David Dale

We hebben 3 boeken van David Dale waarvan één boek mét recepten.

Meld u gratis aan!

Welkom op heerlijkzoeken.

Heerlijk zoeken is jouw persoonlijke receptenzoekmachine voor jouw boekenplank en blogcollectie. Alleen nog maar lekkere recepten vinden van auteurs die jou wél aanspreken, zoals die van David Dale? Registreren is gratis!

Boeken van David Dale

Recepten van David Dale

Doorzoek de recepten

Wist je dat heerlijkzoeken dé site is om door recepten van kookboeken te zoeken? Verfijn en verken onze selectie van recepten!

Een recept uit David Dale en Somer Sivrioglu - Anatolië

Recept uit Anatolië:

Kuyruk manti - Kleverige ossenstaartdeegkussentjes met yoghurtbouillon

Ingrediënten:
appelciderazijn, bleekselderij, droge sherry, eiwit, fenegriekpoeder, gedroogde munt, gyozavellen, kaneelpoeder, kippenbouillon, knoflook, komijnpoeder, koriander, maïzena, olijfolie, ossenstaartvlees, paprikapuree, peterselie, pimentpoeder, ui, venkelloof, venkelzaad, wortels en yoghurtsaus

Keuken:
Turks
Soort:
pasta/noodles
Een recept uit David Dale en Somer Sivrioglu - Anatolië

Bijgerecht uit Anatolië:

Auberginepuree

Ingrediënten:
aubergines, boter, citroensap, kasar semiharde turkse kaas, nootmuskaat, slagroom en witte peper

Keuken:
Turks
Soort:
vegetarisch
Een recept uit David Dale en Somer Sivrioglu - Anatolië

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Anatolië:

Mücver - Brandnetel-fetabeignets

Ingrediënten:
bladpeterselie, bloem, brandneteltoppen, courgette, dille, ei, gedroogde munt, harde feta, knoflook, lente-ui, olijfolie, parmezaanse kaas en yoghurt

Keuken:
Turks
Soort:
vegetarisch
Een recept uit David Dale en Somer Sivrioglu - Anatolië

Recept uit Anatolië:

Döner kebabsaus

Ingrediënten:
boter, gedroogde munt, runderbouillon, suiker en zongedroogde tomatenpuree

Keuken:
Turks
Soort:
saus/dressing/jus
Een recept uit David Dale en Somer Sivrioglu - Anatolië

Recept uit Anatolië:

Muhammarasaus

Ingrediënten:
citroensap, granaatappelmelasse, granaatappelpitten, knoflook, komijnpoeder, olijfolie, paprikapuree, rode puntpaprika’s en walnoten

Keuken:
Turks
Soort:
saus/dressing/jus
Een recept uit David Dale en Somer Sivrioglu - Anatolië

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Anatolië:

Çerzek tavugu - Circassissche kip

Ingrediënten:
bladpeterselie, casinobrood, kip, knoflook, koriander, mild paprikapoeder, ui, walnootolie, walnoten, wortel en zwarte peperkorrels

Keuken:
Turks
Soort:
gevogelte
Een recept uit David Dale en Somer Sivrioglu - Anatolië

Diner / nagerecht uit Anatolië:

Chocoladecustard

Ingrediënten:
bloem, cacaopoeder, eidooier, maïzena, melk, pure chocolade en suiker

Keuken:
Turks
Soort:
gebak, koek, taart, pudding
Een recept uit David Dale en Somer Sivrioglu - Anatolië

Diner / hoofdgerecht uit Anatolië:

Dil sis - Tongspiesjes met gestoofde venkel

Ingrediënten:
bloem, boter, citroen, laurier, lente-ui, olijfolie, rode ui, sinaasappelrasp, sinaasappelsap, suiker, venkelknol, witte peper en zeetongfilets

Keuken:
Turks
Soort:
vis
Een recept uit David Dale en Somer Sivrioglu - Anatolië

Recept uit Anatolië:

Balletjes

Ingrediënten:
boter, ei, fijne bulgur, mager rundergehakt, maïzena en tomatenpuree

Keuken:
Turks
Alle recepten van David Dale