We hebben 230 recepten uit dit boek geindexeerd.
Word gratis lid
Welkom op heerlijk zoeken
Wij maken uw kookboeken, zoals Provence , online doorzoekbaar zodat u uw favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken u thuis hebt staan.
regionale tekst jacques Ganthié
foto´s peter johnson
uitgave van de Slegte, nederlandse vertaling 1994 time life books
oorspronkelijke titel Provence the beautiful cookbook
Aantekeningen
bij dit boek
- meer dan een jaar geleden door Bianca Hollenkamp geplaatst
.
Advertentie
Recepten uit Provence
Een greep uit de 230 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:
Ingrediënten: aardappel, bouquet garni, cayennepeper, ei, knoflook, olijfolie, oud brood, prei, saffraandraadjes, sinaasappelschil, takje venkel, tomaat, witte ui en zout
Keuken: Mediterraans / Frans / Provençaals
Soort: soep/bouillon / vegetarisch
Ingrediënten: braadkip, droge witte wijn, knoflook, olijfolie, peper, persillade en zout
Keuken: Frans / Provençaals
Soort: gevogelte
Ingrediënten: azijn, bloem, boter, court-bouillon, croutons, eierdooier, nootmuskaat, peper, slakken, suiker, verse peterselie, water, zilverui en zout
Keuken: Mediterraans / Frans / Provençaals
Soort: stoofgerecht / schaal- en schelpdieren
Ingrediënten: bacon, courgette, ei, knoflook, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, persillade, snijbiet, verse peterselie, witte ui, zout en zuring
Keuken: Frans / Provençaals
Soort: ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / varkensvlees / groente
Ingrediënten: broodkruim, mossel, olijfolie, oregano, pekelspek en peper
Keuken: Mediterraans / Frans / Provençaals
Soort: barbecue/grill / schaal- en schelpdieren
Ingrediënten: bleekselderij, boter, bouquet garni, linzen, ui, wortel en zout
Keuken: Mediterraans / Frans / Provençaals
Soort: peulvruchten / vegetarisch
Ingrediënten: aardappel, boter, milde ui, slagroom, zout en zuringblaadjes
Keuken: Mediterraans / Frans / Provençaals
Soort: ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / aardappelgerecht / vegetarisch
Ingrediënten: ansjovis op zout, broodkruim, ei, grof zout, knoflook, olijfolie, peper, tomaat, ui, verse basilicum en zout
Keuken: Mediterraans / Frans / Provençaals
Soort: ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / groente / vis
Ingrediënten: bloem, bonenkruidspruiten, boter, ei, gemengde slasoorten, grof zout, hysop, lente-ui, molsla, olijfolie, parmezaanse kaas, postelein, raketkruid, snijbiet, spinazie, verse basilicum, verse gemengde kruiden, verse marjolein, versgemalen zwarte peper, water en zuring
Keuken: Mediterraans / Frans / Provençaals
Soort: pasta/noodles / vegetarisch
Ingrediënten: boter, ei, knoflook, laurierblad, olijfolie, tomaat, verse basilicum, versgemalen zwarte peper en zout
Keuken: Mediterraans / Frans / Provençaals
Soort: ei/omelet/frittata / vegetarisch
Ingrediënten: aardappel, bouillon, ei, gruyère, nootmuskaat, parmezaanse kaas, slagroom en zout
Keuken: Mediterraans / Frans / Provençaals
Soort: ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / aardappelgerecht / vegetarisch
Ingrediënten: braadkip, jonge duif, kwartel, olijfolie, parelhoen, peper, provençaalse kruiden en zout
Keuken: Mediterraans / Frans / Provençaals
Soort: barbecue/grill / wild en gevogelte
Ingrediënten: gedroogde venkel, groene olijven, grof zeezout, houtas, korianderzaad, laurierblad, sinaasappelschil, venkelzaad en water
Keuken: Mediterraans / Frans / Provençaals
Soort: inmaak / vegetarisch
Ingrediënten: knoflook, nieuwe aardappeltjes, olijfolie, peper, verse peterselie en zout
Keuken: Mediterraans / Frans / Provençaals
Soort: aardappelgerecht / veganistisch / vegetarisch
Ingrediënten: aubergine, olijfolie, peper en zout
Keuken: Mediterraans / Frans / Provençaals
Soort: barbecue/grill / veganistisch / vegetarisch / groente
Ingrediënten: ansjovis op zout, droge witte wijn, grof zout, knoflook, lamsbout, laurierblad, olijfolie, peper, provençaalse kruiden, tomaat, verse peterselie, vetspek en zwarte olijven
Keuken: Mediterraans / Frans / Provençaals
Soort: ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / lamsvlees / feestdagen
Ingrediënten: citroen, olijfolie, pastis, pernod, ricard, rode poon, verse tijm, versgemalen zwarte peper, vis, wilde venkel, zeebrasem en zout
Keuken: Mediterraans / Frans / Provençaals
Soort: barbecue/grill / vis
Ingrediënten: boter, ei, knoflook, olijfolie, peper, snijbiet, spinazie en zout
Keuken: Mediterraans / Frans / Provençaals
Soort: ei/omelet/frittata / vegetarisch
Ingrediënten: aardappel, bouquet garni, broodkruim, eierdooier, cayennepeper, gedroogde chilipeper, goudbaars, grof zout, heek, heilbot, kabeljauw, knoflook, krabben, mul, olijfolie, olijfolie, pastis, pernod, pieterman, prei, ricard, saffraandraadjes, saffraanpoeder, schorpioenvis, sinaasappelschil, stokbrood, tomaat, ui, venkelzaad, vis, zeebaars en zeeduivel
Keuken: Mediterraans / Frans / Provençaals
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren / soep/bouillon
Ingrediënten: ansjovis op zout, broodkruim, ei, grof zeezout, grof zout, kappertjes, knoflook, mul, olijfolie, peper, provencaalse kruidenazijn, spinazie, verse peterselie en zeebaars
Keuken: Mediterraans / Frans / Provençaals
Soort: vis
Toon alle 230 recepten in dit boek
Status: Doorzoekbaar
ISBN13
9789054267317
ISBN10
9054267313
Andere uitgaven
9789054266815