Catalaanse cannelloni
★
★
★
★
★
Een recept van Valentina Harris, Martin Brigdale en I. Hofstetter.
U vindt dit recept op pagina 196 in De complete keuken van Spanje .
- Keuken:
- Spaans / Catalaans
- Gang:
- voorgerecht / hoofdgerecht
- Soort:
- vlees / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / pasta/noodles / orgaanvlees
Ingrediënten
- bloem
- boter
- cannelloni
- droge sherry
- half-om-halfgehakt
- kippenlever
- manchego
- melk
- nootmuskaat
- olijfolie
- parmezaanse kaas
- passata
- prei
- rundergehakt
- tomaat
- tomatenblokjes uit blik
- ui
- verse bladpeterselie
- verse tijm
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.