De Spaanse keuken
een keuken doordrenkt van traditie
We hebben 150 recepten uit dit boek geindexeerd.
Word gratis lid
Welkom op heerlijk zoeken
Wij maken uw kookboeken, zoals De Spaanse keuken , online doorzoekbaar zodat u uw favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken u thuis hebt staan.
Maak kennis met de geschiedenis van de Spaanse keuken en ontdek de vele traditionele gerechten en streekgerechten, zoals de klassieke paella, aardappeltortilla, empanadillas met spinazie en gekruide eend met erwten. Van feestmaaltijden tot alledaagse gezinsmaaltijden en tapas ‘ Pepita Aris laat u kennismaken met elk aspect van het traditionele eten en koken in Spanje. Geniet van 150 klassieke recepten uit alle delen van Spanje, met ruim 500 magnifieke kleurenfoto’s en eenvoudig te volgen aanwijzingen voor een verrukkelijk resultaat. Creëer zelf die authentieke Spaanse smaak met fantastische recepten voor patatas bravas, gezouten kabeljauw met allioli en Galicische crêpes gevuld met appels.
Aantekeningen
bij dit boek
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt
bij dit boek
door gebruikers.
Advertentie
Recepten uit De Spaanse keuken
Een greep uit de 150 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:
Ingrediënten: bloem, chorizo, ei, gemalen zwarte peper, ham, instantgist, knoflook, maïsmeel, olie, olijfolie, paprika, paprikapoeder, saffraandraadjes, tafelsuiker, tomaten uit blik, ui, varkenslende, verse peterselie, water, witte wijn en zout
Keuken: Spaans
Soort: vlees / quiche
Ingrediënten: bloem, gamba's, gedroogde peper, knoflook, olijfolie, pale dry sherry, pure chocolade, sinaasappelsap, gember, versgemalen zwarte peper en zout
Keuken: Spaans
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren / hartige hapjes
Ingrediënten: bleekselderij, chilipoeder, droge witte wijn, knoflook, kurkuma, olijfolie, stokbrood, strandgapers, ui, gember, verse peterselie, versgemalen zwarte peper en zout
Keuken: Spaans
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren
Ingrediënten: anijslikeur, kastanjechampignons, knoflook, laurierblad, linzen, olijfolie, paprikapoeder, tomaat, ui, verse peterselie, zout en zwarte peper
Keuken: Spaans
Soort: groenten, aardappels en peulvruchten / vegetarisch
Ingrediënten: bloem, citroensap, doperwten, gemalen zwarte peper, heekfilet, knoflook, olijfolie, strandgapers, ui, verse peterselie, visbouillon, witte wijn en zout
Keuken: Spaans
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis
Ingrediënten: aardappel, gemalen zwarte peper, hamschijf, koolraap, paarse broccoli, witte bonen en zout
Keuken: Spaans
Soort: vlees / soep/bouillon
Ingrediënten: droge witte wijn, gemalen zwarte peper, olijfolie, pijlinktvis, rijst, rode peper, sherryazijn, verse peterselie en zout
Keuken: Spaans
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren / barbecue/grill
Ingrediënten: fijn zout, olijfolie, rode biet, suiker en zeezout
Keuken: Spaans
Soort: hartige hapjes / vegetarisch
Ingrediënten: boter, chorizo, droge sherry, gemalen zwarte peper, groene kool, knoflook, korianderzaad en zout
Keuken: Spaans
Soort: vlees / groenten, aardappels en peulvruchten
Ingrediënten: gemalen zwarte peper, knoflook, olijfolie, ontbijtspek, paprikapoeder, tuinbonen, ui, zoete sherry en zout
Keuken: Spaans
Soort: vlees / groenten, aardappels en peulvruchten
Ingrediënten: grof zeezout, paprikapoeder, plantaardige olie en varkenszwoerd
Keuken: Spaans
Soort: vlees / hartige hapjes / frituur
Ingrediënten: aardappel, boter, forel, gemalen zwarte peper, serranoham en zout
Keuken: Spaans
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren / barbecue/grill
Ingrediënten: bloem, boter, ei, gele paprika, parmezaanse kaas, rode paprika, slagroom, versgemalen zwarte peper, water en zout
Keuken: Spaans
Soort: ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / hartige hapjes / vegetarisch
Ingrediënten: amandelen, boter, gedroogde rode peper, gemalen zwarte peper, hertenkotelet, knoflook, olijfolie, oud brood, rodewijnazijn, savooiekool, sherryazijn, tomaat en zout
Keuken: Spaans
Soort: wild en gevogelte
Ingrediënten: gemalen komijn, gemalen peper, gevulde olijven, kappertjes, knoflook, komkommer, lente-ui, olijfolie extra vergine, paprikapoeder, rodewijnazijn, rucola, tomaat, waterkers en zout
Keuken: Spaans
Soort: salade / vegetarisch
Ingrediënten: gamba's, gedroogde peper, knoflook, olijfolie, stokbrood, versgemalen zwarte peper en zout
Keuken: Spaans
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren / hartige hapjes
Ingrediënten: aardappel, bloem, brandewijn, gemalen zwarte peper, kastanjechampignons, knoflook, laurierblad, magere runderlappen, olijfolie, ontbijtspek, paprikapoeder, peperkorrel, prei, pure chocolade, rode wijn, spaanse ui, tomaat, varkenspoot, verse peterselie, verse tijm, vlees, vleesbouillon, wortel en zout
Keuken: Spaans
Soort: stoofgerecht / groenten, aardappels en peulvruchten
Ingrediënten: amandelen, gele paprika, gemalen peper, groene paprika, knoflookzout, olijfolie, rijst, rozijnen, tomaat, ui, verse munt, verse peterselie en zout
Keuken: Spaans
Soort: ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / groenten, aardappels en peulvruchten / pasta/noodles / vegetarisch
Ingrediënten: citroenschil, donkere rum, handappel, honing, peer, perzik, pompoen, sinaasappelrasp, suiker en zoete aardappel
Keuken: Spaans
Soort: fruit
Ingrediënten: amontillado sherry, gele basterdsuiker, gele paprika, gemalen zwarte peper, knoflook, olijfolie, rode paprika, rode ui, stokbrood, tomaat, verse rozemarijn, zout en zwarte olijven
Keuken: Spaans
Soort: barbecue/grill / groenten, aardappels en peulvruchten
Toon alle 150 recepten in dit boek
Status: Doorzoekbaar
ISBN13
9789059202092
ISBN10
9059202090