Terug naar Orathay Souksisavanh.

Recepten van Orathay Souksisavanh

Overzicht van de recepten

Een recept uit Orathay Souksisavanh en Vania Nikolkic - Het spirelli kookboek

Lunch / bijgerecht / lunchgerecht uit Het spirelli kookboek:

Wraps met lentegroenten

Ingrediënten:
hoisinsaus, kipfilet, komkommer, kropsla, loempia-rijstvellen, munt, olie, peper, pinda's, rode rawitpeper, roze chioggia-biet en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
groente
Een recept uit Orathay Souksisavanh en Vania Nikolkic - Het spirelli kookboek

Bijgerecht uit Het spirelli kookboek:

Thaise saus

Ingrediënten:
citroen, knoflook, rode thaise rawit-chilipeper, suiker, vissaus en zout

Keuken:
Thais
Soort:
saus/dressing/jus
Een recept uit Orathay Souksisavanh en Vania Nikolkic - Het spirelli kookboek

Bijgerecht uit Het spirelli kookboek:

Groenterösti's

Ingrediënten:
aardappel, olie, peper, bladpeterselie, pompoen, ui en zout

Keuken:
Midden-europees
Soort:
aardappelgerecht / groente
Een recept uit Orathay Souksisavanh en Vania Nikolkic - Het spirelli kookboek

Diner / hoofdgerecht uit Het spirelli kookboek:

Groentespaghetti met kokkels

Ingrediënten:
chilipoeder, courgette, knoflook, kokkels, linguine, olijfolie, peper, bladpeterselie, spaghetti, tomaat, ui, witte wijn en zout

Keuken:
Internationaal
Soort:
salade / schaal- en schelpdieren
Een recept uit Orathay Souksisavanh en Vania Nikolkic - Het spirelli kookboek

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Het spirelli kookboek:

Spaghetti Primavera

Ingrediënten:
doperwten, groene asperge, kerstomaat, knoflook, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, spaghetti en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
salade
Een recept uit Orathay Souksisavanh en Vania Nikolkic - Het spirelli kookboek

Bijgerecht uit Het spirelli kookboek:

Bearnaisesaus

Ingrediënten:
azijn, boter, dragon, eidooier, peper, sjalot, water, witte wijn en zout

Keuken:
Frans
Soort:
saus/dressing/jus
Een recept uit Orathay Souksisavanh en Vania Nikolkic - Het spirelli kookboek

Bijgerecht uit Het spirelli kookboek:

Aardappelknotjes

Ingrediënten:
aardappel, frituurolie, fromage blanc, knoflook, peper, bladpeterselie, tijm en zout

Keuken:
Internationaal
Soort:
aardappelgerecht
Een recept uit Orathay Souksisavanh en Vania Nikolkic - Het spirelli kookboek

Diner / hoofdgerecht uit Het spirelli kookboek:

Bo bun met gamba's met thaise saus

Ingrediënten:
bataviasla, bloem, frituurolie, gamba, knoflook, komkommer, koriander, kropsla, munt, peper, pinda's, mihoen, taugé, thaise saus, wortel en zout

Keuken:
Thais
Soort:
schaal- en schelpdieren
Een recept uit Orathay Souksisavanh en Vania Nikolkic - Het spirelli kookboek

Diner / voorgerecht uit Het spirelli kookboek:

Waldorfsalade

Ingrediënten:
bleekselderij, citroen, eidooier, groene appel, kipfilet, knolselderij, little gemsla, mosterd, olie, peper, yoghurt en zout

Keuken:
Amerikaans
Soort:
salade