We hebben 230 recepten uit dit boek geindexeerd.
Word gratis lid
Welkom op heerlijk zoeken
Wij maken uw kookboeken, zoals Provence , online doorzoekbaar zodat u uw favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken u thuis hebt staan.
regionale tekst jacques Ganthié
foto´s peter johnson
uitgave van de Slegte, nederlandse vertaling 1994 time life books
oorspronkelijke titel Provence the beautiful cookbook
Aantekeningen
bij dit boek
- 11 maanden geleden door Bianca Hollenkamp geplaatst
.
Advertentie
Recepten uit Provence
Een greep uit de 230 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:
Ingrediënten: grof zout, kalfsnier, knoflook, lamshart, olijfolie, peper, provençaalse kruiden, verse rozemarijn en zuurkoolspek
Keuken: Mediterraans / Frans / Provençaals
Soort: barbecue/grill / orgaanvlees
Ingrediënten: ansjovis op zout, droge witte wijn, grof zout, knoflook, lamsbout, laurierblad, olijfolie, peper, provençaalse kruiden, tomaat, verse peterselie, vetspek en zwarte olijven
Keuken: Mediterraans / Frans / Provençaals
Soort: ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / lamsvlees / feestdagen
Ingrediënten: braadkip, cayennepeper, knoflook, langkorrelige rijst, olijfolie, peper, persillade, rode paprika, saffraanpoeder, tomaat, ui, water en zout
Keuken: Mediterraans / Frans / Provençaals
Soort: rijst / gevogelte
Ingrediënten: ansjovis op zout, knoflook, olijfolie, parmezaanse kaas, spaghetti, tomaat, verse basilicum, versgemalen zwarte peper, zout en zwarte olijven
Keuken: Mediterraans / Frans / Provençaals
Soort: pasta/noodles / vis
Ingrediënten: bouquet garni, cognac, droge rode wijn, cayennepeper, gedroogde chilipeper, knoflook, marc de provence, octopus, olijfolie, tomaat, ui, venkelstengel, water en zout
Keuken: Mediterraans / Frans / Provençaals
Soort: stoofgerecht / vis
Ingrediënten: courgette, knoflook, olijfolie, peper, persillade, verse peterselie en zout
Keuken: Mediterraans / Frans / Provençaals
Soort: veganistisch / vegetarisch / groente
Ingrediënten: artisjok, bouquet garni, droge witte wijn, kalfszwezerik, mirepoix, peper en zout
Keuken: Mediterraans / Frans / Provençaals
Soort: orgaanvlees
Ingrediënten: ansjovis op zout, broodkruim, ei, grof zeezout, grof zout, kappertjes, knoflook, mul, olijfolie, peper, provencaalse kruidenazijn, spinazie, verse peterselie en zeebaars
Keuken: Mediterraans / Frans / Provençaals
Soort: vis
Ingrediënten: artisjok, bouquet garni, droge witte wijn, mirepoix, olijfolie en zout
Keuken: Mediterraans / Frans / Provençaals
Soort: stoofgerecht / vegetarisch / groente
Ingrediënten: droge witte wijn, knoflook, laurierblad, mosselen, peper, ui, verse peterselie, verse tijm, water en zout
Keuken: Mediterraans / Frans / Provençaals
Soort: schaal- en schelpdieren
Ingrediënten: gele perziken, muscat beaume de venise en suiker
Keuken: Mediterraans / Frans / Provençaals
Soort: fruit / vegetarisch
Ingrediënten: aardappel, bouquet garni, broodkruim, eierdooier, cayennepeper, gedroogde chilipeper, goudbaars, grof zout, heek, heilbot, kabeljauw, knoflook, krabben, mul, olijfolie, olijfolie, pastis, pernod, pieterman, prei, ricard, saffraandraadjes, saffraanpoeder, schorpioenvis, sinaasappelschil, stokbrood, tomaat, ui, venkelzaad, vis, zeebaars en zeeduivel
Keuken: Mediterraans / Frans / Provençaals
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren / soep/bouillon
Ingrediënten: citroensap, knoflook en verse peterselie
Keuken: Mediterraans / Frans / Provençaals
Soort: kruidenmengsel/specerijenmengsel/kruidenpasta/marinade/rub / vegetarisch
Ingrediënten: gedroogde venkel, groene olijven, grof zeezout, halfrijpe olijven, korianderzaad, laurierblad, paarse olijven, sinaasappelschil, venkelzaad, water en zwarte olijven
Keuken: Mediterraans / Frans / Provençaals
Soort: inmaak / vegetarisch
Ingrediënten: broodkruim, knoflook, olijfolie, peper, sperziebonen en zout
Keuken: Mediterraans / Frans / Provençaals
Soort: veganistisch / vegetarisch / groente
Ingrediënten: bouquet garni, dikke lende, droge witte wijn, knoflook, olijfolie, peper, persillade, tomaat, ui, zout, zuurkoolspek en zwarte olijven
Keuken: Mediterraans / Frans / Provençaals
Soort: stoofgerecht / rundvlees / bouillon
Ingrediënten: bleekselderij, olijfolie, provençaalse kruiden, ui, wortel en zout
Keuken: Frans / Provençaals
Soort: vegetarisch / groente
Ingrediënten: artisjok, bouquet garni, kropsla, lente-ui, olijfolie, verse doperwten, verse peterselie, verse tijm, zout en zuurkoolspek
Keuken: Mediterraans / Frans / Provençaals
Soort: stoofgerecht / varkensvlees / groente
Ingrediënten: bildstar aardappel, boter, broodkruim, gaar stoofvlees, knoflook, nootmuskaat, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, persillade, pot-au-feu vlees, tomatensaus, ui en zout
Keuken: Mediterraans / Frans / Provençaals
Soort: ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / rundvlees
Ingrediënten: bouquet garni, cayennepeper, cognac, droge witte wijn, inktvis, knoflook, marc de provence, olijfolie, tomaat, ui, versgemalen zwarte peper en zout
Keuken: Mediterraans / Frans / Provençaals
Soort: stoofgerecht / vis/schaaldieren/schelpdieren
Toon alle 230 recepten in dit boek
Status: Doorzoekbaar
ISBN13
9789054267317
ISBN10
9054267313
Andere uitgaven
9789054266815