Pepita Aris

We hebben 5 boeken van Pepita Aris waarvan één boek mét recepten.

Meld u gratis aan!

Welkom op heerlijkzoeken.

Heerlijk zoeken is jouw persoonlijke receptenzoekmachine voor jouw boekenplank en blogcollectie. Alleen nog maar lekkere recepten vinden van auteurs die jou wél aanspreken, zoals die van Pepita Aris? Registreren is gratis!

Boeken van Pepita Aris

Kijk voor meer boeken.

Recepten van Pepita Aris

Doorzoek de recepten

Wist je dat heerlijkzoeken dé site is om door recepten van kookboeken te zoeken? Verfijn en verken onze selectie van recepten!

Een recept uit Pepita Aris en N. Dowey - De Spaanse keuken

Diner / hoofdgerecht uit De Spaanse keuken:

surtido de pescado

Ingrediënten:
bindsla, ei, kokkels, kuit, makreel op olie, mayonaise, mosselen in blik, sardines op olie, sla en verse peterselie

Keuken:
Spaans
Soort:
salade / vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Pepita Aris en N. Dowey - De Spaanse keuken

Diner / bijgerecht / voorgerecht uit De Spaanse keuken:

escalivada

Ingrediënten:
citroensap, courgette, gemalen zwarte peper, knoflook, komijnzaad, olijfolie, pompoen, rode paprika, spaanse ui, tomaat, venkel, verse tijm en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / barbecue/grill / groenten, aardappels en peulvruchten / vegetarisch
Een recept uit Pepita Aris en N. Dowey - De Spaanse keuken

Diner / bijgerecht / voorgerecht uit De Spaanse keuken:

geroosterde artisjokken met citroendipsaus

Ingrediënten:
artisjok, citroen, citroensap, knoflook, olijfolie, olijfolie extra vergine, verse peterselie en zeezout

Keuken:
Spaans
Soort:
barbecue/grill / groenten, aardappels en peulvruchten / vegetarisch
Een recept uit Pepita Aris en N. Dowey - De Spaanse keuken

Diner / hoofdgerecht uit De Spaanse keuken:

parelhoen met saffraan-notensaus

Ingrediënten:
amandelen, brood, citroensap, fino sherry, gemalen kruidnagel, gemalen zwarte peper, kippenbouillon, knoflook, laurierblad, nootmuskaat, olijfolie, paprikapoeder, parelhoen, saffraandraadjes, verse peterselie, verse tijm en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
gevogelte
Een recept uit Pepita Aris en N. Dowey - De Spaanse keuken

Diner / bijgerecht / voorgerecht uit De Spaanse keuken:

sinaasappel-avocadosalade met amandelen

Ingrediënten:
amandelen, avocado, citroensap, gemalen zwarte peper, olijfolie extra vergine, sinaasappel, tomaat, ui, verse peterselie, zout en zwarte olijven

Keuken:
Spaans
Soort:
salade / vegetarisch
Een recept uit Pepita Aris en N. Dowey - De Spaanse keuken

Diner / nagerecht uit De Spaanse keuken:

biscocho borracho

Ingrediënten:
amandelschaafsel, bloem, boter, brandewijn, citroenrasp, ei, slagroom, tafelsuiker en water

Keuken:
Spaans
Soort:
gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Een recept uit Pepita Aris en N. Dowey - De Spaanse keuken

Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Spaanse keuken:

menestra

Ingrediënten:
bospeen, doorregen spek, droge witte wijn, ei, erwten, gemalen zwarte peper, kippenbouillon, knoflook, maïskorrels, nieuwe aardappel, olijfolie, peultjes, sperziebonen, ui, verse peterselie en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
groenten, aardappels en peulvruchten / vegetarisch
Een recept uit Pepita Aris en N. Dowey - De Spaanse keuken

Diner / hoofdgerecht uit De Spaanse keuken:

kip met citroen en knoflook

Ingrediënten:
citroen, gemalen zwarte peper, kipfilet, knoflook, olijfolie, paprikapoeder, sjalot, verse peterselie en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
gevogelte
Een recept uit Pepita Aris en N. Dowey - De Spaanse keuken

Diner / hoofdgerecht uit De Spaanse keuken:

gesmoorde kwartel met wintergroenten

Ingrediënten:
brandewijn, gemalen zwarte peper, kalamata-olijfolie, kwartel, meiraap, oud brood, rode wijn, sjalot, verse peterselie, wortel en zeezout

Keuken:
Spaans
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / groenten, aardappels en peulvruchten / gevogelte
Een recept uit Pepita Aris en N. Dowey - De Spaanse keuken

Diner / hoofdgerecht uit De Spaanse keuken:

hertenkoteletten met romescosaus

Ingrediënten:
amandelen, boter, gedroogde rode peper, gemalen zwarte peper, hertenkotelet, knoflook, olijfolie, oud brood, rodewijnazijn, savooiekool, sherryazijn, tomaat en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
wild en gevogelte
Een recept uit Pepita Aris en N. Dowey - De Spaanse keuken

Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Spaanse keuken:

gebakken bloedworst

Ingrediënten:
bloedworst, fino sherry, gemalen zwarte peper, knoflook, olijfolie, oregano, paprikapoeder, stokbrood, suiker, ui, oregano en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
vlees / hartige hapjes
Een recept uit Pepita Aris en N. Dowey - De Spaanse keuken

Diner / hoofdgerecht uit De Spaanse keuken:

gestoofde octopus

Ingrediënten:
brandewijn, droge witte wijn, gedroogde rode peper, gemalen zwarte peper, knoflook, nieuwe aardappel, octopus, olijfolie, paprikapoeder, pruimtomaten, rode ui, sla, stokbrood, verse peterselie, verse rozemarijn, verse tijm, visbouillon en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / groenten, aardappels en peulvruchten
Een recept uit Pepita Aris en N. Dowey - De Spaanse keuken

Diner / nagerecht uit De Spaanse keuken:

flan

Ingrediënten:
ei, eidooier, melk, slagroom, suiker en vanille

Keuken:
Spaans
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / gebak, koek, taart, pudding
Een recept uit Pepita Aris en N. Dowey - De Spaanse keuken

Diner / hoofdgerecht uit De Spaanse keuken:

cubaanse rijst

Ingrediënten:
banaan, boter, ei, gemalen zwarte peper, knoflook, langkorrelrijst, olijfolie, paprikapoeder, tomaat uit blik, ui, oregano, verse tijm en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
eieren, kaas en zuivel / pasta/noodles / vegetarisch
Een recept uit Pepita Aris en N. Dowey - De Spaanse keuken

Diner / hoofdgerecht uit De Spaanse keuken:

moren en christenen

Ingrediënten:
bleekselderij, cayennepeper, knoflook, langkorrelrijst, laurierblad, olijfolie, paprikapoeder, rode ui, sinaasappel, ui, verse peterselie, wortel, zout en zwarte bonen

Keuken:
Spaans
Soort:
groenten, aardappels en peulvruchten / pasta/noodles / vegetarisch
Een recept uit Pepita Aris en N. Dowey - De Spaanse keuken

Diner / hoofdgerecht uit De Spaanse keuken:

marmitako

Ingrediënten:
aardappel, droge cider, gedroogde rode peper, gemalen zwarte peper, groene paprika, knoflook, olijfolie, paprikapoeder, tomaat in blik, tonijnfilet, ui, verse peterselie en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
stoofgerecht / vis/schaaldieren/schelpdieren / groenten, aardappels en peulvruchten
Een recept uit Pepita Aris en N. Dowey - De Spaanse keuken

Diner / voorgerecht uit De Spaanse keuken:

la calçotada

Ingrediënten:
citroensap, gedroogde rode pepers, hazelnoten, knoflook, lente-ui, olijfolie, rode paprika, sherryazijn, stokbrood, tomaat en verse peterselie

Keuken:
Spaans
Soort:
barbecue/grill / groenten, aardappels en peulvruchten / vegetarisch
Alle recepten van Pepita Aris