De Spaanse keuken
een keuken doordrenkt van traditie
We hebben 150 recepten uit dit boek geindexeerd.
Word gratis lid
Welkom op heerlijk zoeken
Wij maken uw kookboeken, zoals De Spaanse keuken , online doorzoekbaar zodat u uw favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken u thuis hebt staan.
Maak kennis met de geschiedenis van de Spaanse keuken en ontdek de vele traditionele gerechten en streekgerechten, zoals de klassieke paella, aardappeltortilla, empanadillas met spinazie en gekruide eend met erwten. Van feestmaaltijden tot alledaagse gezinsmaaltijden en tapas ‘ Pepita Aris laat u kennismaken met elk aspect van het traditionele eten en koken in Spanje. Geniet van 150 klassieke recepten uit alle delen van Spanje, met ruim 500 magnifieke kleurenfoto’s en eenvoudig te volgen aanwijzingen voor een verrukkelijk resultaat. Creëer zelf die authentieke Spaanse smaak met fantastische recepten voor patatas bravas, gezouten kabeljauw met allioli en Galicische crêpes gevuld met appels.
Aantekeningen
bij dit boek
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt
bij dit boek
door gebruikers.
Advertentie
Recepten uit De Spaanse keuken
Een greep uit de 150 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:
Ingrediënten: bloem, gemalen zwarte peper, knoflook, lamsnier, olijfolie, ontbijtspek, sherry, tomatenpuree, ui, verse peterselie en zout
Keuken: Spaans
Soort: vlees
Ingrediënten: belegen kaas, brood, courgette, ei, gekookte ham, gele paprika, gemalen zwarte peper, groente, knoflook, olijfolie, paprikapoeder, rode paprika, tomatenblokjes uit blik, ui, vlees, zongedroogde tomatenpuree en zout
Ingrediënten: bleekselderij, citroensap, droge martini, eidooier, garnalen, gedroogde rode peper, gemalen zwarte peper, knoflook, olijfolie, paellarijst, saffraandraadjes, tomaat, ui, verse peterselie, vis, water, wortel en zout
Keuken: Spaans
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren / pasta/noodles
Ingrediënten: ei, kaneel, oud stokbrood, suiker, witte wijn en zonnebloemolie
Keuken: Spaans
Soort: brood en broodgerecht
Ingrediënten: bloedworst, buikspek, cannellinibonen, chorizo, gemalen zwarte peper, hamschijf, knoflook, laurierblad, olie, paprikapoeder, saffraandraadjes en zwarte peperkorrels
Keuken: Spaans
Soort: stoofgerecht / vlees / groenten, aardappels en peulvruchten
Ingrediënten: aubergine, gemalen zwarte peper, knoflook, olijfolie, olijfolie extra vergine, rode wijn, sjalot, tomaat, verse peterselie en zout
Keuken: Spaans
Soort: groenten, aardappels en peulvruchten / vegetarisch
Ingrediënten: boter, brood, ei, garnalen, gemalen zwarte peper, lente-ui, melk, olie, verse peterselie en zout
Keuken: Spaans
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren / eieren, kaas en zuivel
Ingrediënten: amandelschaafsel, bloem, boter, brandewijn, citroenrasp, ei, slagroom, tafelsuiker en water
Keuken: Spaans
Soort: gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Ingrediënten: amandelen, boter, cayennepeper, fijn zeezout, groene olijven, knoflook, korianderzaad, manchego, olijfolie, sherryazijn, venkelzaad, verse dragon, verse peterselie, verse rozemarijn, verse tijm, wittewijnazijn, zout, zwarte olijven en zwarte peperkorrels
Keuken: Spaans
Soort: hartige hapjes / vegetarisch
Ingrediënten: citroen, grof zeezout, knoflook, olijfolie extra vergine, verse ansjovis en verse peterselie
Keuken: Spaans
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren / pekel en marinades
Ingrediënten: sinaasappel, suiker en water
Keuken: Spaans
Soort: fruit
Ingrediënten: amontillado sherry, chorizo, gele paprika, gemalen zwarte peper, groene olijven, kippenbouillon, kippendij, knoflook, laurierblad, olijfolie, oregano, paellarijst, paprikapoeder, rode paprika, serranoham, spaanse ui, tijm, tomaat, verse peterselie en zout
Keuken: Spaans
Soort: pasta/noodles / gevogelte
Ingrediënten: ei, gemalen zwarte peper, groene paprika, knoflook, komkommer, olijfolie extra vergine, oud brood, rode paprika, sherryazijn, tomaat, tomatensap, ui, water en zout
Keuken: Spaans
Soort: soep/bouillon / groenten, aardappels en peulvruchten / vegetarisch
Ingrediënten: blauwe kaas, boter, brandewijn, cabrales, haasbiefstuk, olijfolie, slagroom, verse peterselie, versgemalen zwarte peper en zout
Keuken: Afrikaans / Spaans
Soort: vlees
Ingrediënten: aubergine, citroen, courgette, gemalen zwarte peper, groene paprika, knoflook, laurierblad, makreel, olijfolie, rode paprika, tomaat, ui en zout
Keuken: Spaans
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren / groenten, aardappels en peulvruchten
Ingrediënten: aardappel, ei, gemalen zwarte peper, plantaardige olie, spaanse ui, tomaat, verse peterselie en zout
Keuken: Spaans
Soort: eieren, kaas en zuivel / groenten, aardappels en peulvruchten
Ingrediënten: bleekselderij, bloem, bouillon, duif, gemalen zwarte peper, kastanjechampignons, knoflook, laurierblad, olijfolie, pimentkorrels, rode wijn, rodewijnazijn, ui, verse peterselie, wortel en zout
Keuken: Spaans
Soort: stoofgerecht / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / gevogelte
Ingrediënten: citroensap, garnalen, gemalen zwarte peper, inktvis, kappertjes, komkommer, mosselen, olijfolie, sla, verse peterselie, wortel en zout
Keuken: Spaans
Soort: salade / vis/schaaldieren/schelpdieren
Ingrediënten: bloem, boter, gemalen zwarte peper, kastanjechampignons, kippenbouillon, lever, melk, olijfolie, ontbijtspek, paprikapoeder, sojasaus, ui en zout
Keuken: Spaans
Soort: vlees
Ingrediënten: brood, lente-ui, olijfolie extra vergine, paprikapoeder, rog, sinaasappel, sla, tomaat, verse tijm, wittewijnazijn, zout, zwarte peper en zwarte peperkorrels
Keuken: Spaans
Soort: salade / vis/schaaldieren/schelpdieren
Toon alle 150 recepten in dit boek
Status: Doorzoekbaar
ISBN13
9789059202092
ISBN10
9059202090