Entrecote van de barbecue met barbecuesaus en aardappel-knolselderijpuree
★
★
★
★
★
Een recept van Annette van Ruitenburg, Ruth de Ruwe, Rene Zanderink en Elsje Bruijnesteijn.
U vindt dit recept op pagina 248 in Liever lokaal .
- Keuken:
- Hollands
- Gang:
- avondmaal / hoofdgerecht
- Soort:
- vlees / barbecue/grill / mosterd / azijn
Ingrediënten
- aardappel
- bleekselderij
- boter
- donker bier
- eiwit
- entrecote
- knoflook
- knolselderij
- laurier
- melk
- olie
- peper
- tomaat
- ui
- zout
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.