R. Whittington

We hebben één boek van R. Whittington waarvan één boek mét recepten.

Meld u gratis aan!

Welkom op heerlijkzoeken.

Heerlijk zoeken is jouw persoonlijke receptenzoekmachine voor jouw boekenplank en blogcollectie. Alleen nog maar lekkere recepten vinden van auteurs die jou wél aanspreken, zoals die van R. Whittington? Registreren is gratis!

Boeken van R. Whittington

Recepten van R. Whittington

Doorzoek de recepten

Wist je dat heerlijkzoeken dé site is om door recepten van kookboeken te zoeken? Verfijn en verken onze selectie van recepten!

Een recept uit A. Little en R. Whittington - De flair van eenvoud

Diner / hoofdgerecht uit De flair van eenvoud:

Confit Sarladaise

Ingrediënten:
aardappel, eendenbout, eendenorganen, eendenvet, ganzenvet, knoflook, laurier, peper, peterselie, reuzel, rode wijnazijn, rozemarijn, tijm en zeezout

Soort:
wild / gevogelte
Een recept uit A. Little en R. Whittington - De flair van eenvoud

Diner / voorgerecht uit De flair van eenvoud:

Mosselcremesoep met saffraan

Ingrediënten:
bleekselderij, droge witte wijn, knoflook, mossel, peper, prei, saffraan, selderijwortel en slagroom

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / soep/bouillon
Een recept uit A. Little en R. Whittington - De flair van eenvoud

Diner / voorgerecht uit De flair van eenvoud:

Sashimi

Ingrediënten:
komkommer, sojasaus, tafelsuiker, wasabipoeder, zeebaars en zeezout

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit A. Little en R. Whittington - De flair van eenvoud

Diner / hoofdgerecht uit De flair van eenvoud:

Op Chinese wijze gestoomde vis

Ingrediënten:
bosui, cayennepeper, gemberwortel, knoflook, koriander, sesamolie, sojasaus, vis, wortel, zeezout en zonnebloemolie

Keuken:
Chinees
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit A. Little en R. Whittington - De flair van eenvoud

Diner / nagerecht / basisrecept uit De flair van eenvoud:

Vanille-roomijs

Ingrediënten:
eidooier, slagroom, tafelsuiker, vanillestokje en volle melk

Soort:
vegetarisch / ijs/sorbet/granita/panna cotta
Een recept uit A. Little en R. Whittington - De flair van eenvoud

Diner / nagerecht uit De flair van eenvoud:

Tarte tatin

Ingrediënten:
appel, bladerdeeg, bloem, boter, citroensap en tafelsuiker

Soort:
gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Een recept uit A. Little en R. Whittington - De flair van eenvoud

Diner / nagerecht uit De flair van eenvoud:

Luchtig gevulde chocoladetaart

Ingrediënten:
abrikozenjam, bittere chocolade, bloem, boter, cacaopoeder, cognac, ei, espressokoffie, poedersuiker, rum, tafelsuiker en whisky

Soort:
gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Een recept uit A. Little en R. Whittington - De flair van eenvoud

Diner / lunch / bijgerecht / voorgerecht uit De flair van eenvoud:

Salade Nicoise

Ingrediënten:
ansjovis in blik, citroensap, ei, extra vierge olijfolie, haricots verts, knoflook, krieltjes, kropsla, peterselie, pruimtomaat, tomatenketchup, tonijnsteak, zonnebloemolie, zwarte olijf en zwarte peper

Soort:
salade / vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit A. Little en R. Whittington - De flair van eenvoud

Diner / lunch / voorgerecht uit De flair van eenvoud:

Ceasarsalade

Ingrediënten:
ansjovis in blik, citroensap, eidooier, extra vierge olijfolie, knoflook, parmagiano reggiano, romaine sla, stokbrood en worcestershiresaus

Soort:
salade / vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit A. Little en R. Whittington - De flair van eenvoud

Diner / voorgerecht uit De flair van eenvoud:

Geperste terrine van kip

Ingrediënten:
balsamicoazijn, boter, extra vierge olijfolie, kipfilet, parmaham, peper, pruimtomaat, savooiekool, sherryazijn en zeezout

Soort:
vlees / gevogelte / paté/terrine
Een recept uit A. Little en R. Whittington - De flair van eenvoud

Diner / voorgerecht uit De flair van eenvoud:

Caldo verde

Ingrediënten:
aardappel, chorizo, extra vierge olijfolie, kippenbouillon, knoflook, koriander, peper, savooiekool, water, zampone en zeezout

Soort:
vlees / soep/bouillon
Een recept uit A. Little en R. Whittington - De flair van eenvoud

Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De flair van eenvoud:

Spaghetti op Genuese wijze

Ingrediënten:
basilicum, haricots verts, krieltjes, peper, pesto, spaghetti en zeezout

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles / vegetarisch
Alle recepten van R. Whittington