Kangurmali tarak - In limon gemarineerde sint-Jakobsschelpen met kangoeroepastirma
★
★
★
★
★
Een recept van David Dale en Somer Sivrioglu.
U vindt dit recept op pagina 284 in Anatolië .
- Keuken:
- Turks
- Gang:
- voorgerecht
- Soort:
- schaal- en schelpdieren
Ingrediënten
- dragon
- fenegriekpoeder
- fijne kristalsuiker
- grof zout
- kangoeroefilet
- knoflook
- komijnpoeder
- limoensap
- mild paprikapoeder
- munt
- olijfolie
- pekmez
- raki
- scherp paprikapoeder
- sint jakobsschelpen
- venkelpoeder
- witte peper
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.