Valentina Harris

We hebben 13 boeken van Valentina Harris waarvan één boek mét recepten.

Meld u gratis aan!

Welkom op heerlijkzoeken.

Heerlijk zoeken is jouw persoonlijke receptenzoekmachine voor jouw boekenplank en blogcollectie. Alleen nog maar lekkere recepten vinden van auteurs die jou wél aanspreken, zoals die van Valentina Harris? Registreren is gratis!

Boeken van Valentina Harris

Kijk voor meer boeken.

Recepten van Valentina Harris

Doorzoek de recepten

Wist je dat heerlijkzoeken dé site is om door recepten van kookboeken te zoeken? Verfijn en verken onze selectie van recepten!

Een recept uit Valentina Harris, Martin Brigdale en I. Hofstetter - De complete keuken van Spanje

Bijgerecht uit De complete keuken van Spanje:

Romescosaus

Ingrediënten:
blanke amandelen, hazelnoten, knoflook, olijfolie, pruimtomaat, rode spaanse peper, rodewijnazijn, romatomaat en zongedroogde paprika

Keuken:
Spaans
Soort:
saus/dressing/jus / vegetarisch
Een recept uit Valentina Harris, Martin Brigdale en I. Hofstetter - De complete keuken van Spanje

Diner / nagerecht uit De complete keuken van Spanje:

Leche frita

Ingrediënten:
bloem, boter, citroenschil, ei, fijne kristalsuiker, kaneel, kaneelstokje, melk, paneermeel, plantaardige olie en vanillepeul

Keuken:
Spaans
Soort:
eieren, kaas en zuivel / frituur
Een recept uit Valentina Harris, Martin Brigdale en I. Hofstetter - De complete keuken van Spanje

Bij de koffie uit De complete keuken van Spanje:

Polvorones

Ingrediënten:
bloem, boter, citroensap, droge sherry, eierdooier, gemalen anijszaad en poedersuiker

Keuken:
Spaans
Soort:
koek en gebak / zoete hapjes / vegetarisch
Een recept uit Valentina Harris, Martin Brigdale en I. Hofstetter - De complete keuken van Spanje

Diner / hoofdgerecht uit De complete keuken van Spanje:

Fabada asturiana

Ingrediënten:
gedroogde witte bonen, gedroogde witte cannellinibonen, gerookte varkenspoot, knoflook, laurierblaadje, mild paprikapoeder, morcilla, olijfolie, pimentón, saffraandraadjes, spekjes en ui

Keuken:
Spaans
Soort:
stoofgerecht / peulvruchten / varkensvlees / orgaanvlees
Een recept uit Valentina Harris, Martin Brigdale en I. Hofstetter - De complete keuken van Spanje

Tapas / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De complete keuken van Spanje:

Buñuelos de bacalao

Ingrediënten:
aardappel, bacalao, bakkeljauw, ei, knoflook, melk, olijfolie, ui, verse bladpeterselie en zelfrijzend bakmeel

Keuken:
Spaans
Soort:
frituur / vis
Een recept uit Valentina Harris, Martin Brigdale en I. Hofstetter - De complete keuken van Spanje

Diner / hoofdgerecht uit De complete keuken van Spanje:

Pollo al chilindrón

Ingrediënten:
jamón, kip, knoflook, mild paprikapoeder, olijfolie, olijven, pimentón, prosciutto, rode paprika, rode ui, tijm en tomaat

Keuken:
Spaans
Soort:
stoofgerecht / gevogelte
Een recept uit Valentina Harris, Martin Brigdale en I. Hofstetter - De complete keuken van Spanje

Diner / hoofdgerecht uit De complete keuken van Spanje:

Caldo gallego

Ingrediënten:
aardappel, gedroogde witte bonen, gedroogde witte cannellinibonen, gerookte varkenspoot, knoflook, laurierblaadje, olijfolie, prei, snijbiet, varkensribben en varkensrug

Keuken:
Spaans
Soort:
stoofgerecht / groenten en aardappels / varkensvlees
Een recept uit Valentina Harris, Martin Brigdale en I. Hofstetter - De complete keuken van Spanje

Bijgerecht / tapas / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De complete keuken van Spanje:

Pan con tomate

Ingrediënten:
extra vergine olijfolie, knoflook, stokbrood en tomaat

Keuken:
Spaans
Soort:
brood en broodgerecht / vegetarisch
Een recept uit Valentina Harris, Martin Brigdale en I. Hofstetter - De complete keuken van Spanje

Diner / hoofdgerecht uit De complete keuken van Spanje:

Ossenstaartstoofschotel

Ingrediënten:
bladpeterselie, bleekselderij, bloem, knoflook, laurierblaadje, mild paprikapoeder, olijfolie, ossenstaart, pimentón, prei, runderbouillon, tijm, tomatenblokjes uit blik, ui, witte wijn en wortel

Keuken:
Spaans
Soort:
stoofgerecht / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / rundvlees
Een recept uit Valentina Harris, Martin Brigdale en I. Hofstetter - De complete keuken van Spanje

Diner / hoofdgerecht uit De complete keuken van Spanje:

Konijn in rode wijn

Ingrediënten:
chorizo, jamón, knoflook, konijn, mild paprikapoeder, olijfolie, pimentón, prosciutto, pruimtomaat, rode paprika, rode wijn, romatomaat, tijm, ui en verse bladpeterselie

Keuken:
Spaans
Soort:
stoofgerecht / wild
Een recept uit Valentina Harris, Martin Brigdale en I. Hofstetter - De complete keuken van Spanje

Diner / hoofdgerecht uit De complete keuken van Spanje:

Cocido madrileño

Ingrediënten:
aardappel, bacon, chorizo, doorregen spek, gedroogde kikkererwten, groene kool, kip, kruidnagel, laurierblaadje, morcilla, prei, rijstvermicelli, runderborst, saffraandraadjes, snijbiet, sperziebonen, tocino, ui en varkenspoot

Keuken:
Spaans
Soort:
stoofgerecht / vlees / groenten, aardappels en peulvruchten
Een recept uit Valentina Harris, Martin Brigdale en I. Hofstetter - De complete keuken van Spanje

Diner / hoofdgerecht uit De complete keuken van Spanje:

Vleet met sherryazijn

Ingrediënten:
citroen, gedroogde rode spaanse peper, knoflook, mild paprikapoeder, olijfolie, oregano, pimentón, plantaardige olie, prei, saffraandraadjes, sherryazijn, ui, verse bladpeterselie en vleetfilet

Keuken:
Spaans
Soort:
vis
Een recept uit Valentina Harris, Martin Brigdale en I. Hofstetter - De complete keuken van Spanje

Diner / hoofdgerecht uit De complete keuken van Spanje:

Kip met rozijnen en pijnboompitten

Ingrediënten:
citroen, groene paprika, kip, knoflook, laurierblaadjes, olijfolie, pijnboompitten, rode paprika, rozijnen, tomatenblokjes uit blik, ui, witte wijn, zongedroogde tomatenpuree en zwarte olijven zonder pit

Keuken:
Spaans
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / gevogelte
Een recept uit Valentina Harris, Martin Brigdale en I. Hofstetter - De complete keuken van Spanje

Diner / hoofdgerecht uit De complete keuken van Spanje:

Pollo relleno

Ingrediënten:
bacon, citroensap, ei, half-om-halfgehakt, ham, kip, knoflook, nootmuskaat, plantaardige olie, ui, verse bladpeterselie en oregano

Keuken:
Spaans
Soort:
vlees / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / gevogelte
Een recept uit Valentina Harris, Martin Brigdale en I. Hofstetter - De complete keuken van Spanje

Bijgerecht uit De complete keuken van Spanje:

Pittige tomatensaus

Ingrediënten:
cayennepeper, diepvriesdoperwtjes, droge witte wijn, kippenbouillon, knoflook, olijfolie, tomatenblokjes uit blik, tomatenpuree en ui

Keuken:
Spaans
Soort:
warme sauzen / gevogelte
Een recept uit Valentina Harris, Martin Brigdale en I. Hofstetter - De complete keuken van Spanje

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De complete keuken van Spanje:

Kikkererwten met snijbiet

Ingrediënten:
ei, extra vergine olijfolie, gedroogde kikkererwten, knoflook, laurierblaadje, snijbiet, tomaat, ui, verse bladpeterselie en wortel

Keuken:
Spaans
Soort:
peulvruchten / vegetarisch / groente
Een recept uit Valentina Harris, Martin Brigdale en I. Hofstetter - De complete keuken van Spanje

Lunch / tapas / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De complete keuken van Spanje:

Bocadillas

Ingrediënten:
allioli, broodjes, jamón, manchego en prosciutto

Keuken:
Spaans
Soort:
brood en broodgerecht / varkensvlees
Alle recepten van Valentina Harris