Pepita Aris

We hebben 5 boeken van Pepita Aris waarvan één boek mét recepten.

Meld u gratis aan!

Welkom op heerlijkzoeken.

Heerlijk zoeken is jouw persoonlijke receptenzoekmachine voor jouw boekenplank en blogcollectie. Alleen nog maar lekkere recepten vinden van auteurs die jou wél aanspreken, zoals die van Pepita Aris? Registreren is gratis!

Boeken van Pepita Aris

Kijk voor meer boeken.

Recepten van Pepita Aris

Doorzoek de recepten

Wist je dat heerlijkzoeken dé site is om door recepten van kookboeken te zoeken? Verfijn en verken onze selectie van recepten!

Een recept uit Pepita Aris en N. Dowey - De Spaanse keuken

Diner / hoofdgerecht uit De Spaanse keuken:

lamsvlees met rode paprika´s en rioja

Ingrediënten:
bloem, gemalen kruidnagel, gemalen zwarte peper, knoflook, lamsbouillon, laurierblad, mager lamsvlees, olijfolie, paprikapoeder, rode paprika, rode rioja, rode ui, verse tijm en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
stoofgerecht / vlees
Een recept uit Pepita Aris en N. Dowey - De Spaanse keuken

Diner / nagerecht / bij de koffie uit De Spaanse keuken:

driekoningenbrood

Ingrediënten:
amandelschaafsel, boter, brandewijn, citroenrasp, ei, eiwit, gedroogde boon, gekonfijt fruit, melk, ongebleekt meel, oranjebloesemwater, sinaasappelrasp, tafelsuiker, gist, water en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
brood en broodgerecht / gebak, koek, taart, pudding
Een recept uit Pepita Aris en N. Dowey - De Spaanse keuken

Bijgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Spaanse keuken:

rijsttortita´s

Ingrediënten:
aardappel, ei, gemalen zwarte peper, knoflook, langkorrelrijst, lente-ui, olijfolie, paprikapoeder, verse peterselie en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
pasta/noodles / vegetarisch
Een recept uit Pepita Aris en N. Dowey - De Spaanse keuken

Diner / hoofdgerecht uit De Spaanse keuken:

rijst met een korstje uit alicante

Ingrediënten:
bakchorizo, butifarra, ei, gemalen zwarte peper, kikkererwten, kipfilet, kippenbouillon, konijn, mager varkensvlees, olijfolie, paellarijst, saffraandraadjes, saucijs, tomaat en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
vlees / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / pasta/noodles
Een recept uit Pepita Aris en N. Dowey - De Spaanse keuken

Diner / hoofdgerecht uit De Spaanse keuken:

perdices con uvas

Ingrediënten:
bouillon, droge witte wijn, gemalen zwarte peper, knoflook, laurierblad, nootmuskaat, olijfolie, ontbijtspek, patrijs, rode druiven, ui, verse peterselie en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
stoofgerecht / gevogelte
Een recept uit Pepita Aris en N. Dowey - De Spaanse keuken

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Spaanse keuken:

tapas van amandelen, olijven en kaas

Ingrediënten:
amandelen, boter, cayennepeper, fijn zeezout, groene olijven, knoflook, korianderzaad, manchego, olijfolie, sherryazijn, venkelzaad, verse dragon, verse peterselie, verse rozemarijn, verse tijm, wittewijnazijn, zout, zwarte olijven en zwarte peperkorrels

Keuken:
Spaans
Soort:
hartige hapjes / vegetarisch
Een recept uit Pepita Aris en N. Dowey - De Spaanse keuken

Diner / nagerecht uit De Spaanse keuken:

rum-rozijnenijs

Ingrediënten:
donkere rum, eidooier, gele basterdsuiker, maïzena, rozijnen, slagroom, volle melk en wafels

Keuken:
Europees / Spaans
Soort:
vegetarisch / ijs/sorbet/granita/panna cotta
Een recept uit Pepita Aris en N. Dowey - De Spaanse keuken

Diner / voorgerecht uit De Spaanse keuken:

la calçotada

Ingrediënten:
citroensap, gedroogde rode pepers, hazelnoten, knoflook, lente-ui, olijfolie, rode paprika, sherryazijn, stokbrood, tomaat en verse peterselie

Keuken:
Spaans
Soort:
barbecue/grill / groenten, aardappels en peulvruchten / vegetarisch
Een recept uit Pepita Aris en N. Dowey - De Spaanse keuken

Ontbijt / bij de koffie uit De Spaanse keuken:

churros

Ingrediënten:
bloem, ei, kaneel, tafelsuiker, water, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch / frituur
Een recept uit Pepita Aris en N. Dowey - De Spaanse keuken

Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Spaanse keuken:

gebakken bloedworst

Ingrediënten:
bloedworst, fino sherry, gemalen zwarte peper, knoflook, olijfolie, oregano, paprikapoeder, stokbrood, suiker, ui, oregano en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
vlees / hartige hapjes
Een recept uit Pepita Aris en N. Dowey - De Spaanse keuken

Diner / hoofdgerecht uit De Spaanse keuken:

kipsalade met sinaasappel

Ingrediënten:
amandelen, dijonmosterd, gemalen zwarte peper, kip, langkorrelrijst, sinaasappel, sla, tafelsuiker, verse bieslook, vinaigrette en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
salade / pasta/noodles / gevogelte
Een recept uit Pepita Aris en N. Dowey - De Spaanse keuken

Diner / hoofdgerecht uit De Spaanse keuken:

gevulde varkenslende

Ingrediënten:
amandelschaafsel, broodkruim, citroensap, eidooier, gedroogde vijgen, groene olijven, knoflook, olijfolie, paprikapoeder, ui, varkenslende, verse peterselie, zout en zwarte peper

Keuken:
Spaans
Soort:
vlees / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis
Een recept uit Pepita Aris en N. Dowey - De Spaanse keuken

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Spaanse keuken:

gebakken forel met rijst tomaten en noten

Ingrediënten:
forel, gemalen zwarte peper, langkorrelrijst, noten, olijfolie, sla, tomaat, ui, verse dragon, gember, zongedroogde tomaten en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / pasta/noodles
Een recept uit Pepita Aris en N. Dowey - De Spaanse keuken

Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Spaanse keuken:

gemarineerde ansjovis

Ingrediënten:
citroen, grof zeezout, knoflook, olijfolie extra vergine, verse ansjovis en verse peterselie

Keuken:
Spaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / pekel en marinades
Een recept uit Pepita Aris en N. Dowey - De Spaanse keuken

Diner / voorgerecht / basisrecept uit De Spaanse keuken:

vissoep met sinaasappel

Ingrediënten:
aardappel, bittere sinaasappel, citroen, gemalen zwarte peper, heek, knoflook, olijfolie, paprikapoeder, sinaasappel, tomaat, ui, verse peterselie, vis, water en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / soep/bouillon
Een recept uit Pepita Aris en N. Dowey - De Spaanse keuken

Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Spaanse keuken:

gebarbecuede minikrabbetjes

Ingrediënten:
bloem, gele basterdsuiker, grof zeezout, oloroso sherry, sojasaus, tabasco, tomatenpuree en varkenskrabbetjes

Keuken:
Spaans
Soort:
vlees / barbecue/grill
Een recept uit Pepita Aris en N. Dowey - De Spaanse keuken

Diner / voorgerecht uit De Spaanse keuken:

vieiras de santiago

Ingrediënten:
boter, broodkruim, cayennepeper, gemalen zwarte peper, knoflook, olijfolie, pernod, sinaasappelsap, sint-jakobsschelp, tomaat uit blik, ui, verse peterselie en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / barbecue/grill
Een recept uit Pepita Aris en N. Dowey - De Spaanse keuken

Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Spaanse keuken:

hete garnalen

Ingrediënten:
gamba's, gedroogde peper, knoflook, olijfolie, stokbrood, versgemalen zwarte peper en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / hartige hapjes
Een recept uit Pepita Aris en N. Dowey - De Spaanse keuken

Diner / hoofdgerecht uit De Spaanse keuken:

stoofpot van zwarte bonen

Ingrediënten:
bleekselderij, bouillon, buikspek, chorizo, gemalen zwarte peper, groene paprika, olijfolie, paprikapoeder, sjalot, zout en zwarte bonen

Keuken:
Spaans
Soort:
stoofgerecht / vlees / groenten, aardappels en peulvruchten
Alle recepten van Pepita Aris