Pepita Aris

We hebben 5 boeken van Pepita Aris waarvan één boek mét recepten.

Meld u gratis aan!

Welkom op heerlijkzoeken.

Heerlijk zoeken is jouw persoonlijke receptenzoekmachine voor jouw boekenplank en blogcollectie. Alleen nog maar lekkere recepten vinden van auteurs die jou wél aanspreken, zoals die van Pepita Aris? Registreren is gratis!

Boeken van Pepita Aris

Kijk voor meer boeken.

Recepten van Pepita Aris

Doorzoek de recepten

Wist je dat heerlijkzoeken dé site is om door recepten van kookboeken te zoeken? Verfijn en verken onze selectie van recepten!

Een recept uit Pepita Aris en N. Dowey - De Spaanse keuken

Diner / hoofdgerecht uit De Spaanse keuken:

solomillo met cabrales-saus

Ingrediënten:
blauwe kaas, boter, brandewijn, cabrales, haasbiefstuk, olijfolie, slagroom, verse peterselie, versgemalen zwarte peper en zout

Keuken:
Afrikaans / Spaans
Soort:
vlees
Een recept uit Pepita Aris en N. Dowey - De Spaanse keuken

Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Spaanse keuken:

gekruide strandgapers

Ingrediënten:
bleekselderij, chilipoeder, droge witte wijn, knoflook, kurkuma, olijfolie, stokbrood, strandgapers, ui, gember, verse peterselie, versgemalen zwarte peper en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Pepita Aris en N. Dowey - De Spaanse keuken

Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Spaanse keuken:

hete garnalen

Ingrediënten:
gamba's, gedroogde peper, knoflook, olijfolie, stokbrood, versgemalen zwarte peper en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / hartige hapjes
Een recept uit Pepita Aris en N. Dowey - De Spaanse keuken

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Spaanse keuken:

gebakken forel met rijst tomaten en noten

Ingrediënten:
forel, gemalen zwarte peper, langkorrelrijst, noten, olijfolie, sla, tomaat, ui, verse dragon, gember, zongedroogde tomaten en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / pasta/noodles
Een recept uit Pepita Aris en N. Dowey - De Spaanse keuken

Diner / nagerecht uit De Spaanse keuken:

crema catalana

Ingrediënten:
citroenschil, eidooier, kaneelstokje, maïzena, melk, nootmuskaat en suiker

Keuken:
Spaans
Soort:
gebak, koek, taart, pudding
Een recept uit Pepita Aris en N. Dowey - De Spaanse keuken

Diner / hoofdgerecht uit De Spaanse keuken:

stoofpot van zwarte bonen

Ingrediënten:
bleekselderij, bouillon, buikspek, chorizo, gemalen zwarte peper, groene paprika, olijfolie, paprikapoeder, sjalot, zout en zwarte bonen

Keuken:
Spaans
Soort:
stoofgerecht / vlees / groenten, aardappels en peulvruchten
Een recept uit Pepita Aris en N. Dowey - De Spaanse keuken

Diner / hoofdgerecht uit De Spaanse keuken:

perdices con uvas

Ingrediënten:
bouillon, droge witte wijn, gemalen zwarte peper, knoflook, laurierblad, nootmuskaat, olijfolie, ontbijtspek, patrijs, rode druiven, ui, verse peterselie en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
stoofgerecht / gevogelte
Een recept uit Pepita Aris en N. Dowey - De Spaanse keuken

Diner / hoofdgerecht uit De Spaanse keuken:

gepaneerde kip met groene mayonaise

Ingrediënten:
bloem, broodkruim, citroensap, ei, gemalen zwarte peper, kappertjes, kipfilet, mayonaise, olijfolie, paprikapoeder, verse peterselie en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
gevogelte
Een recept uit Pepita Aris en N. Dowey - De Spaanse keuken

Diner / hoofdgerecht uit De Spaanse keuken:

kip chilindrón

Ingrediënten:
chilipoeder, gedroogde rode peper, gemalen zwarte peper, guindilla peper, kip, knoflook, nieuwe aardappel, olijfolie, paprikapoeder, rode paprika, serranoham, tomatenblokjes uit blik, ui, verse peterselie en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
gevogelte
Een recept uit Pepita Aris en N. Dowey - De Spaanse keuken

Diner / nagerecht / bij de koffie uit De Spaanse keuken:

guirlache

Ingrediënten:
amandelen, citroensap, hazelnoten, kristalsuiker en olie

Keuken:
Spaans
Soort:
koek en gebak / snoep / vegetarisch
Een recept uit Pepita Aris en N. Dowey - De Spaanse keuken

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Spaanse keuken:

chicharrones

Ingrediënten:
grof zeezout, paprikapoeder, plantaardige olie en varkenszwoerd

Keuken:
Spaans
Soort:
vlees / hartige hapjes / frituur
Een recept uit Pepita Aris en N. Dowey - De Spaanse keuken

Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Spaanse keuken:

aardappeltortilla

Ingrediënten:
aardappel, ei, gemalen zwarte peper, plantaardige olie, spaanse ui, tomaat, verse peterselie en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
eieren, kaas en zuivel / groenten, aardappels en peulvruchten
Een recept uit Pepita Aris en N. Dowey - De Spaanse keuken

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Spaanse keuken:

empanadilla´s van spinazie

Ingrediënten:
ansjovisfilet in olie, bladerdeeg, ei, knoflook, olijfolie, pijnboompitten, rozijnen, spinazie, versgemalen zwarte peper en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / hartige hapjes
Een recept uit Pepita Aris en N. Dowey - De Spaanse keuken

Diner / hoofdgerecht uit De Spaanse keuken:

hertenkoteletten met romescosaus

Ingrediënten:
amandelen, boter, gedroogde rode peper, gemalen zwarte peper, hertenkotelet, knoflook, olijfolie, oud brood, rodewijnazijn, savooiekool, sherryazijn, tomaat en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
wild en gevogelte
Een recept uit Pepita Aris en N. Dowey - De Spaanse keuken

Diner / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / hoofdgerecht uit De Spaanse keuken:

albondigas con salsa de tomate

Ingrediënten:
gemalen zwarte peper, knoflook, lente-ui, olijfolie, parmezaanse kaas, rundergehakt, suiker, tomaat, verse rozemarijn, verse tijm, wijn en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
vlees
Een recept uit Pepita Aris en N. Dowey - De Spaanse keuken

Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Spaanse keuken:

gemarineerde ansjovis

Ingrediënten:
citroen, grof zeezout, knoflook, olijfolie extra vergine, verse ansjovis en verse peterselie

Keuken:
Spaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / pekel en marinades
Een recept uit Pepita Aris en N. Dowey - De Spaanse keuken

Bijgerecht uit De Spaanse keuken:

gestoofde aubergine

Ingrediënten:
aubergine, gemalen zwarte peper, knoflook, olijfolie, olijfolie extra vergine, rode wijn, sjalot, tomaat, verse peterselie en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
groenten, aardappels en peulvruchten / vegetarisch
Een recept uit Pepita Aris en N. Dowey - De Spaanse keuken

Diner / nagerecht uit De Spaanse keuken:

biscocho borracho

Ingrediënten:
amandelschaafsel, bloem, boter, brandewijn, citroenrasp, ei, slagroom, tafelsuiker en water

Keuken:
Spaans
Soort:
gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Een recept uit Pepita Aris en N. Dowey - De Spaanse keuken

Diner / voorgerecht uit De Spaanse keuken:

catalaanse tuinbonen-aardappelsoep

Ingrediënten:
aardappel, gemalen zwarte peper, groentebouillon, olijfolie, room, tuinbonen, verse koriander en zout

Keuken:
Spaans / Duits
Soort:
soep/bouillon / groenten, aardappels en peulvruchten / vegetarisch
Alle recepten van Pepita Aris