We hebben 230 recepten uit dit boek geindexeerd.
Word gratis lid
Welkom op heerlijk zoeken
Wij maken uw kookboeken, zoals Provence , online doorzoekbaar zodat u uw favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken u thuis hebt staan.
regionale tekst jacques Ganthié
foto´s peter johnson
uitgave van de Slegte, nederlandse vertaling 1994 time life books
oorspronkelijke titel Provence the beautiful cookbook
Aantekeningen
bij dit boek
- 10 maanden geleden door Bianca Hollenkamp geplaatst
.
Advertentie
Recepten uit Provence
Een greep uit de 230 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:
Ingrediënten: bloem, boter, brousse kaas, ei, knoflook, parmezaanse kaas, persillade, ricotta, spinazie, tomatensaus, versgemalen zwarte peper en zout
Keuken: Mediterraans / Frans / Provençaals
Soort: ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / pasta/noodles / vegetarisch
Ingrediënten: bouquet garni, cocobonen, gedroogde witte bonen, kruidnagel, limabonen, olijfolie, peper, tomaat, ui, varkensschouderlappen, verse salieblaadjes, water, wortel, zout en zuurkoolspek
Keuken: Frans / Provençaals
Soort: ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / peulvruchten / varkensvlees
Ingrediënten: aubergine, bouquet garni, droge witte wijn, knoflook, olijfolie, peper, sinaasappelschil, tomaat, verse peterselie, witte ui, wortel, zout en zuurkoolspek
Keuken: Mediterraans / Frans / Provençaals
Soort: stoofgerecht / varkensvlees / groente
Ingrediënten: droge witte wijn, knoflook, laurierblad, rivierkreeftjes, ui, verse peterselie, verse tijm, water, wortel en zout
Keuken: Frans / Provençaals
Soort: schaal- en schelpdieren
Ingrediënten: bloem, boter, cox orange, ei, golden delicious, goudrenet, lavendelhoning, rozemarijnhoning, suiker, tijmhoning en zout
Keuken: Mediterraans / Frans / Provençaals
Soort: fruit / koek en gebak / vegetarisch
Ingrediënten: azijn, bloem, boter, court-bouillon, croutons, eierdooier, nootmuskaat, peper, slakken, suiker, verse peterselie, water, zilverui en zout
Keuken: Mediterraans / Frans / Provençaals
Soort: stoofgerecht / schaal- en schelpdieren
Ingrediënten: bloem, bouillon, broodkruim, gaar stoofvlees, kappertjes, knoflook, laurierblad, olijfolie, peper, persillade, pot-au-feu bouillon, pot-au-feu vlees, provencaalse kruidenazijn, ui, verse tijm en zout
Keuken: Mediterraans / Frans / Provençaals
Soort: ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / rundvlees
Ingrediënten: ansjovis op zout, baby-artisjok, citroensap, ei, groene paprika, jonge sjalot, knoflook, komkommer, lente-ui, olijfolie, tomaat, tuinbonen, verse basilicum, versgemalen zwarte peper, zout en zwarte olijven
Keuken: Mediterraans / Frans / Provençaals
Soort: salade / groente / vis
Ingrediënten: aubergine, bloem, droge witte wijn, kip, olijfolie, peper, plantaardige olie, tomaat, ui, zout, zuurkoolspek en zwarte olijf
Keuken: Mediterraans / Frans / Provençaals
Soort: stoofgerecht / gevogelte
Ingrediënten: bouillon, droge witte wijn, ei, knoflook, langkorrelige rijst, mirepoix, nootmuskaat, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, persillade, prosciutto, provençaalse kruiden, rauwe ham, savooiekool, tomatensaus, ui, verse peterselie, worstvlees en zout
Keuken: Mediterraans / Frans / Provençaals
Soort: ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / varkensvlees / groente
Ingrediënten: ansjovis op zout, babyartisjok, bleekselderij, bloemkool, boter, brood, grof zout, jonge sjalot, knoflook, komkommer, lente-ui, olijfolie, paprika, radijs, romeinse bindsla, venkelknol, waspeen en witlof
Keuken: Mediterraans / Frans / Provençaals
Soort: groente / vis
Ingrediënten: bonenkruid, bouquet garni, braadkip, knoflook, laurierblad, olijfolie, peper, verse tijm en zout
Keuken: Mediterraans / Frans / Provençaals
Soort: ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / gevogelte
Ingrediënten: bouquet garni, droge witte wijn, grof zeezout, grof zout, knoflook, kruidnagel, lamsschenkel, meiraap, oud brood, prei, rundermergpijp, runderribben, runderschenkel, ui, varkenspoot en waspeen
Keuken: Frans / Provençaals
Soort: stoofgerecht / vlees / groente
Ingrediënten: ansjovis op zout, augurk, cognac, cornichons, droge witte wijn, kappertjes, knoflook, laurierblad, marc de provence, olijfolie, peper, provencaalse kruidenazijn, provençaalse kruiden, rundervoorschenkel, witte ui en zout
Keuken: Frans / Provençaals
Soort: stoofgerecht / rundvlees
Ingrediënten: bouillon, droge witte wijn, kalfsborst, laurierblad, mirepoix, olijfolie, vulling naar keuze en zout
Keuken: Mediterraans / Frans / Provençaals
Soort: stoofgerecht / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / kalfsvlees
Ingrediënten: artisjok, bouquet garni, kropsla, lente-ui, olijfolie, verse doperwten, verse peterselie, verse tijm, zout en zuurkoolspek
Keuken: Mediterraans / Frans / Provençaals
Soort: stoofgerecht / varkensvlees / groente
Ingrediënten: ansjovis op zout, augurk, bloem, bouillon, cayennepeper, champignon, cornichons, kappertjes, knoflook, olijfolie, peper, persillade, rodewijnazijn, sjalot, ui, varkenskarbonade, verse salieblaadjes en zout
Keuken: Mediterraans / Frans / Provençaals
Soort: barbecue/grill / varkensvlees
Ingrediënten: ansjovis op zout, citroensap, croutons, gedroogde witte bonen, melk, olijfolie, versgemalen zwarte peper en zout
Keuken: Mediterraans / Frans / Provençaals
Soort: peulvruchten / vis
Ingrediënten: ansjovis op zout, droge witte wijn, grof zout, kappertjes, knoflook, konijn, laurierblad, olijfolie, peper, provençaalse kruiden, verse peterselie, zout en zwarte olijven
Keuken: Mediterraans / Frans / Provençaals
Soort: ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / wild
Ingrediënten: bildstar aardappel, bouquet garni, dikke rib, knoflook, olijfolie, peper, runderschouder, runderstoofvlees, ui, zout, zuurkoolspek en zwarte olijf
Keuken: Mediterraans / Frans / Provençaals
Soort: stoofgerecht / rundvlees
Toon alle 230 recepten in dit boek
Status: Doorzoekbaar
ISBN13
9789054267317
ISBN10
9054267313
Andere uitgaven
9789054266815