We hebben 230 recepten uit dit boek geindexeerd.
Word gratis lid
Welkom op heerlijk zoeken
Wij maken uw kookboeken, zoals Provence , online doorzoekbaar zodat u uw favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken u thuis hebt staan.
regionale tekst jacques Ganthié
foto´s peter johnson
uitgave van de Slegte, nederlandse vertaling 1994 time life books
oorspronkelijke titel Provence the beautiful cookbook
Aantekeningen
bij dit boek
- meer dan een jaar geleden door Bianca Hollenkamp geplaatst
.
Advertentie
Recepten uit Provence
Een greep uit de 230 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:
Ingrediënten: bouquet garni, cocobonen, gedroogde witte bonen, kruidnagel, limabonen, olijfolie, peper, tomaat, ui, varkensschouderlappen, verse salieblaadjes, water, wortel, zout en zuurkoolspek
Keuken: Frans / Provençaals
Soort: ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / peulvruchten / varkensvlees
Ingrediënten: bouquet garni, citroensap, droge witte wijn, knoflook, korianderzaad, olijfolie, peperkorrel, venkelknol, venkelzaad, zilveruitjes en zout
Keuken: Mediterraans / Frans / Provençaals
Soort: salade / veganistisch / vegetarisch / groente
Ingrediënten: gruyère, knoflook, laurierblad, olijfolie, oud brood, parmezaanse kaas, verse salieblaadjes, water en zout
Keuken: Mediterraans / Frans / Provençaals
Soort: soep/bouillon / vegetarisch
Ingrediënten: bonenkruid, boter, tuinbonen, ui, versgemalen zwarte peper en zout
Keuken: Mediterraans / Frans / Provençaals
Soort: vegetarisch / groente
Ingrediënten: boter, citroen, coquilles, knoflook, olijfolie, persillade, versgemalen zwarte peper en zout
Keuken: Mediterraans / Frans / Provençaals
Soort: schaal- en schelpdieren
Ingrediënten: cayennepeper, chilipeper, ei, grof zeezout, kabeljauw, knoflook, krabben, laurierblad, middellandse-zeevis, olijfolie, patentbloem, prei, rode poon, saffraan, saffraanpoeder, soepvis, tomaat, tomaten uit blik, ui, venkel, venkelzaad, verse tijm, visafval, wijting, witte wijn, zeebaars, zeeduivel, zeepaling en zout
Keuken: Mediterraans / Frans / Provençaals
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren / soep/bouillon
Ingrediënten: droge witte wijn, knoflook, olijfolie, venkelknol en zout
Keuken: Mediterraans / Frans / Provençaals
Soort: veganistisch / vegetarisch / groente
Ingrediënten: daurade, dorade, droge witte wijn, groene paprika, knoflook, olijfolie, provençaalse kruiden, rode poon, tomaat, ui, versgemalen zwarte peper, zeebrasem, zout en zwarte olijven
Keuken: Mediterraans / Frans / Provençaals
Soort: ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / vis
Ingrediënten: broodkruim, nootmuskaat, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, witte bloemkool en zout
Keuken: Mediterraans / Frans / Provençaals
Soort: ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / vegetarisch / groente
Ingrediënten: broodkruim, ei, gaar stoofvlees, kooknat, nootmuskaat, olijfolie, parmezaanse kaas, patentbloem, snijbiet, spinazie, ui, versgemalen zwarte peper en zout
Keuken: Frans / Provençaals
Soort: pasta/noodles / rundvlees
Ingrediënten: artisjok, boter, bouquet garni, jonge tuinbonen, knoflook, kropsla, lente-ui, olijfolie, vers bonenkruid, verse peterselie, versgemalen zwarte peper, water en zout
Keuken: Mediterraans / Frans / Provençaals
Soort: stoofgerecht / vegetarisch / groente
Ingrediënten: bloem, mossel, olijfolie, peper, pittige tomatensaus, wijtingfilet, witte wijn en zout
Keuken: Mediterraans / Frans / Provençaals
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren
Ingrediënten: bonenkruid, doperwt, ei, jonge artisjokken, jonge sjalot, jonge tuinbonen, lente-ui, nieuwe aardappel, olijfolie, parmezaanse kaas, snijbiet, versgemalen zwarte peper en zout
Keuken: Frans / Provençaals
Soort: soep/bouillon / vegetarisch / groente
Ingrediënten: bouquet garni, cognac, droge witte wijn, knoflook, marc de provence, pens, prei, provençaalse kruiden, sinaasappelschil, tomaat, ui, varkenspoot, wortel en zout
Keuken: Mediterraans / Frans / Provençaals
Soort: stoofgerecht / orgaanvlees
Ingrediënten: arachideolie, bloem, boter, bruine rum, ei, kristalsuiker, maïsolie, poedersuiker en zout
Keuken: Mediterraans / Frans / Provençaals
Soort: koek en gebak / frituur / feestdagen
Ingrediënten: fijne vermicelli, groentebouillon, knoflook, laurierblad, olijfolie, tomaat, ui, versgemalen zwarte peper en zout
Keuken: Mediterraans / Frans / Provençaals
Soort: soep/bouillon / vegetarisch
Ingrediënten: gedroogde chilipeper, knoflook, laurierblad, makreel, olijfolie, provencaalse kruidenazijn, versgemalen zwarte peper en zout
Keuken: Mediterraans / Frans / Provençaals
Soort: ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / vis
Ingrediënten: ei, groene sjalot, hysop, kervel, knoflook, lente-ui, mesclun, molsla, olijfolie, oud brood, peper, postelein, provencaalse kruidenazijn, radicchio, raketsla, verse basilicum, waterkers, zout en zuurdesembrood
Keuken: Frans / Provençaals
Soort: salade / vegetarisch
Ingrediënten: arboriorijst, boter, bouillon, jonge sperziebonen, mirepoix, parmezaanse kaas en zout
Keuken: Mediterraans / Frans / Provençaals
Soort: risotto / vegetarisch
Ingrediënten: boter, ei, knoflook, laurierblad, olijfolie, tomaat, verse basilicum, versgemalen zwarte peper en zout
Keuken: Mediterraans / Frans / Provençaals
Soort: ei/omelet/frittata / vegetarisch
Toon alle 230 recepten in dit boek
Status: Doorzoekbaar
ISBN13
9789054267317
ISBN10
9054267313
Andere uitgaven
9789054266815