gebakken bloedworst

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 90 in De Spaanse keuken .

Keuken:
Spaans
Gang:
voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti
Soort:
vlees / hartige hapjes

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Morcilla en groene paprika (montadito)

Een recept uit Samuel Clark en Samantha Clark - Morito

Escudella i carn d'olla - Catalaanse vleesschotel met bouillon

Een recept uit Monika Linton - Brindisa

Galettes Boudin noir / Boekweitflensjes met bloedworst

Een recept uit  - Catherine Quévremont - Recettes de Bretagne

*Paella Valenciana with Rabbit, Puffed Wild Rice, Paella Stock, Smoked Bomba Rice, Freeze Dried Piquillo Pepper, Blood Sausage, Sous vide Braised Snails, Sofrito, Sous Vide Artichoke, Horchata Foam, Soccarat Tuile and Seared Langoustine Tails

Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [5]