We hebben 230 recepten uit dit boek geindexeerd.
Word gratis lid
Welkom op heerlijk zoeken
Wij maken uw kookboeken, zoals Provence , online doorzoekbaar zodat u uw favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken u thuis hebt staan.
regionale tekst jacques Ganthié
foto´s peter johnson
uitgave van de Slegte, nederlandse vertaling 1994 time life books
oorspronkelijke titel Provence the beautiful cookbook
Aantekeningen
bij dit boek
- 5 maanden geleden door Bianca Hollenkamp geplaatst
.
Advertentie
Recepten uit Provence
Een greep uit de 230 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:
Ingrediënten: aardappel, bouquet garni, cocobonen, courgette, grof zout, kievitsbonen, knoflook, limabonen, macaroni, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, pompoen, prei, spaghetti, sperziebonen, tomaat, ui, verse basilicum, wortel en zout
Keuken: Mediterraans / Frans / Provençaals
Soort: soep/bouillon / groenten, aardappels en peulvruchten / vegetarisch
Ingrediënten: aardappel, broodkruim, knoflook, melk, olijfolie, persillade, versgemalen zwarte peper en zoutevis
Keuken: Mediterraans / Frans / Provençaals
Soort: ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / vis
Ingrediënten: artisjok, bouquet garni, knoflook, lamsschouder, olijfolie, tomaat, witte wijn, zilverui, zout en zuurkoolspek
Keuken: Mediterraans / Frans / Provençaals
Soort: stoofgerecht / lamsvlees
Ingrediënten: gele perziken, muscat beaume de venise en suiker
Keuken: Mediterraans / Frans / Provençaals
Soort: fruit / vegetarisch
Ingrediënten: droge rode wijn, droge witte wijn, fijn zout, grof zout, knoflook, lamsbout, mirepoix, olijfolie, peper en provençaalse kruiden
Keuken: Mediterraans / Frans / Provençaals
Soort: ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / lamsvlees
Ingrediënten: ansjovis op zout, broodkruim, ei, knoflook, minicourgette, olijfolie, persillade, ui, verse peterselie, versgemalen zwarte peper, zout en zwarte olijven
Keuken: Mediterraans / Frans / Provençaals
Soort: ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / groente / vis
Ingrediënten: bleekselderij, droge witte wijn, knoflook, korianderzaad, laurierblad, muscadet, peperkorrel, sauvignon blanc, ui, venkelzaad, verse sardines, verse tijm, wortel en zout
Keuken: Mediterraans / Frans / Provençaals
Soort: marinade / vis
Ingrediënten: gedroogde venkel, groene olijven, grof zeezout, houtas, korianderzaad, laurierblad, sinaasappelschil, venkelzaad en water
Keuken: Mediterraans / Frans / Provençaals
Soort: inmaak / vegetarisch
Ingrediënten: bloem, ei, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, snijbiet en zout
Keuken: Mediterraans / Frans / Provençaals
Soort: quiche / vegetarisch / groente
Ingrediënten: arachideolie, bloem, cayennepeper, citroen, kleine visjes, maïsolie, snijpeterselie, versgemalen zwarte peper en zout
Keuken: Mediterraans / Frans / Provençaals
Soort: frituur / vis
Ingrediënten: groene chartreuse, lavendelhoning, rozemarijnhoning, tijmhoning en vijg
Keuken: Mediterraans / Frans / Provençaals
Soort: ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / fruit
Ingrediënten: aardappel, ei, knoflook, nootmuskaat, olijfolie, parmezaanse kaas, peper en zout
Keuken: Mediterraans / Frans / Provençaals
Soort: ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / aardappelgerecht / vegetarisch
Ingrediënten: broodkruim, citroen, droge witte wijn, ei, knoflook, lente-ui, olijfolie, persillade, snijbiet, spinazie, ui, venkelstengel, verse tijm, versgemalen zwarte peper, vislever, zeebrasem, zout en zuring
Keuken: Mediterraans / Frans / Provençaals
Soort: ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / vis
Ingrediënten: arboriorijst, boter, bouillon, jonge sperziebonen, mirepoix, parmezaanse kaas en zout
Keuken: Mediterraans / Frans / Provençaals
Soort: risotto / vegetarisch
Ingrediënten: champignon, daurade, droge witte wijn, ei, goudbrasem, krabben, mossel, nootmuskaat, olijfolie, tomatensaus, ui, verse peterselie, versgemalen zwarte peper, wilde venkel, witte wijn en zout
Keuken: Mediterraans / Frans / Provençaals
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis
Ingrediënten: bloem, citroensap, kikkerbilletjes, knoflook, olijfolie, persillade, versgemalen zwarte peper en zout
Keuken: Mediterraans / Frans / Provençaals
Soort: vlees / vis
Ingrediënten: arachideolie, broodkruim, citroen, ei, maïsolie, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, tapenade, varkensoesters en zout
Keuken: Mediterraans / Frans / Provençaals
Soort: varkensvlees
Ingrediënten: cayennepeper, ei, knoflook, olijfolie, paprika, tomaat, versgemalen zwarte peper en zout
Keuken: Frans / Provençaals / Zuid-Oostazië
Soort: ei/omelet/frittata / vegetarisch
Ingrediënten: ansjovis op zout, droge witte wijn, knoflook, peper, persillade, varkenslende, verse salieblaadjes, zout en zwarte olijven
Keuken: Mediterraans / Frans / Provençaals
Soort: ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / varkensvlees
Ingrediënten: ansjovis op zout, bleekselderij, boter, eierdooier, gruyère, melk, nootmuskaat, olijfolie, oud brood, parmezaanse kaas, peper en zout
Keuken: Mediterraans / Frans / Provençaals
Soort: ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / groente / vis
Toon alle 230 recepten in dit boek
Status: Doorzoekbaar
ISBN13
9789054267317
ISBN10
9054267313
Andere uitgaven
9789054266815