Vissoep met rouille
★
★
★
★
★
Een recept van A. Little en R. Whittington.
U vindt dit recept op pagina 148 in De flair van eenvoud .
- Gang:
- voorgerecht
- Soort:
- vis/schaaldieren/schelpdieren / soep/bouillon
Ingrediënten
- afsnijdsels van vis
- baguette
- bleekselderij
- cayennepeper
- droge witte wijn
- witvis
- gruyerekaas
- harissa
- knoflook
- knoflookmayonaise
- krab
- laurier
- olijfolie
- passata
- peper
- peterselie
- saffraan
- sinaasappelschil
- tijm
- ui
- venkel
- visgraten
- zeezout
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.