Valentina Harris

We hebben 13 boeken van Valentina Harris waarvan één boek mét recepten.

Meld u gratis aan!

Welkom op heerlijkzoeken.

Heerlijk zoeken is jouw persoonlijke receptenzoekmachine voor jouw boekenplank en blogcollectie. Alleen nog maar lekkere recepten vinden van auteurs die jou wél aanspreken, zoals die van Valentina Harris? Registreren is gratis!

Boeken van Valentina Harris

Kijk voor meer boeken.

Recepten van Valentina Harris

Doorzoek de recepten

Wist je dat heerlijkzoeken dé site is om door recepten van kookboeken te zoeken? Verfijn en verken onze selectie van recepten!

Een recept uit Valentina Harris, Martin Brigdale en I. Hofstetter - De complete keuken van Spanje

Diner / voorgerecht / tapas / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De complete keuken van Spanje:

Gambas al ajillo

Ingrediënten:
boter, brood, gamba, knoflook, lente-ui en olijfolie

Keuken:
Spaans
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / schaal- en schelpdieren
Een recept uit Valentina Harris, Martin Brigdale en I. Hofstetter - De complete keuken van Spanje

Diner / hoofdgerecht uit De complete keuken van Spanje:

Caldo gallego

Ingrediënten:
aardappel, gedroogde witte bonen, gedroogde witte cannellinibonen, gerookte varkenspoot, knoflook, laurierblaadje, olijfolie, prei, snijbiet, varkensribben en varkensrug

Keuken:
Spaans
Soort:
stoofgerecht / groenten en aardappels / varkensvlees
Een recept uit Valentina Harris, Martin Brigdale en I. Hofstetter - De complete keuken van Spanje

Diner / hoofdgerecht uit De complete keuken van Spanje:

Gestoofde kip met saffraan

Ingrediënten:
brood, citroensap, eierdooier, kaneel, kip, kippenbouillon, knoflook, laurierblaadje, olijfolie, pijnboompitten, saffraandraadjes, tijm, ui, verse bladpeterselie en witte wijn

Keuken:
Spaans
Soort:
stoofgerecht / gevogelte
Een recept uit Valentina Harris, Martin Brigdale en I. Hofstetter - De complete keuken van Spanje

Diner / voorgerecht / tapas / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De complete keuken van Spanje:

Tortillitas de camerones

Ingrediënten:
besan, bloem, citroen, ei, gepelde rauwe garnalen, kikkererwtenmeel, lente-ui, mild paprikapoeder, pimentón, plantaardige olie en verse bladpeterselie

Keuken:
Spaans
Soort:
pannenkoeken en flensjes / schaal- en schelpdieren
Een recept uit Valentina Harris, Martin Brigdale en I. Hofstetter - De complete keuken van Spanje

Diner / hoofdgerecht uit De complete keuken van Spanje:

Geroosterde lamsbout

Ingrediënten:
knoflook, lamsbout, olijfolie, tijm, verse bladpeterselie, verse rozemarijn en witte wijn

Keuken:
Spaans
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / lamsvlees
Een recept uit Valentina Harris, Martin Brigdale en I. Hofstetter - De complete keuken van Spanje

Diner / hoofdgerecht uit De complete keuken van Spanje:

Bacalao met rode paprika

Ingrediënten:
bacalao, bakkeljauw, droge witte wijn, gedroogde chilivlokken, knoflook, mild paprikapoeder, olijfolie, pimentón, rode paprika, tomaat, tomatenpuree, ui en verse bladpeterselie

Keuken:
Spaans
Soort:
vis
Een recept uit Valentina Harris, Martin Brigdale en I. Hofstetter - De complete keuken van Spanje

Diner / hoofdgerecht uit De complete keuken van Spanje:

Pollo al chilindrón

Ingrediënten:
jamón, kip, knoflook, mild paprikapoeder, olijfolie, olijven, pimentón, prosciutto, rode paprika, rode ui, tijm en tomaat

Keuken:
Spaans
Soort:
stoofgerecht / gevogelte
Een recept uit Valentina Harris, Martin Brigdale en I. Hofstetter - De complete keuken van Spanje

Diner / hoofdgerecht uit De complete keuken van Spanje:

Baskische vissoep

Ingrediënten:
aardappel, bleekselderij, brandewijn, citroensap, knoflook, laurierblad, mosselen, olijfolie, prei, rauwe gamba, rode spaanse peper, tomatenblokjes uit blik, tomatenpuree, ui, verse bladpeterselie, witte wijn, witvisfilet en wortel

Keuken:
Spaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / soep/bouillon
Een recept uit Valentina Harris, Martin Brigdale en I. Hofstetter - De complete keuken van Spanje

Diner / hoofdgerecht uit De complete keuken van Spanje:

Vleet met sherryazijn

Ingrediënten:
citroen, gedroogde rode spaanse peper, knoflook, mild paprikapoeder, olijfolie, oregano, pimentón, plantaardige olie, prei, saffraandraadjes, sherryazijn, ui, verse bladpeterselie en vleetfilet

Keuken:
Spaans
Soort:
vis
Een recept uit Valentina Harris, Martin Brigdale en I. Hofstetter - De complete keuken van Spanje

Bij de koffie uit De complete keuken van Spanje:

Polvorones

Ingrediënten:
bloem, boter, citroensap, droge sherry, eierdooier, gemalen anijszaad en poedersuiker

Keuken:
Spaans
Soort:
koek en gebak / zoete hapjes / vegetarisch
Een recept uit Valentina Harris, Martin Brigdale en I. Hofstetter - De complete keuken van Spanje

Diner / hoofdgerecht uit De complete keuken van Spanje:

Pollo al chilindrón

Ingrediënten:
jamón, kip, knoflook, mild paprikapoeder, olijfolie, olijven, pimentón, prosciutto, rode paprika, rode ui, tijm en tomaat

Keuken:
Spaans
Soort:
stoofgerecht / gevogelte
Een recept uit Valentina Harris, Martin Brigdale en I. Hofstetter - De complete keuken van Spanje

Diner / voorgerecht / tapas / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De complete keuken van Spanje:

Kikkererwten met chorizo

Ingrediënten:
chorizo, gedroogde kikkererwten, kaneelstokje, kippenbouillon, knoflook, kruidnagel, laurierblaadje, olijfolie, tijm, ui en verse bladpeterselie

Keuken:
Spaans
Soort:
peulvruchten / varkensvlees / worst
Een recept uit Valentina Harris, Martin Brigdale en I. Hofstetter - De complete keuken van Spanje

Bij de koffie uit De complete keuken van Spanje:

Anijskoeken

Ingrediënten:
anijslikeur, anijszaad, anisette, bier, bloem, fijne kristalsuiker, olijfolie en sesamzaad

Keuken:
Spaans
Soort:
koek en gebak / vegetarisch
Een recept uit Valentina Harris, Martin Brigdale en I. Hofstetter - De complete keuken van Spanje

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De complete keuken van Spanje:

Catalaanse cannelloni

Ingrediënten:
bloem, boter, cannelloni, droge sherry, half-om-halfgehakt, kippenlever, manchego, melk, nootmuskaat, olijfolie, parmezaanse kaas, passata, prei, rundergehakt, tomaat, tomatenblokjes uit blik, ui, verse bladpeterselie en verse tijm

Keuken:
Spaans / Catalaans
Soort:
vlees / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / pasta/noodles / orgaanvlees
Een recept uit Valentina Harris, Martin Brigdale en I. Hofstetter - De complete keuken van Spanje

Diner / voorgerecht / tapas / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De complete keuken van Spanje:

Calamares fritos

Ingrediënten:
allioli, bloem, citroen, frituurolie, mild paprikapoeder, pijlinktvis en pimentón

Keuken:
Spaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / frituur
Een recept uit Valentina Harris, Martin Brigdale en I. Hofstetter - De complete keuken van Spanje

Diner / hoofdgerecht uit De complete keuken van Spanje:

Txangurro

Ingrediënten:
boter, centollo, droge witte wijn, knoflook, levende krab, olijfolie, paneermeel, passata, spinkrab, tomaten, ui, verse bladpeterselie en verse dragon

Keuken:
Spaans
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / schaal- en schelpdieren
Alle recepten van Valentina Harris