Gratin van varkensvlees en bonen - tian de haricots
★
★
★
★
★
Een recept van L. de Medici en R. Olney.
U vindt dit recept op pagina 149 in Provence .
- Keuken:
- Frans / Provençaals
- Gang:
- hoofdgerecht
- Soort:
- ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / peulvruchten / varkensvlees
Ingrediënten
- bouquet garni
- cocobonen
- gedroogde witte bonen
- kruidnagel
- limabonen
- olijfolie
- peper
- tomaat
- ui
- varkensschouderlappen
- verse salieblaadjes
- water
- wortel
- zout
- zuurkoolspek
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.