Kangurmali tarak - In limon gemarineerde sint-Jakobsschelpen met kangoeroepastirma

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 284 in Anatolië .

Keuken:
Turks
Gang:
voorgerecht
Soort:
schaal- en schelpdieren

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Nederlands enige echte markthal

Een recept uit Jonneke de Zeeuw

Kroket sayur lodeh met pindamayonaise en serundeng

Een recept uit Pascal Jalhay - Baru Belanda

Kalfsstoof, Hollandse, met verse kruiden

delicious. magazine - 2014-07

Gedroogde kruiden

Een recept uit Mikkel Karstad en Anders Schønneman - Spis