Diner / hoofdgerecht uit From farm to fork in Twente:
Terug naar Nico Dingemans.
Recepten van Nico Dingemans
Overzicht van de recepten
Diner / hoofdgerecht uit From farm to fork in Twente:
Lattropse hazenrugfilet met cremeux van pompoen & vlierbessensaus
- Ingrediënten:
- beukenzwammetjes, brusselse kool, cantharellen, enoki, hazenrug, jus d'orange, kardemom, mini biet, paddestoelen, pastinaak, pompoen, rode kool, savooiekool, steranijs, truffel, vlierbessen, vlierbessengelei, vlierbessenjenever en wildjus
Diner / nagerecht uit From farm to fork in Twente:
Dessert van aardbeien, mangomousse & hangop
- Ingrediënten:
- aardbei, amandel, balsamicoazijn, boeren yoghurt, ei, gelatine, limoen, mango, rietsuiker, room, stevia, verveine en witte chocolade
Diner / hoofdgerecht uit From farm to fork in Twente:
Sukade met tuinbonen & creme van knolselderij
- Ingrediënten:
- black angus sukade, bospeen, jus de veau, knolselderij, tuinbonen en tuinkruiden
Diner / voorgerecht uit From farm to fork in Twente:
Wolverlei geitenkaas met biet & enoki
- Ingrediënten:
- appelhoning dressing, bloemenhoning, crotte de chevre, gele biet, gele choggia biet, golden enoki, oos indische kers, quinoa, rode biet, rode choggia biet en roomse kervel
- Soort:
- salade
Diner / hoofdgerecht uit From farm to fork in Twente:
Tartaar van makreel met quinoa & couscous
- Ingrediënten:
- avocado, azijn, basterdsuiker, bieslook, bundelzwammen, couscous, crème fraîche, eetbare bloemetjes, knoflook, komkommer, kruiden, limoen, makreel, quinoa en radijs
Diner / hoofdgerecht uit From farm to fork in Twente:
Black angus in naobers hooi & eetbare aarde
- Ingrediënten:
- black angus ossenhaas, bospeen, doperwten, jus de boeuf, kapucijners, knolselderijpuree, malto, mini pastinaak, noabers hooi, noten, oerwortel, peulen, rode bosui, roggebrood, rozemarijn en tijm
Recept uit From farm to fork in Twente:
Anguscarpaccio met al het moois uit de Twentse natuur
- Ingrediënten:
- balsamicoazijn, black angus ossenhaas, bloemkool, citroen, crème fraîche, dragon, gele biet, kervel, knoflook, knolselderij, nootmuskaat, paddestoelen, rode biet, romanesco, rucola, shiso, sla, spinazie, tomaat, waterkers, witlof en witte biet
- Soort:
- carpaccio/tartaar
Diner / nagerecht uit From farm to fork in Twente:
Cheesecake met yoghurt spongecake & vossebessencompote
- Ingrediënten:
- amandel, boerenyoghurt, citroen, ei, geitenkaas, koekkruimels, poedersuiker, rietsuiker, room, stevia, vanillestokje, vlierbessenjenever, vossenbessen, witte chocolade en yoghurtijs
Diner / voorgerecht uit From farm to fork in Twente:
Salade van abrikoos, shii-take, macadamia notencreme & varkenswang
- Soort:
- salade
Diner / nagerecht uit From farm to fork in Twente: