We hebben 230 recepten uit dit boek geindexeerd.
Word gratis lid
Welkom op heerlijk zoeken
Wij maken uw kookboeken, zoals Provence , online doorzoekbaar zodat u uw favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken u thuis hebt staan.
regionale tekst jacques Ganthié
foto´s peter johnson
uitgave van de Slegte, nederlandse vertaling 1994 time life books
oorspronkelijke titel Provence the beautiful cookbook
Aantekeningen
bij dit boek
- ongeveer een jaar geleden door Bianca Hollenkamp geplaatst
.
Advertentie
Recepten uit Provence
Een greep uit de 230 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:
Ingrediënten: ansjovis op zout, broodkruim, ei, knoflook, melk, nootmuskaat, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, persillade, snijbiet, spinazie, zout en zoutevis
Keuken: Frans / Provençaals
Soort: ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / vis
Ingrediënten: grof maïsmeel, parmezaanse kaas, tomatensaus, water en zout
Keuken: Mediterraans / Frans / Provençaals
Soort: ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / pasta/noodles / vegetarisch
Ingrediënten: bloem, mossel, olijfolie, peper, pittige tomatensaus, wijtingfilet, witte wijn en zout
Keuken: Mediterraans / Frans / Provençaals
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren
Ingrediënten: aardappel, droge witte wijn, knoflook, olijfolie, sjalot, zout en zwarte olijven
Keuken: Mediterraans / Frans / Provençaals
Soort: aardappelgerecht / veganistisch / vegetarisch
Ingrediënten: abrikoos, citroensap, suiker en water
Keuken: Mediterraans / Frans / Provençaals
Soort: fruit / chutney/pickle/jam/compote / veganistisch / vegetarisch
Ingrediënten: droge witte wijn, knoflook, olijfolie, venkelknol en zout
Keuken: Mediterraans / Frans / Provençaals
Soort: veganistisch / vegetarisch / groente
Ingrediënten: boter, broodkruim, ei, kalfsvlees, knoflook, melk, nootmuskaat, peper, persillade, provençaalse kruiden, tomatensaus, water, zout en zuring
Keuken: Mediterraans / Frans / Provençaals
Soort: ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / kalfsvlees
Ingrediënten: citroen, crevettes grises, garnalenstaarten, knoflook, olijfolie, persillade, versgemalen zwarte peper en zout
Keuken: Mediterraans / Frans / Provençaals
Soort: schaal- en schelpdieren
Ingrediënten: broodkruim, dragonmosterd, ei, grof zout, knoflook, olijfolie, tong, versgemalen zwarte peper en zout
Keuken: Mediterraans / Frans / Provençaals
Soort: barbecue/grill / vis
Ingrediënten: arachideolie, bloem, boter, bruine rum, ei, kristalsuiker, maïsolie, poedersuiker en zout
Keuken: Mediterraans / Frans / Provençaals
Soort: koek en gebak / frituur / feestdagen
Ingrediënten: doyenne du comice peer, gele perziken, pijpkaneel, rode wijn, sinaasappelschil, suiker en williamsperen
Keuken: Mediterraans / Frans / Provençaals
Soort: fruit / vegetarisch
Ingrediënten: bloem, bouillon, bouquet garni, champignon, droge witte wijn, olijfolie, peper, runderstoofvlees, tomatensaus, ui, zout, zuurkoolspek en zwarte olijf
Keuken: Mediterraans / Frans / Provençaals
Soort: stoofgerecht / rundvlees
Ingrediënten: aardappel, knoflook, laurierblad, olijfolie, water en zout
Keuken: Frans / Provençaals
Soort: ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / aardappelgerecht / veganistisch / vegetarisch
Ingrediënten: ansjovis op zout, knoflook, olijfolie, parmezaanse kaas, spaghetti, tomaat, verse basilicum, versgemalen zwarte peper, zout en zwarte olijven
Keuken: Mediterraans / Frans / Provençaals
Soort: pasta/noodles / vis
Ingrediënten: bouillon, bouquet garni, droge witte wijn, olijfolie, parelhoen, peper, savooiekool, ui, varkensworst, water, wortel, zout en zuurkoolspek
Keuken: Mediterraans / Frans / Provençaals
Soort: ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / wild en gevogelte / varkensvlees
Ingrediënten: ansjovis op zout, droge witte wijn, kalfsschenkel, knoflook, olijfolie, persillade, sinaasappelschil, wijnazijn en zout
Keuken: Mediterraans / Frans / Provençaals
Soort: stoofgerecht / kalfsvlees
Ingrediënten: aioli, bleekselderij, droge witte wijn, eierdooier, knoflook, laurierblad, prei, rogvleugel, sinaasappelschil, stokbrood, ui, venkelstengel, venkelzaad, verse peterselie, verse tijm, visafval, witvis, zeeduivel en zout
Keuken: Mediterraans / Frans / Provençaals
Soort: stoofgerecht / soep/bouillon / vis
Ingrediënten: amandel, bloem, boter, bruine rum, citroenrasp, ei, kristalsuiker, oranjebloesemwater, poedersuiker, pompoen, sinaasappelrasp, suiker en zout
Keuken: Mediterraans / Frans / Provençaals
Soort: koek en gebak / vegetarisch
Ingrediënten: boter, ei, knoflook, laurierblad, olijfolie, tomaat, verse basilicum, versgemalen zwarte peper en zout
Keuken: Mediterraans / Frans / Provençaals
Soort: ei/omelet/frittata / vegetarisch
Ingrediënten: bloem, boter, citroenrasp, droge gist, ei, eierdooier, olijfolie, oranjebloesemwater, suiker, water en zout
Keuken: Mediterraans / Frans / Provençaals
Soort: koek en gebak / vegetarisch / feestdagen
Toon alle 230 recepten in dit boek
Status: Doorzoekbaar
ISBN13
9789054267317
ISBN10
9054267313
Andere uitgaven
9789054266815