R. Olney

We hebben 2 boeken van R. Olney waarvan één boek mét recepten.

Meld u gratis aan!

Welkom op heerlijkzoeken.

Heerlijk zoeken is jouw persoonlijke receptenzoekmachine voor jouw boekenplank en blogcollectie. Alleen nog maar lekkere recepten vinden van auteurs die jou wél aanspreken, zoals die van R. Olney? Registreren is gratis!

Boeken van R. Olney

Recepten van R. Olney

Doorzoek de recepten

Wist je dat heerlijkzoeken dé site is om door recepten van kookboeken te zoeken? Verfijn en verken onze selectie van recepten!

Een recept uit L. de Medici en R. Olney - Provence

Diner / buffet / hoofdgerecht uit Provence:

Rundvlees met uiensaus - boeuf mironton à la provençale

Ingrediënten:
bloem, bouillon, broodkruim, gaar stoofvlees, kappertjes, knoflook, laurierblad, olijfolie, peper, persillade, pot-au-feu bouillon, pot-au-feu vlees, provencaalse kruidenazijn, ui, verse tijm en zout

Keuken:
Mediterraans / Frans / Provençaals
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / rundvlees
Een recept uit L. de Medici en R. Olney - Provence

Diner / bijgerecht / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Provence:

Kappertjes-olijvenpasta - tapenade

Ingrediënten:
ansjovis op zout, griekse zwarte olijven, grof zout, kappertjes, knoflook, olijfolie, peper en provençaalse kruiden

Keuken:
Mediterraans / Frans / Provençaals
Soort:
vis
Een recept uit L. de Medici en R. Olney - Provence

Buffet / bijgerecht uit Provence:

Gegratineerde aardappelen - pommes de terre au gratin

Ingrediënten:
aardappel, bouillon, ei, gruyère, nootmuskaat, parmezaanse kaas, slagroom en zout

Keuken:
Mediterraans / Frans / Provençaals
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / aardappelgerecht / vegetarisch
Een recept uit L. de Medici en R. Olney - Provence

Diner / bijgerecht / voorgerecht uit Provence:

Champignons durand - champignons à la bérigoule

Ingrediënten:
ansjovis op zout, broodkruim, champignon, droge witte wijn, grof zout, knoflook, olijfolie, peper, verse peterselie en zout

Keuken:
Mediterraans / Frans / Provençaals
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / groente / vis
Een recept uit L. de Medici en R. Olney - Provence

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / basisrecept uit Provence:

Zwarte olijven

Ingrediënten:
caillon olijven, laurierblad, olijfolie, peper, tijm, water, zout en zwarte olijven

Keuken:
Mediterraans / Frans / Provençaals
Soort:
inmaak / vegetarisch
Een recept uit L. de Medici en R. Olney - Provence

Diner / voorgerecht uit Provence:

Linzensoep - soupe de lentilles à la niçoise

Ingrediënten:
bouquet garni, groene linzen, knoflook, lentilles vertes, linzen, olijfolie, prei, snijbiet, ui, versgemalen zwarte peper, wortel en zout

Keuken:
Frans / Provençaals
Soort:
soep/bouillon / peulvruchten / veganistisch / vegetarisch
Een recept uit L. de Medici en R. Olney - Provence

Diner / hoofdgerecht uit Provence:

Harderfilets met tuinkruiden - filets de mulet aux fines herbes

Ingrediënten:
citroensap, droge witte wijn, eierdooier, harder, knoflook, laurierblad, nootmuskaat, olijfolie, peper, sjalot, ui, venkelzaad, verse peterselie, verse tijm, visafval, wilde venkel en zout

Keuken:
Mediterraans / Frans / Provençaals
Soort:
vis
Een recept uit L. de Medici en R. Olney - Provence

Diner / buffet / hoofdgerecht uit Provence:

Provençaalse stoofpot - daube à la provençale

Ingrediënten:
bouillon, bouquet garni, cognac, droge rode wijn, gedroogde boleten, grof zout, knoflook, macaroni, marc de provence, olijfolie, pekelspek, provençaalse kruiden, runderschenkelvlees, tomaat, ui, varkenspoot, varkenszwoerd, verse peterselie, vetspek, wortel, zout en zwarte olijf

Keuken:
Mediterraans / Frans / Provençaals
Soort:
stoofgerecht / vlees / rundvlees
Een recept uit L. de Medici en R. Olney - Provence

Diner / buffet / voorgerecht uit Provence:

Gemengde salade met croûtons - mesclun aux chapons

Ingrediënten:
ei, groene sjalot, hysop, kervel, knoflook, lente-ui, mesclun, molsla, olijfolie, oud brood, peper, postelein, provencaalse kruidenazijn, radicchio, raketsla, verse basilicum, waterkers, zout en zuurdesembrood

Keuken:
Frans / Provençaals
Soort:
salade / vegetarisch
Alle recepten van R. Olney