Zeekreeft in calvados - homard au Calvados

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 113 in Culinaria Frankrijk .

Keuken:
Frans
Gang:
voorgerecht / hoofdgerecht
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Gesauteerde appel

Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Cotelettes á la Normande - Herfstige koteletten met appel en room

Een recept uit Onno Kleyn - De grote Kleyn

Hazelnoten-honingsaus met ijs

Een recept uit Clara ten Houte de Lange, Anneke Ammerlaan en Annelene van Eijndhoven - Ingrediënten

Normandische oester met calva

Een recept uit  - de snelle keuken