ingrediënten:
kreeft

Keuken:
Hollands
Soort:
schaal- en schelpdieren
Een recept uit Annette van Ruitenburg, Ruth de Ruwe, Rene Zanderink en Elsje Bruijnesteijn - Liever lokaal

Basisrecept uit Liever lokaal:

Vleesbouillon

Ingrediënten:
bleekselderij, boter, knoflook, peterselie, prei, ui, vlees, vleesbotten en wortel

Keuken:
Hollands
Soort:
vlees / soep/bouillon
Een recept uit Annette van Ruitenburg, Ruth de Ruwe, Rene Zanderink en Elsje Bruijnesteijn - Liever lokaal

Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Liever lokaal:

Aubergine-gehaktbrood

Ingrediënten:
aubergine, ei, knoflook, olijfolie, paneermeel, pijnboompitjes, provençaalse kruiden, rundergehakt, ui, wittebroodmeel en zonnebloempitten

Keuken:
Hollands
Soort:
vlees / ovenschotel
Een recept uit Annette van Ruitenburg, Ruth de Ruwe, Rene Zanderink en Elsje Bruijnesteijn - Liever lokaal

Bijgerecht uit Liever lokaal:

Bloemenboter

Ingrediënten:
boter, grof zeezout, lamsoorblaadjes, lamsoorbloemen, peper, sinaasappelrasp en texels oorlam

Keuken:
Hollands
Soort:
vegetarisch / samengestelde boter
Een recept uit Annette van Ruitenburg, Ruth de Ruwe, Rene Zanderink en Elsje Bruijnesteijn - Liever lokaal

Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Liever lokaal:

Rillettes van ganzenborst

Ingrediënten:
gans, ganzenborsten, ganzenpoten, ganzenvet, knoflook, laurier, peper, tijm, vet spek, witte wijn en zout

Keuken:
Hollands
Soort:
wild en gevogelte / paté/terrine
Een recept uit Annette van Ruitenburg, Ruth de Ruwe, Rene Zanderink en Elsje Bruijnesteijn - Liever lokaal

Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit Liever lokaal:

Tartaar van paardenbiefstuk

Ingrediënten:
cayennepeper, eidooier, kappertjes, ketchup, mayonaise, paardenbiefstuk, peterselie, scherpe mosterd, tabasco, ui, worcestersaus en zout

Keuken:
Hollands
Soort:
vlees
Een recept uit Annette van Ruitenburg, Ruth de Ruwe, Rene Zanderink en Elsje Bruijnesteijn - Liever lokaal

Basisrecept uit Liever lokaal:

Kerriesaus

Ingrediënten:
bloem, boter, groentebouillon, kerriepoeder en ui

Keuken:
Hollands
Soort:
saus / vegetarisch
Een recept uit Annette van Ruitenburg, Ruth de Ruwe, Rene Zanderink en Elsje Bruijnesteijn - Liever lokaal

Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit Liever lokaal:

Groentequiche met roodbacteriekaas

Ingrediënten:
bloemkool, boter, briseerdeeg, broccoli, ei, melk, peper, prei, romanesco, roodbacteriekaas, sjalot en zout

Keuken:
Hollands
Soort:
quiche / vegetarisch
Een recept uit Annette van Ruitenburg, Ruth de Ruwe, Rene Zanderink en Elsje Bruijnesteijn - Liever lokaal

Diner / lunch / buffet / bijgerecht / voorgerecht uit Liever lokaal:

Bietensla met dressing van zomerhoning

Ingrediënten:
balsamicoazijn, bietjes, hazelnoten, hazelnotenolie, jonge schapenkaas, olie, rauwe ham, veldsla, waterkers, wittewijnazijn en zomerhoning

Keuken:
Hollands
Soort:
salade / vlees
Een recept uit Annette van Ruitenburg, Ruth de Ruwe, Rene Zanderink en Elsje Bruijnesteijn - Liever lokaal

Diner / lunch / bijgerecht / voorgerecht uit Liever lokaal:

Bietenparelgort met jonge geitenkaas

Ingrediënten:
bietensap, bladpeterselie, hazelnotenolie, knoflook, olijfolie, parelgort, sjalot, verse geitenkaas en zout

Keuken:
Hollands
Soort:
vegetarisch / groente
Een recept uit Annette van Ruitenburg, Ruth de Ruwe, Rene Zanderink en Elsje Bruijnesteijn - Liever lokaal

Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Liever lokaal:

Gestoofd rundvlees

Ingrediënten:
amsterdams bier, bloem, boter, champignons, knoflook, kruidkoek, laurier, olie, peper, riblappen, spekblokjes, tijm, ui, vleesbouillon en zout

Keuken:
Hollands
Soort:
stoofgerecht / vlees
Alle recepten van Rene Zanderink