R. Olney

We hebben 2 boeken van R. Olney waarvan één boek mét recepten.

Meld u gratis aan!

Welkom op heerlijkzoeken.

Heerlijk zoeken is jouw persoonlijke receptenzoekmachine voor jouw boekenplank en blogcollectie. Alleen nog maar lekkere recepten vinden van auteurs die jou wél aanspreken, zoals die van R. Olney? Registreren is gratis!

Boeken van R. Olney

Recepten van R. Olney

Doorzoek de recepten

Wist je dat heerlijkzoeken dé site is om door recepten van kookboeken te zoeken? Verfijn en verken onze selectie van recepten!

Een recept uit L. de Medici en R. Olney - Provence

Diner / hoofdgerecht uit Provence:

Kippilaf - poulet au riz à la provençale

Ingrediënten:
braadkip, cayennepeper, knoflook, langkorrelige rijst, olijfolie, peper, persillade, rode paprika, saffraanpoeder, tomaat, ui, water en zout

Keuken:
Mediterraans / Frans / Provençaals
Soort:
rijst / gevogelte
Een recept uit L. de Medici en R. Olney - Provence

Diner / bijgerecht / voorgerecht uit Provence:

Gevulde artisjokken - artichauts farcis

Ingrediënten:
artisjok, brood, droge witte wijn, ei, knoflook, laurierblad, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, persillade, prosciutto, rauwe ham, tomaat, ui, verse tijm en zout

Keuken:
Mediterraans / Frans / Provençaals
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / varkensvlees / groente
Een recept uit L. de Medici en R. Olney - Provence

Diner / voorgerecht / tussengerecht uit Provence:

Courgettewaaiers

Ingrediënten:
courgette, droge witte wijn, knoflook, korianderzaad, laurierblad, olijfolie, peper, provençaalse kruiden, tomaat, vers bonenkruid, verse tijm, witte ui en zout

Keuken:
Mediterraans / Frans / Provençaals
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / veganistisch / vegetarisch / groente
Een recept uit L. de Medici en R. Olney - Provence

Diner / voorgerecht uit Provence:

Linzensoep - soupe de lentilles à la niçoise

Ingrediënten:
bouquet garni, groene linzen, knoflook, lentilles vertes, linzen, olijfolie, prei, snijbiet, ui, versgemalen zwarte peper, wortel en zout

Keuken:
Frans / Provençaals
Soort:
soep/bouillon / peulvruchten / veganistisch / vegetarisch
Een recept uit L. de Medici en R. Olney - Provence

Diner / bijgerecht / voorgerecht uit Provence:

Gesmoorde venkel - fenouil à la niçoise

Ingrediënten:
droge witte wijn, knoflook, olijfolie, venkelknol en zout

Keuken:
Mediterraans / Frans / Provençaals
Soort:
veganistisch / vegetarisch / groente
Een recept uit L. de Medici en R. Olney - Provence

Diner / nagerecht uit Provence:

Kersentaart - clafoutis

Ingrediënten:
bloem, boter, ei, kirsch, kristalsuiker, melk, poedersuiker, zout en zwarte kersen

Keuken:
Mediterraans / Frans / Provençaals
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / vegetarisch
Een recept uit L. de Medici en R. Olney - Provence

Bijgerecht / basisrecept uit Provence:

Snijbiet met ansjovissaus - côtes de blette à l'anchois

Ingrediënten:
ansjovis op zout, azijn, bloem, cayennepeper, gedroogde chilipeper, grof zout, knoflook, laurierblad, olijfolie, peper, snijbiet, ui, verse peterselie, verse tijm, water en zout

Keuken:
Mediterraans / Frans / Provençaals
Soort:
groente / vis
Een recept uit L. de Medici en R. Olney - Provence

Buffet / bijgerecht uit Provence:

Witte puree - purée blanche

Ingrediënten:
aardappel, boter, knoflook, knolselderij, meiraapje, peper, pimentbessen en ui

Keuken:
Mediterraans / Frans / Provençaals
Soort:
vegetarisch / groente
Een recept uit L. de Medici en R. Olney - Provence

Diner / hoofdgerecht uit Provence:

Provençaalse daurade - daurade au four

Ingrediënten:
daurade, dorade, droge witte wijn, groene paprika, knoflook, olijfolie, provençaalse kruiden, rode poon, tomaat, ui, versgemalen zwarte peper, zeebrasem, zout en zwarte olijven

Keuken:
Mediterraans / Frans / Provençaals
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / vis
Een recept uit L. de Medici en R. Olney - Provence

Diner / buffet / nagerecht uit Provence:

Perziken-broodpudding - tian de pain aux pêches

Ingrediënten:
boter, cognac, ei, marc de provence, melk, oud brood, perzik, rozijn en suiker

Keuken:
Mediterraans / Frans / Provençaals
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / brood en broodgerecht / gebak, koek, taart, pudding
Een recept uit L. de Medici en R. Olney - Provence

Diner / buffet / nagerecht uit Provence:

Romige citroencustard - crème au citron

Ingrediënten:
citroenschil, eierdooier, maïzena, melk, oranjebloesemwater en suiker

Keuken:
Mediterraans / Frans / Provençaals
Soort:
eieren, kaas en zuivel
Een recept uit L. de Medici en R. Olney - Provence

Diner / bijgerecht / voorgerecht uit Provence:

Champignons durand - champignons à la bérigoule

Ingrediënten:
ansjovis op zout, broodkruim, champignon, droge witte wijn, grof zout, knoflook, olijfolie, peper, verse peterselie en zout

Keuken:
Mediterraans / Frans / Provençaals
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / groente / vis
Een recept uit L. de Medici en R. Olney - Provence

Diner / hoofdgerecht uit Provence:

Gesmoorde lamsbout met knoflook - gigot à la cavaillonnaise

Ingrediënten:
ansjovis op zout, droge witte wijn, grof zout, knoflook, lamsbout, laurierblad, olijfolie, peper, provençaalse kruiden, tomaat, verse peterselie, vetspek en zwarte olijven

Keuken:
Mediterraans / Frans / Provençaals
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / lamsvlees / feestdagen
Een recept uit L. de Medici en R. Olney - Provence

Diner / hoofdgerecht uit Provence:

Gratin van varkensvlees en bonen - tian de haricots

Ingrediënten:
bouquet garni, cocobonen, gedroogde witte bonen, kruidnagel, limabonen, olijfolie, peper, tomaat, ui, varkensschouderlappen, verse salieblaadjes, water, wortel, zout en zuurkoolspek

Keuken:
Frans / Provençaals
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / peulvruchten / varkensvlees
Een recept uit L. de Medici en R. Olney - Provence

Diner / voorgerecht / tussengerecht uit Provence:

Auberginewaaiers - aubergines en éventail

Ingrediënten:
aubergine, knoflook, korianderzaad, laurierblad, olijfolie, peper, provençaalse kruiden, tomaat, vers bonenkruid, verse tijm, witte ui en zout

Keuken:
Mediterraans / Frans / Provençaals
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / veganistisch / vegetarisch / groente
Een recept uit L. de Medici en R. Olney - Provence

Diner / bijgerecht / voorgerecht / hoofdgerecht uit Provence:

Gegratineerde spinazie met ei - roussin d'épinards

Ingrediënten:
bloem, broodkruim, ei, knoflook, melk, nootmuskaat, olijfolie, peper, persillade, spinazie, ui, verse peterselie en zout

Keuken:
Frans / Provençaals
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / vegetarisch / groente
Een recept uit L. de Medici en R. Olney - Provence

Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Provence:

Rauwkost met warme ansjovissaus - bagna cauda

Ingrediënten:
ansjovis op zout, babyartisjok, bleekselderij, bloemkool, boter, brood, grof zout, jonge sjalot, knoflook, komkommer, lente-ui, olijfolie, paprika, radijs, romeinse bindsla, venkelknol, waspeen en witlof

Keuken:
Mediterraans / Frans / Provençaals
Soort:
groente / vis
Een recept uit L. de Medici en R. Olney - Provence

Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Provence:

Auberginepasta - caviar d'aubergine

Ingrediënten:
ansjovis op zout, aubergine, fijn zout, grof zout, knoflook, olijfolie en versgemalen zwarte peper

Keuken:
Mediterraans / Frans / Provençaals
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / groente / vis
Een recept uit L. de Medici en R. Olney - Provence

Diner / hoofdgerecht uit Provence:

Geroosterde gevulde kip - poulet farci en crapaudine

Ingrediënten:
broodkruim, brousse kaas, ei, kip, knoflook, nootmuskaat, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, persillade, ricotta, spinazie en zout

Keuken:
Mediterraans / Frans / Provençaals
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / gevogelte
Alle recepten van R. Olney