bacalao met pittige tomaten en aardappelen

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 169 in De Spaanse keuken .

Keuken:
Spaans
Gang:
hoofdgerecht
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Groentesoufflé - tiella di verdure

Een recept uit Claudia Piras en Ruprecht Stempell - Culinaria Italia

Schorpioenvis met witte wijn, broodkruim, olijfolie en kappertjes

Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Texelse verleiding met ui

Een recept uit Annette van Ruitenburg, Ruth de Ruwe, Rene Zanderink en Elsje Bruijnesteijn - Liever lokaal

Zoutevis met aardappel - morue à la bénédictine

Een recept uit L. de Medici en R. Olney - Provence