David Dale

We hebben 3 boeken van David Dale waarvan één boek mét recepten.

Meld u gratis aan!

Welkom op heerlijkzoeken.

Heerlijk zoeken is jouw persoonlijke receptenzoekmachine voor jouw boekenplank en blogcollectie. Alleen nog maar lekkere recepten vinden van auteurs die jou wél aanspreken, zoals die van David Dale? Registreren is gratis!

Boeken van David Dale

Recepten van David Dale

Doorzoek de recepten

Wist je dat heerlijkzoeken dé site is om door recepten van kookboeken te zoeken? Verfijn en verken onze selectie van recepten!

Een recept uit David Dale en Somer Sivrioglu - Anatolië

Recept uit Anatolië:

Specerijenmix voor burgers

Ingrediënten:
chilipoeder, gedroogde oregano, komijnpoeder, korianderpoeder, laurier, mild paprikapoeder, scherp paprikapoeder en zwarte peper

Keuken:
Turks
Soort:
kruidenmengsel/specerijenmengsel/kruidenpasta/marinade/rub
Een recept uit David Dale en Somer Sivrioglu - Anatolië

Diner / hoofdgerecht uit Anatolië:

Kaburga dolmasi - Geroosterde lamsribbenkast

Ingrediënten:
basilicum, boter, gedroogde chilivlokken, gedroogde cranberry's, grove bulgur, kaneelpoeder, lamslever, lamsribbenkast met vel, olijfolie, oregano, paprikapuree, pimentpoeder, pistachenoten, ui en yoghurt

Keuken:
Turks
Een recept uit David Dale en Somer Sivrioglu - Anatolië

Recept uit Anatolië:

Yoghurtsaus

Ingrediënten:
knoflook en yoghurt

Keuken:
Turks
Soort:
saus/dressing/jus / vegetarisch
Een recept uit David Dale en Somer Sivrioglu - Anatolië

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Anatolië:

Çerzek tavugu - Circassissche kip

Ingrediënten:
bladpeterselie, casinobrood, kip, knoflook, koriander, mild paprikapoeder, ui, walnootolie, walnoten, wortel en zwarte peperkorrels

Keuken:
Turks
Soort:
gevogelte
Een recept uit David Dale en Somer Sivrioglu - Anatolië

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Anatolië:

Koç yumurtasi - Ramstestikels

Ingrediënten:
blanke amandelen, boter, casinobrood, citroensap, isot, knoflook, komijnpoeder, melk, olijfolie, ramstestikel, sumak en witte azijn

Keuken:
Turks
Een recept uit David Dale en Somer Sivrioglu - Anatolië

Recept uit Anatolië:

Eierpasta

Ingrediënten:
durumbloem, ei en melk

Keuken:
Turks
Soort:
beslag/deeg / vegetarisch
Een recept uit David Dale en Somer Sivrioglu - Anatolië

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Anatolië:

Paçanga - Pastirma böreks

Ingrediënten:
broodkruim, ei, groene chilipepers, kasar semiharde turkse kaas, plantaardige olie, tomaat en yufkavellen

Keuken:
Turks
Een recept uit David Dale en Somer Sivrioglu - Anatolië

Ontbijt uit Anatolië:

Simit - Sesamringen

Ingrediënten:
bloem, gedroogde gist, pekmez, plantaardige olie, sesamzaad, slagroom en suiker

Soort:
brood en broodgerecht / vegetarisch
Alle recepten van David Dale