Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Anatolië:
Midye tava - Mosselen à la Bosporus met tamara
- Ingrediënten:
- citroensap, harderkuit, knoflook, olijfolie, plantaardige olie en witbrood
- Keuken:
- Turks
- Soort:
- schaal- en schelpdieren
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
We hebben 3 boeken van David Dale waarvan één boek mét recepten.
Heerlijk zoeken is jouw persoonlijke receptenzoekmachine voor jouw boekenplank en blogcollectie. Alleen nog maar lekkere recepten vinden van auteurs die jou wél aanspreken, zoals die van David Dale? Registreren is gratis!
Wist je dat heerlijkzoeken dé site is om door recepten van kookboeken te zoeken? Verfijn en verken onze selectie van recepten!
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Anatolië:
Recept uit Anatolië:
Diner / nagerecht uit Anatolië:
Diner uit Anatolië:
Ontbijt uit Anatolië:
Recept uit Anatolië:
Lunch / lunchgerecht uit Anatolië:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Anatolië:
Lunch / lunchgerecht uit Anatolië:
Diner / nagerecht uit Anatolië:
Recept uit Anatolië:
Recept uit Anatolië:
Ontbijt uit Anatolië:
Ontbijt uit Anatolië:
Diner / nagerecht uit Anatolië:
Ontbijt uit Anatolië:
Recept uit Anatolië:
Ontbijt uit Anatolië:
Recept uit Anatolië:
Diner / nagerecht uit Anatolië: