Romescosaus
★
★
★
★
★
Een recept van Valentina Harris, Martin Brigdale en I. Hofstetter.
U vindt dit recept op pagina 118 in De complete keuken van Spanje .
- Keuken:
- Spaans
- Gang:
- bijgerecht
- Soort:
- saus/dressing/jus / vegetarisch
Ingrediënten
- blanke amandelen
- hazelnoten
- knoflook
- olijfolie
- pruimtomaat
- rode spaanse peper
- rodewijnazijn
- romatomaat
- zongedroogde paprika
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.