David Dale

We hebben 3 boeken van David Dale waarvan één boek mét recepten.

Meld u gratis aan!

Welkom op heerlijkzoeken.

Heerlijk zoeken is jouw persoonlijke receptenzoekmachine voor jouw boekenplank en blogcollectie. Alleen nog maar lekkere recepten vinden van auteurs die jou wél aanspreken, zoals die van David Dale? Registreren is gratis!

Boeken van David Dale

Recepten van David Dale

Doorzoek de recepten

Wist je dat heerlijkzoeken dé site is om door recepten van kookboeken te zoeken? Verfijn en verken onze selectie van recepten!

Een recept uit David Dale en Somer Sivrioglu - Anatolië

Recept uit Anatolië:

Tamarasaus

Ingrediënten:
citroenen, harderkuit, knoflook, olijfolie, plantaardige olie en witbrood

Keuken:
Turks
Soort:
saus/dressing/jus
Een recept uit David Dale en Somer Sivrioglu - Anatolië

Ontbijt uit Anatolië:

Tirnakli pide - Vingerpide

Ingrediënten:
bloem, gedroogde gist, gemalen mahleb, nigellazaad, sesamzaad, volkorenbloem, yoghurt en zonnebloemolie

Keuken:
Turks
Soort:
vegetarisch
Een recept uit David Dale en Somer Sivrioglu - Anatolië

Recept uit Anatolië:

Rozenjam

Ingrediënten:
citroenzuurpoeder, rozenblaadjes en suiker

Soort:
chutney/pickle/jam/compote / vegetarisch
Een recept uit David Dale en Somer Sivrioglu - Anatolië

Diner / hoofdgerecht uit Anatolië:

Kuzu kapama - Pastei van lamsschouder

Ingrediënten:
aardappel, droge rode wijn, granaatappelmelasse, kaneelstokje, kardemonpeulen, knoflook, knolselderij, lamsschouder, laurier, olijfolie, runderbouillon, specerijenmarinade, steranijs, ui, wortels en yoghurt

Keuken:
Turks
Soort:
schuim/mousse/gelei / quiche
Een recept uit David Dale en Somer Sivrioglu - Anatolië

Diner / hoofdgerecht uit Anatolië:

Hamsi kusu - Sardinevogels

Ingrediënten:
citroenschil, ei, hazelnoten, maïsmeel, olijfolie, rijst, sardines, suiker, ui, vis en wilde rucola

Keuken:
Turks
Een recept uit David Dale en Somer Sivrioglu - Anatolië

Recept uit Anatolië:

Sekerpare - Griesmeelcakejes

Ingrediënten:
bakpoeder, blanke amandelen, boterbloem, citroen, ei, fijn griesmeel, plantaardige olie en suiker

Keuken:
Turks
Soort:
koek en gebak / vegetarisch
Een recept uit David Dale en Somer Sivrioglu - Anatolië

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Anatolië:

Sucuklu humus - Granaatappelhumus met pittige worst

Ingrediënten:
casinobrood, citroensap, gedroogde kikkererwten, granaatappelmelasse, knoflook, komkommer, olijfolie, paprikapoeder, paprikapuree, rode paprika, rode ui, sucuk pittig turks worstje, tahin en zuiverginszout

Keuken:
Turks
Een recept uit David Dale en Somer Sivrioglu - Anatolië

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Anatolië:

Kisir - Bulgursalade met munt en augurk

Ingrediënten:
augurk, augurkenvocht, bladpeterselie, chilivlokken, citroensap, fijne bulgur, granaatappelmelasse, groene chilipeper, lente-ui, munt, olijfolie, paprikapuree, tomaten, tomatenpuree en witte peper

Keuken:
Turks
Soort:
salade / vegetarisch
Een recept uit David Dale en Somer Sivrioglu - Anatolië

Recept uit Anatolië:

Balletjes

Ingrediënten:
boter, ei, fijne bulgur, mager rundergehakt, maïzena en tomatenpuree

Keuken:
Turks
Een recept uit David Dale en Somer Sivrioglu - Anatolië

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Anatolië:

Antep Ezme - Chili-paprikasalsa

Ingrediënten:
bladpeterselie, chilivlokken, citroensap, granaatappelmelasse, granaatappelpitten, groene puntpaprika, knoflook, olijfolie, paprikapuree, rode ui, tomaten en zeezout

Keuken:
Turks
Soort:
vegetarisch
Alle recepten van David Dale