We hebben 230 recepten uit dit boek geindexeerd.
Word gratis lid
Welkom op heerlijk zoeken
Wij maken uw kookboeken, zoals Provence , online doorzoekbaar zodat u uw favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken u thuis hebt staan.
regionale tekst jacques Ganthié
foto´s peter johnson
uitgave van de Slegte, nederlandse vertaling 1994 time life books
oorspronkelijke titel Provence the beautiful cookbook
Aantekeningen
bij dit boek
- ongeveer een jaar geleden door Bianca Hollenkamp geplaatst
.
Advertentie
Recepten uit Provence
Een greep uit de 230 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:
Ingrediënten: bouquet garni, citroensap, droge witte wijn, knoflook, korianderzaad, olijfolie, peperkorrel, venkelknol, venkelzaad, zilveruitjes en zout
Keuken: Mediterraans / Frans / Provençaals
Soort: salade / veganistisch / vegetarisch / groente
Ingrediënten: bonenkruid, bouquet garni, braadkip, knoflook, laurierblad, olijfolie, peper, verse tijm en zout
Keuken: Mediterraans / Frans / Provençaals
Soort: ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / gevogelte
Ingrediënten: bloem, broodkruim, clams, knoflook, melk, mossel, nootmuskaat, olijfolie, palourdes, peper, spinazie, tapijtschelpen, witte wijn en zout
Keuken: Mediterraans / Frans / Provençaals
Soort: ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / schaal- en schelpdieren
Ingrediënten: bloem, champignon, droge witte wijn, groene olijven, kalfskrabbetjes, knoflook, olijfolie, provençaalse kruiden, tomaat, zilverui, zout en zwarte olijven
Keuken: Mediterraans / Frans / Provençaals
Soort: stoofgerecht / kalfsvlees
Ingrediënten: arachideolie, broodkruim, citroen, ei, maïsolie, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, tapenade, varkensoesters en zout
Keuken: Mediterraans / Frans / Provençaals
Soort: varkensvlees
Ingrediënten: ansjovis op zout, droge witte wijn, kalfsschenkel, knoflook, olijfolie, persillade, sinaasappelschil, wijnazijn en zout
Keuken: Mediterraans / Frans / Provençaals
Soort: stoofgerecht / kalfsvlees
Ingrediënten: bouquet garni, droge rode wijn, gedroogde chilipeper, knoflook, olijfolie, peper, sinaasappelschil, tomaat, ui, verse peterselie, water, zeepaling en zout
Keuken: Mediterraans / Frans / Provençaals
Soort: vis
Ingrediënten: aardappel, broodkruim, ei, gaar stoofvlees, jonge sjalot, knoflook, lente-ui, peper, persillade, plantaardige olie, pot-au-feu vlees, tomatensaus en zout
Keuken: Mediterraans / Frans / Provençaals
Soort: vlees / frituur
Ingrediënten: gruyère, knoflook, laurierblad, olijfolie, oud brood, parmezaanse kaas, verse salieblaadjes, water en zout
Keuken: Mediterraans / Frans / Provençaals
Soort: soep/bouillon / vegetarisch
Ingrediënten: aardappel, boter, milde ui, slagroom, zout en zuringblaadjes
Keuken: Mediterraans / Frans / Provençaals
Soort: ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / aardappelgerecht / vegetarisch
Ingrediënten: groene chartreuse, lavendelhoning, rozemarijnhoning, tijmhoning en vijg
Keuken: Mediterraans / Frans / Provençaals
Soort: ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / fruit
Ingrediënten: champignon, daurade, droge witte wijn, ei, goudbrasem, krabben, mossel, nootmuskaat, olijfolie, tomatensaus, ui, verse peterselie, versgemalen zwarte peper, wilde venkel, witte wijn en zout
Keuken: Mediterraans / Frans / Provençaals
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis
Ingrediënten: ansjovis op zout, bloem, grof zout, knoflook, olijfolie, rogvleugel, tomatensaus, verse peterselie, versgemalen zwarte peper en zout
Keuken: Mediterraans / Frans / Provençaals
Soort: ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / vis
Ingrediënten: broodkruim, citroen, droge witte wijn, ei, knoflook, lente-ui, olijfolie, persillade, snijbiet, spinazie, ui, venkelstengel, verse tijm, versgemalen zwarte peper, vislever, zeebrasem, zout en zuring
Keuken: Mediterraans / Frans / Provençaals
Soort: ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / vis
Ingrediënten: citroenschil, eierdooier, maïzena, melk, oranjebloesemwater en suiker
Keuken: Mediterraans / Frans / Provençaals
Soort: eieren, kaas en zuivel
Ingrediënten: knoflook, olijfolie, peper, persillade, pot-au-feu vlees, tomaat, verse basilicum, zout en zwarte olijven
Keuken: Mediterraans / Frans / Provençaals
Soort: rundvlees
Ingrediënten: ansjovis op zout, citroensap, grof zout, knoflook, nootmuskaat, olijfolie, peper, rundermerg, sjalot, venkelzaad en wijngaardslakken
Keuken: Mediterraans / Frans / Provençaals
Soort: ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / schaal- en schelpdieren
Ingrediënten: ansjovis op zout, broodkruim, cayennepeper, cognac, droge witte wijn, ei, inktvis, kappertjes, knoflook, marc de provence, mossel, nootmuskaat, olijfolie, peper, persillade, spinazie, ui, versgemalen zwarte peper en zout
Keuken: Mediterraans / Frans / Provençaals
Soort: stoofgerecht / vis/schaaldieren/schelpdieren
Ingrediënten: cayennepeper, chilipeper, ei, grof zeezout, kabeljauw, knoflook, krabben, laurierblad, middellandse-zeevis, olijfolie, patentbloem, prei, rode poon, saffraan, saffraanpoeder, soepvis, tomaat, tomaten uit blik, ui, venkel, venkelzaad, verse tijm, visafval, wijting, witte wijn, zeebaars, zeeduivel, zeepaling en zout
Keuken: Mediterraans / Frans / Provençaals
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren / soep/bouillon
Ingrediënten: boter, ei, minicourgette, olijfolie, parmezaanse kaas, verse marjolein, versgemalen zwarte peper en zout
Keuken: Mediterraans / Frans / Provençaals
Soort: ei/omelet/frittata / vegetarisch / groente
Toon alle 230 recepten in dit boek
Status: Doorzoekbaar
ISBN13
9789054267317
ISBN10
9054267313
Andere uitgaven
9789054266815