Pepita Aris

We hebben 5 boeken van Pepita Aris waarvan één boek mét recepten.

Meld u gratis aan!

Welkom op heerlijkzoeken.

Heerlijk zoeken is jouw persoonlijke receptenzoekmachine voor jouw boekenplank en blogcollectie. Alleen nog maar lekkere recepten vinden van auteurs die jou wél aanspreken, zoals die van Pepita Aris? Registreren is gratis!

Boeken van Pepita Aris

Kijk voor meer boeken.

Recepten van Pepita Aris

Doorzoek de recepten

Wist je dat heerlijkzoeken dé site is om door recepten van kookboeken te zoeken? Verfijn en verken onze selectie van recepten!

Een recept uit Pepita Aris en N. Dowey - De Spaanse keuken

Bij de koffie uit De Spaanse keuken:

panellets

Ingrediënten:
amandelen, citroenrasp, ei, koek, pijnboompitten, pistachenoten, tafelsuiker, vanille-extract en zoete aardappel

Keuken:
Spaans
Soort:
gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Een recept uit Pepita Aris en N. Dowey - De Spaanse keuken

Diner / nagerecht / bij de koffie uit De Spaanse keuken:

baskische appeltaart

Ingrediënten:
bakpoeder, bloem, citroenschil, ei, fruit, handappel, kaneel, boter, slagroom, tafelsuiker en zout

Keuken:
Europees / Spaans
Soort:
gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Een recept uit Pepita Aris en N. Dowey - De Spaanse keuken

Diner / hoofdgerecht uit De Spaanse keuken:

paella valenciana

Ingrediënten:
bakchorizo, erwten, gamba, garnalen, gevulde olijven, kipfilet, kippenbouillon, knoflook, mosselen, olijfolie, paellarijst, paprikapoeder, rijst, rode paprika, saffraandraadjes, sperziebonen, tomaat, tuinbonen, ui, varkensfilet, verse peterselie, vlees, witte wijn, zout en zwarte peper

Keuken:
Spaans
Soort:
paella / groenten, aardappels en peulvruchten
Een recept uit Pepita Aris en N. Dowey - De Spaanse keuken

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Spaanse keuken:

banderilla´s

Ingrediënten:
ansjovisfilet in olie, augurk, kappertjes, zilveruitjes en zwarte olijven

Keuken:
Spaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / hartige hapjes / vegetarisch
Een recept uit Pepita Aris en N. Dowey - De Spaanse keuken

Diner / hoofdgerecht uit De Spaanse keuken:

ropa vieja

Ingrediënten:
aubergines, cayennepeper, gaar vlees, gemalen komijn, gemalen kruidnagel, gemalen piment, gemalen zwarte peper, kikkererwten, knoflook, olijfolie, rode paprika, tomaten uit blik, ui, verse munt, vleesbouillon en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
stoofgerecht / groenten, aardappels en peulvruchten
Een recept uit Pepita Aris en N. Dowey - De Spaanse keuken

Diner / lunch / lunchgerecht / hoofdgerecht uit De Spaanse keuken:

varkens-empanada

Ingrediënten:
bloem, chorizo, ei, gemalen zwarte peper, ham, instantgist, knoflook, maïsmeel, olie, olijfolie, paprika, paprikapoeder, saffraandraadjes, tafelsuiker, tomaten uit blik, ui, varkenslende, verse peterselie, water, witte wijn en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
vlees / quiche
Een recept uit Pepita Aris en N. Dowey - De Spaanse keuken

Diner / hoofdgerecht uit De Spaanse keuken:

heek n strandgapers met salsa verde

Ingrediënten:
bloem, citroensap, doperwten, gemalen zwarte peper, heekfilet, knoflook, olijfolie, strandgapers, ui, verse peterselie, visbouillon, witte wijn en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis
Een recept uit Pepita Aris en N. Dowey - De Spaanse keuken

Diner / nagerecht uit De Spaanse keuken:

flan

Ingrediënten:
ei, eidooier, melk, slagroom, suiker en vanille

Keuken:
Spaans
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / gebak, koek, taart, pudding
Een recept uit Pepita Aris en N. Dowey - De Spaanse keuken

Diner / hoofdgerecht uit De Spaanse keuken:

gestoofde lever met spek

Ingrediënten:
bloem, boter, gemalen zwarte peper, kastanjechampignons, kippenbouillon, lever, melk, olijfolie, ontbijtspek, paprikapoeder, sojasaus, ui en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
vlees
Een recept uit Pepita Aris en N. Dowey - De Spaanse keuken

Diner / bijgerecht / voorgerecht uit De Spaanse keuken:

gemengde salade met olijven en kappertjes

Ingrediënten:
gemalen komijn, gemalen peper, gevulde olijven, kappertjes, knoflook, komkommer, lente-ui, olijfolie extra vergine, paprikapoeder, rodewijnazijn, rucola, tomaat, waterkers en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
salade / vegetarisch
Een recept uit Pepita Aris en N. Dowey - De Spaanse keuken

Bijgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Spaanse keuken:

rijsttortita´s

Ingrediënten:
aardappel, ei, gemalen zwarte peper, knoflook, langkorrelrijst, lente-ui, olijfolie, paprikapoeder, verse peterselie en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
pasta/noodles / vegetarisch
Een recept uit Pepita Aris en N. Dowey - De Spaanse keuken

Diner / hoofdgerecht uit De Spaanse keuken:

gevulde varkenslende

Ingrediënten:
amandelschaafsel, broodkruim, citroensap, eidooier, gedroogde vijgen, groene olijven, knoflook, olijfolie, paprikapoeder, ui, varkenslende, verse peterselie, zout en zwarte peper

Keuken:
Spaans
Soort:
vlees / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis
Een recept uit Pepita Aris en N. Dowey - De Spaanse keuken

Diner / hoofdgerecht uit De Spaanse keuken:

zarzuela

Ingrediënten:
bleekselderij, bloem, gamba, garnalen, gedroogde rode peper, gemalen zwarte peper, knoflook, laurierblad, mosselen, olie, olijfolie, paprikapoeder, pernod, pijlinktvis, platvis, saffraandraadjes, scampi, tomaat, ui, verse peterselie, witte wijn, witvis, zeeduivel en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
stoofgerecht / vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Pepita Aris en N. Dowey - De Spaanse keuken

Diner / hoofdgerecht uit De Spaanse keuken:

cocido

Ingrediënten:
bloedworst, chorizo, hamschijf, kikkererwten, kip, knoflook, langkorrelrijst, laurierblad, nieuwe aardappelen, ontbijtspek, paprika, prei, runderborststuk, rundermergpijpjes, ui, varkenspoot, wortel, zout en zwarte peperkorrels

Keuken:
Spaans
Soort:
stoofgerecht / vlees / groenten, aardappels en peulvruchten
Een recept uit Pepita Aris en N. Dowey - De Spaanse keuken

Diner / nagerecht uit De Spaanse keuken:

leche frita met zwartevruchtensaus

Ingrediënten:
bloem, bramen, citroenschil, ei, eidooier, kaneel, kaneelstokje, kristalsuiker, maïzena, oud broodkruim, suiker, volle melk, zonnebloemolie en zwarte bessen

Keuken:
Spaans
Soort:
eieren, kaas en zuivel
Een recept uit Pepita Aris en N. Dowey - De Spaanse keuken

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Spaanse keuken:

sopa de mariscos

Ingrediënten:
bleekselderij, citroensap, garnalen, gemalen zwarte peper, groene paprika, knoflook, kokkels, laurierblad, mosselen, olijfolie, oud brood, paprikapoeder, tomaat, ui, verse peterselie, water, witte wijn, zalm en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / soep/bouillon
Een recept uit Pepita Aris en N. Dowey - De Spaanse keuken

Diner / hoofdgerecht uit De Spaanse keuken:

hertenkoteletten met romescosaus

Ingrediënten:
amandelen, boter, gedroogde rode peper, gemalen zwarte peper, hertenkotelet, knoflook, olijfolie, oud brood, rodewijnazijn, savooiekool, sherryazijn, tomaat en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
wild en gevogelte
Een recept uit Pepita Aris en N. Dowey - De Spaanse keuken

Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Spaanse keuken:

kippenlevertjes in sherry

Ingrediënten:
gemalen zwarte peper, kippenlever, knoflook, olijfolie, oloroso sherry, paprikapoeder, slagroom, ui, verse tijm en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
gevogelte
Een recept uit Pepita Aris en N. Dowey - De Spaanse keuken

Diner / hoofdgerecht uit De Spaanse keuken:

makreel in citroen samfaina

Ingrediënten:
aubergine, citroen, courgette, gemalen zwarte peper, groene paprika, knoflook, laurierblad, makreel, olijfolie, rode paprika, tomaat, ui en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / groenten, aardappels en peulvruchten
Alle recepten van Pepita Aris