Valentina Harris

We hebben 13 boeken van Valentina Harris waarvan één boek mét recepten.

Meld u gratis aan!

Welkom op heerlijkzoeken.

Heerlijk zoeken is jouw persoonlijke receptenzoekmachine voor jouw boekenplank en blogcollectie. Alleen nog maar lekkere recepten vinden van auteurs die jou wél aanspreken, zoals die van Valentina Harris? Registreren is gratis!

Boeken van Valentina Harris

Kijk voor meer boeken.

Recepten van Valentina Harris

Doorzoek de recepten

Wist je dat heerlijkzoeken dé site is om door recepten van kookboeken te zoeken? Verfijn en verken onze selectie van recepten!

Een recept uit Valentina Harris, Martin Brigdale en I. Hofstetter - De complete keuken van Spanje

Diner / voorgerecht / tapas / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De complete keuken van Spanje:

Gambas al ajillo

Ingrediënten:
boter, brood, gamba, knoflook, lente-ui en olijfolie

Keuken:
Spaans
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / schaal- en schelpdieren
Een recept uit Valentina Harris, Martin Brigdale en I. Hofstetter - De complete keuken van Spanje

Bij de koffie uit De complete keuken van Spanje:

Polvorones

Ingrediënten:
bloem, boter, citroensap, droge sherry, eierdooier, gemalen anijszaad en poedersuiker

Keuken:
Spaans
Soort:
koek en gebak / zoete hapjes / vegetarisch
Een recept uit Valentina Harris, Martin Brigdale en I. Hofstetter - De complete keuken van Spanje

Diner / hoofdgerecht uit De complete keuken van Spanje:

Huevos a la flamenca

Ingrediënten:
aardappel, chorizo, doperwt, ei, groene asperge, jamón, jonge sperziebonen, olijfolie, prosciutto, rode paprika, tomaat, tomatenpuree, ui en verse bladpeterselie

Keuken:
Spaans
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / ei/omelet/frittata / varkensvlees / groente
Een recept uit Valentina Harris, Martin Brigdale en I. Hofstetter - De complete keuken van Spanje

Diner / bijgerecht / voorgerecht uit De complete keuken van Spanje:

Judias verdes en salsa de tomate

Ingrediënten:
chilivlokken, knoflook, laurierblaadje, mild paprikapoeder, olijfolie, pimentón, sperziebonen, tomatenblokjes uit blik, ui en verse bladpeterselie

Keuken:
Spaans
Soort:
vegetarisch / groente
Een recept uit Valentina Harris, Martin Brigdale en I. Hofstetter - De complete keuken van Spanje

Diner / hoofdgerecht uit De complete keuken van Spanje:

Rijst met gevulde inktvis

Ingrediënten:
bloem, broodkruim, cayennepeper, droge witte wijn, ei, inktvisinkt, knoflook, krenten, laurierblaadje, olijfolie, pijlinktvisjes, pijnboompitten, rondkorrelige rijst, suiker, tomatenblokjes uit blik, tomatenpuree, ui, verse bladpeterselie, verse munt en visbouillon

Keuken:
Spaans
Soort:
rijst / vis
Een recept uit Valentina Harris, Martin Brigdale en I. Hofstetter - De complete keuken van Spanje

Diner / hoofdgerecht uit De complete keuken van Spanje:

Pollo relleno

Ingrediënten:
bacon, citroensap, ei, half-om-halfgehakt, ham, kip, knoflook, nootmuskaat, plantaardige olie, ui, verse bladpeterselie en oregano

Keuken:
Spaans
Soort:
vlees / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / gevogelte
Een recept uit Valentina Harris, Martin Brigdale en I. Hofstetter - De complete keuken van Spanje

Diner / hoofdgerecht uit De complete keuken van Spanje:

Pimientos rellenos

Ingrediënten:
ei, half-om-halfgehakt, knoflook, olijfolie, rijst, rode paprika, rundergehakt, tomatenblokjes uit blik, ui, verse bladpeterselie en witte wijn

Keuken:
Spaans
Soort:
vlees / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / rijst / groente
Een recept uit Valentina Harris, Martin Brigdale en I. Hofstetter - De complete keuken van Spanje

Diner / voorgerecht / tapas / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De complete keuken van Spanje:

Tortillitas de camerones

Ingrediënten:
besan, bloem, citroen, ei, gepelde rauwe garnalen, kikkererwtenmeel, lente-ui, mild paprikapoeder, pimentón, plantaardige olie en verse bladpeterselie

Keuken:
Spaans
Soort:
pannenkoeken en flensjes / schaal- en schelpdieren
Een recept uit Valentina Harris, Martin Brigdale en I. Hofstetter - De complete keuken van Spanje

Diner / hoofdgerecht uit De complete keuken van Spanje:

Kwartels in druivenbladeren

Ingrediënten:
boter, citroen, druivenblad, jamón, kalfsbouillon, kippenbouillon, kwartel, olijfolie, prosciutto, waterkers en zoete sherry

Keuken:
Spaans
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / gevogelte
Een recept uit Valentina Harris, Martin Brigdale en I. Hofstetter - De complete keuken van Spanje

Diner / hoofdgerecht uit De complete keuken van Spanje:

Pollo al chilindrón

Ingrediënten:
jamón, kip, knoflook, mild paprikapoeder, olijfolie, olijven, pimentón, prosciutto, rode paprika, rode ui, tijm en tomaat

Keuken:
Spaans
Soort:
stoofgerecht / gevogelte
Een recept uit Valentina Harris, Martin Brigdale en I. Hofstetter - De complete keuken van Spanje

Diner / nagerecht uit De complete keuken van Spanje:

Crema catalana

Ingrediënten:
bruine basterdsuiker, citroenschil, eierdooier, fijne kristalsuiker, kaneelstokje, maïzena, melk, sinaasappelschil en vanillepeul

Keuken:
Spaans
Soort:
barbecue/grill / eieren, kaas en zuivel
Een recept uit Valentina Harris, Martin Brigdale en I. Hofstetter - De complete keuken van Spanje

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De complete keuken van Spanje:

Catalaanse cannelloni

Ingrediënten:
bloem, boter, cannelloni, droge sherry, half-om-halfgehakt, kippenlever, manchego, melk, nootmuskaat, olijfolie, parmezaanse kaas, passata, prei, rundergehakt, tomaat, tomatenblokjes uit blik, ui, verse bladpeterselie en verse tijm

Keuken:
Spaans / Catalaans
Soort:
vlees / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / pasta/noodles / orgaanvlees
Een recept uit Valentina Harris, Martin Brigdale en I. Hofstetter - De complete keuken van Spanje

Bijgerecht uit De complete keuken van Spanje:

Pittige tomatensaus

Ingrediënten:
cayennepeper, diepvriesdoperwtjes, droge witte wijn, kippenbouillon, knoflook, olijfolie, tomatenblokjes uit blik, tomatenpuree en ui

Keuken:
Spaans
Soort:
warme sauzen / gevogelte
Een recept uit Valentina Harris, Martin Brigdale en I. Hofstetter - De complete keuken van Spanje

Diner / voorgerecht / tapas / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De complete keuken van Spanje:

Champiñones al ajillo

Ingrediënten:
citroensap, knoflook, olijfolie, paddenstoelen, rode spaanse peper en verse bladpeterselie

Keuken:
Spaans
Soort:
vegetarisch / paddenstoelen
Een recept uit Valentina Harris, Martin Brigdale en I. Hofstetter - De complete keuken van Spanje

Tapas / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De complete keuken van Spanje:

Chiliolijven

Ingrediënten:
azijn, chilivlokken, citroensap, gedroogde zwarte olijven, knoflook, komijnzaad, korianderzaad, olijfolie en verse bladpeterselie

Keuken:
Spaans
Soort:
inmaak / vegetarisch
Alle recepten van Valentina Harris