Valentina Harris, Martin Brigdale en I. Hofstetter - De complete keuken van Spanje

De complete keuken van Spanje

Een boek van Valentina Harris, Martin Brigdale en I. Hofstetter

We hebben 103 recepten uit dit boek geindexeerd.

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken uw kookboeken, zoals De complete keuken van Spanje, online doorzoekbaar zodat u uw favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken u thuis hebt staan.

De complete keuken van Spanje brengt dit kleurrijke, geografisch en cultureel diverse land tot leven, waar de mensen een intense passie hebben voor hun voedsel, wijn en aloude culinaire tradities. Alle gerechten zijn fraai gefotografeerd om u ertoe te verleiden de Spaanse keuken te proberen en deze ervaring te delen met familie en vrienden. Overal in het boek vindt u foto’s van het eten en de levensstijl van dit oude, intrigerende land die de sfeer van het land in uw keuken brengen.


Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Recepten uit De complete keuken van Spanje

Een greep uit de 103 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:

Een recept uit Valentina Harris, Martin Brigdale en I. Hofstetter - De complete keuken van Spanje

Tapas / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De complete keuken van Spanje:

Chiliolijven

Ingrediënten:
azijn, chilivlokken, citroensap, gedroogde zwarte olijven, knoflook, komijnzaad, korianderzaad, olijfolie en verse bladpeterselie

Keuken:
Spaans
Soort:
inmaak / vegetarisch
Een recept uit Valentina Harris, Martin Brigdale en I. Hofstetter - De complete keuken van Spanje

Diner / nagerecht uit De complete keuken van Spanje:

Torrijas

Ingrediënten:
brood, ei, fijne kristalsuiker, honing, kaneel, málagawijn, plantaardige olie en zoete sherry

Keuken:
Spaans
Soort:
brood en broodgerecht / vegetarisch
Een recept uit Valentina Harris, Martin Brigdale en I. Hofstetter - De complete keuken van Spanje

Diner / voorgerecht uit De complete keuken van Spanje:

Ajo blanco

Ingrediënten:
blanke amandelen, extra vergine olijfolie, groentebouillon, knoflook, olijfolie, pitloze witte druiven, sherry, witbrood en wittewijnazijn

Keuken:
Spaans
Soort:
soep/bouillon / vegetarisch
Een recept uit Valentina Harris, Martin Brigdale en I. Hofstetter - De complete keuken van Spanje

Diner / voorgerecht / tapas / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De complete keuken van Spanje:

Kikkererwten met chorizo

Ingrediënten:
chorizo, gedroogde kikkererwten, kaneelstokje, kippenbouillon, knoflook, kruidnagel, laurierblaadje, olijfolie, tijm, ui en verse bladpeterselie

Keuken:
Spaans
Soort:
peulvruchten / varkensvlees / worst
Een recept uit Valentina Harris, Martin Brigdale en I. Hofstetter - De complete keuken van Spanje

Diner / hoofdgerecht uit De complete keuken van Spanje:

Marmitako

Ingrediënten:
aardappel, citroensap, kappertjes, kippenbouillon, knoflook, laurierblaadje, mild paprikapoeder, olijfolie, pimentón, rode paprika, rode spaanse peper, tomatenblokjes uit blik, tonijnsteak, ui, verse bladpeterselie en witte wijn

Keuken:
Spaans
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / vis
Een recept uit Valentina Harris, Martin Brigdale en I. Hofstetter - De complete keuken van Spanje

Drinken uit De complete keuken van Spanje:

Sangria

Ingrediënten:
citroen, citroenlimonade, citroensap, fijne kristalsuiker, gin, ijsblokjes, jenever, limoen, rode wijn, sinaasappel, sinaasappelsap en wodka

Keuken:
Spaans
Soort:
drank (alcoholisch)
Een recept uit Valentina Harris, Martin Brigdale en I. Hofstetter - De complete keuken van Spanje

Tapas / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De complete keuken van Spanje:

Banderilla

Ingrediënten:
citroen, citroensap, groene olijven met ansjovis, kapperappel, olijfolie en verse tonijn

Keuken:
Spaans
Soort:
vis
Een recept uit Valentina Harris, Martin Brigdale en I. Hofstetter - De complete keuken van Spanje

Diner / hoofdgerecht uit De complete keuken van Spanje:

Heek in groene saus

Ingrediënten:
bloem, doperwten, groene asperge, groene spaanse peper, heekmoot, knoflook, olijfolie, peper, verse bladpeterselie, visbouillon, witte wijn en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
vis
Een recept uit Valentina Harris, Martin Brigdale en I. Hofstetter - De complete keuken van Spanje

Diner / hoofdgerecht uit De complete keuken van Spanje:

Vleet met sherryazijn

Ingrediënten:
citroen, gedroogde rode spaanse peper, knoflook, mild paprikapoeder, olijfolie, oregano, pimentón, plantaardige olie, prei, saffraandraadjes, sherryazijn, ui, verse bladpeterselie en vleetfilet

Keuken:
Spaans
Soort:
vis
Een recept uit Valentina Harris, Martin Brigdale en I. Hofstetter - De complete keuken van Spanje

Bijgerecht uit De complete keuken van Spanje:

Romescosaus

Ingrediënten:
blanke amandelen, hazelnoten, knoflook, olijfolie, pruimtomaat, rode spaanse peper, rodewijnazijn, romatomaat en zongedroogde paprika

Keuken:
Spaans
Soort:
saus/dressing/jus / vegetarisch
Een recept uit Valentina Harris, Martin Brigdale en I. Hofstetter - De complete keuken van Spanje

Diner / voorgerecht / tapas / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De complete keuken van Spanje:

Tuinbonen met jamón

Ingrediënten:
boter, droge witte wijn, jamón, kippenbouillon, knoflook, prosciutto, tuinbonen en ui

Keuken:
Spaans
Soort:
peulvruchten / varkensvlees
Een recept uit Valentina Harris, Martin Brigdale en I. Hofstetter - De complete keuken van Spanje

Diner / hoofdgerecht uit De complete keuken van Spanje:

Pollo al chilindrón

Ingrediënten:
jamón, kip, knoflook, mild paprikapoeder, olijfolie, olijven, pimentón, prosciutto, rode paprika, rode ui, tijm en tomaat

Keuken:
Spaans
Soort:
stoofgerecht / gevogelte
Een recept uit Valentina Harris, Martin Brigdale en I. Hofstetter - De complete keuken van Spanje

Diner / voorgerecht / tapas / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De complete keuken van Spanje:

Croquetas

Ingrediënten:
bloem, boter, cantharel, ei, frituurolie, jamón, kippenbouillon, melk, paneermeel, prosciutto en ui

Keuken:
Spaans
Soort:
vlees / frituur
Een recept uit Valentina Harris, Martin Brigdale en I. Hofstetter - De complete keuken van Spanje

Diner / hoofdgerecht uit De complete keuken van Spanje:

Forel met jamón

Ingrediënten:
boter, citroensap, jamón, prosciutto, rivierforel, spekvet, verse munt en witte wijn

Keuken:
Spaans
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / varkensvlees / vis
Een recept uit Valentina Harris, Martin Brigdale en I. Hofstetter - De complete keuken van Spanje

Diner / voorgerecht / tapas / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De complete keuken van Spanje:

Gevulde mosselen

Ingrediënten:
bloem, boter, citroensap, ei, frituurolie, knoflook, lente-ui, melk, mossel, olijfolie, paneermeel, tomatenpuree en verse bladpeterselie

Keuken:
Spaans
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / schaal- en schelpdieren
Een recept uit Valentina Harris, Martin Brigdale en I. Hofstetter - De complete keuken van Spanje

Diner / hoofdgerecht uit De complete keuken van Spanje:

Ossenstaartstoofschotel

Ingrediënten:
bladpeterselie, bleekselderij, bloem, knoflook, laurierblaadje, mild paprikapoeder, olijfolie, ossenstaart, pimentón, prei, runderbouillon, tijm, tomatenblokjes uit blik, ui, witte wijn en wortel

Keuken:
Spaans
Soort:
stoofgerecht / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / rundvlees
Een recept uit Valentina Harris, Martin Brigdale en I. Hofstetter - De complete keuken van Spanje

Diner / hoofdgerecht uit De complete keuken van Spanje:

Zarzuela

Ingrediënten:
amandel, brandewijn, brood, knoflook, mild paprikapoeder, mosselen, olijfolie, pijlinktvis, pimentón, rode mulfilet, rode spaanse peper, saffraandraadjes, steurgarnaal, tomatenblokjes uit blik, ui, verse bladpeterselie, visbouillon, witte wijn en witvisfilet

Keuken:
Spaans
Soort:
stoofgerecht / vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Valentina Harris, Martin Brigdale en I. Hofstetter - De complete keuken van Spanje

Diner / hoofdgerecht uit De complete keuken van Spanje:

Pimientos rellenos

Ingrediënten:
ei, half-om-halfgehakt, knoflook, olijfolie, rijst, rode paprika, rundergehakt, tomatenblokjes uit blik, ui, verse bladpeterselie en witte wijn

Keuken:
Spaans
Soort:
vlees / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / rijst / groente
Een recept uit Valentina Harris, Martin Brigdale en I. Hofstetter - De complete keuken van Spanje

Bijgerecht / basisrecept uit De complete keuken van Spanje:

Allioli

Ingrediënten:
citroensap, eierdooier, knoflook, olijfolie, plantaardige olie en wittewijnazijn

Keuken:
Spaans
Soort:
saus/dressing/jus / vegetarisch
Toon alle 103 recepten in dit boek