We hebben 230 recepten uit dit boek geindexeerd.
Word gratis lid
Welkom op heerlijk zoeken
Wij maken uw kookboeken, zoals Provence , online doorzoekbaar zodat u uw favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken u thuis hebt staan.
regionale tekst jacques Ganthié
foto´s peter johnson
uitgave van de Slegte, nederlandse vertaling 1994 time life books
oorspronkelijke titel Provence the beautiful cookbook
Aantekeningen
bij dit boek
- 6 maanden geleden door Bianca Hollenkamp geplaatst
.
Advertentie
Recepten uit Provence
Een greep uit de 230 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:
Ingrediënten: bonenkruid, citroen, darmnet, knoflook, konijnenbout, laurierblad, olijfolie, peper en zout
Keuken: Mediterraans / Frans / Provençaals
Soort: ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / wild
Ingrediënten: broodkruim, cognac, ei, fazant, gemalen piment, gevogeltelevers, grof zout, houtsnip, karkas van gevogelte, knoflook, laurierblad, marc de provence, olijfolie, patrijs, peper, prosciutto, provençaalse kruiden, rauwe ham, ui, verse tijm, vetspek, wilde eend, wilde vogel, worstvlees, wortel en zout
Keuken: Mediterraans / Frans / Provençaals
Soort: vlees / wild en gevogelte / paté/terrine
Ingrediënten: bloem, mossel, olijfolie, peper, pittige tomatensaus, wijtingfilet, witte wijn en zout
Keuken: Mediterraans / Frans / Provençaals
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren
Ingrediënten: aubergine, bouquet garni, droge witte wijn, knoflook, olijfolie, peper, sinaasappelschil, tomaat, verse peterselie, witte ui, wortel, zout en zuurkoolspek
Keuken: Mediterraans / Frans / Provençaals
Soort: stoofgerecht / varkensvlees / groente
Ingrediënten: aardappel, broodkruim, ei, gaar stoofvlees, jonge sjalot, knoflook, lente-ui, peper, persillade, plantaardige olie, pot-au-feu vlees, tomatensaus en zout
Keuken: Mediterraans / Frans / Provençaals
Soort: vlees / frituur
Ingrediënten: aubergine, ei, melk, olijfolie, saffraanpoeder, tomatensaus en zout
Keuken: Frans / Provençaals
Soort: ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / veganistisch / vegetarisch / groente
Ingrediënten: boter, ei, knoflook, olijfolie, peper, snijbiet, spinazie en zout
Keuken: Mediterraans / Frans / Provençaals
Soort: ei/omelet/frittata / vegetarisch
Ingrediënten: boter, ei, knoflook, laurierblad, olijfolie, tomaat, verse basilicum, versgemalen zwarte peper en zout
Keuken: Mediterraans / Frans / Provençaals
Soort: ei/omelet/frittata / vegetarisch
Ingrediënten: bildstar aardappel, bouquet garni, dikke rib, knoflook, olijfolie, peper, runderschouder, runderstoofvlees, ui, zout, zuurkoolspek en zwarte olijf
Keuken: Mediterraans / Frans / Provençaals
Soort: stoofgerecht / rundvlees
Ingrediënten: artisjokken, knoflook, laurierblad, olijfolie, peper, saffraanpoeder, stokbrood, tomaat, ui, verse tijm, verse tonijn, zout en zuring
Keuken: Mediterraans / Frans / Provençaals
Soort: vis
Ingrediënten: bloem, bonenkruidspruiten, boter, ei, gemengde slasoorten, grof zout, hysop, lente-ui, molsla, olijfolie, parmezaanse kaas, postelein, raketkruid, snijbiet, spinazie, verse basilicum, verse gemengde kruiden, verse marjolein, versgemalen zwarte peper, water en zuring
Keuken: Mediterraans / Frans / Provençaals
Soort: pasta/noodles / vegetarisch
Ingrediënten: gedroogde vijgen, honing, rode wijn en verse tijm
Keuken: Mediterraans / Frans / Provençaals
Soort: fruit / veganistisch / vegetarisch
Ingrediënten: bloem, bloemige aardappel, boter, ei, nootmuskaat, parmezaanse kaas en zout
Keuken: Mediterraans / Frans / Provençaals
Soort: aardappelgerecht / deegwaren / vegetarisch
Ingrediënten: broodkruim, ei, kalfslapjes, knoflook, olijfolie, patentbloem, peper, tomaat, witte wijn en zout
Keuken: Mediterraans / Frans / Provençaals
Soort: stoofgerecht / kalfsvlees
Ingrediënten: citroen, olijfolie, pastis, pernod, ricard, rode poon, verse tijm, versgemalen zwarte peper, vis, wilde venkel, zeebrasem en zout
Keuken: Mediterraans / Frans / Provençaals
Soort: barbecue/grill / vis
Ingrediënten: aardappel, bouquet garni, cayennepeper, ei, knoflook, olijfolie, oud brood, prei, saffraandraadjes, sinaasappelschil, takje venkel, tomaat, witte ui en zout
Keuken: Mediterraans / Frans / Provençaals
Soort: soep/bouillon / vegetarisch
Ingrediënten: azijn, ei, gemalen piment, gevogeltelevers, knoflook, olijfolie, persillade, provençaalse kruiden, spinazie, ui, varkensdarmnet, varkenslever, verse salieblaadjes, versgemalen zwarte peper, worstvlees, zout en zuurkoolspek
Keuken: Frans / Provençaals
Soort: vlees / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / orgaanvlees
Ingrediënten: knoflook, laurierblad, olijfolie, peterseliewortel, provençaalse kruiden, tomaat, ui, verse basilicum, verse peterselie en zout
Keuken: Mediterraans / Frans / Provençaals
Soort: warme sauzen / vegetarisch / groente
Ingrediënten: arachideolie, bier, bloem, champignon, citroensap, ei, inktvisjes, jonge artisjokken, maïsolie, olijfolie, tomatensaus, verse bieslook, verse bladpeterselie, verse dragon, verse gemengde kruiden, verse marjolein, verse peterselie, versgemalen zwarte peper, zout en zuring
Keuken: Mediterraans / Frans / Provençaals
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren / frituur
Ingrediënten: aioli, bleekselderij, droge witte wijn, eierdooier, knoflook, laurierblad, prei, rogvleugel, sinaasappelschil, stokbrood, ui, venkelstengel, venkelzaad, verse peterselie, verse tijm, visafval, witvis, zeeduivel en zout
Keuken: Mediterraans / Frans / Provençaals
Soort: stoofgerecht / soep/bouillon / vis
Toon alle 230 recepten in dit boek
Status: Doorzoekbaar
ISBN13
9789054267317
ISBN10
9054267313
Andere uitgaven
9789054266815