Lamsribstuk uit de oven, lamszwezerik op een aardappelrozet met een bonenstamppotje - carré d'agneau au four etcetera
★
★
★
★
★
Een recept van André Dominé.
U vindt dit recept op pagina 282 in Culinaria Frankrijk .
- Keuken:
- Frans
- Gang:
- hoofdgerecht
- Soort:
- vlees / orgaanvlees
Ingrediënten
- champignon
- crème fraîche
- geklaarde boter
- kippenbouillon
- knoflook
- lamsribstuk
- lamszwezerik
- melk
- olie
- olijfolie
- port
- rosevalaardappels
- sjalot
- spek
- ui
- varkensbotten
- verse tijm
- peper
- witte bonen
- wortel
- zout
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.