Pepparkakor
★
★
★
★
★
Een recept van Maroeska Metz.
U vindt dit recept op pagina 298 in Hoe dan?! .
- Keuken:
- Zweeds
- Soort:
- gebak/koek/taart/pudding / vegetarisch / feestdagen
Ingrediënten
- bakpoeder
- bloem
- boter
- bruine basterdsuiker
- gedroogde citroenschil
- gemberpoeder
- kaneel
- kruidnagelpoeder
- piment
- siroop
- speculaaskruiden
- stroop
- water
- witte basterdsuiker
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.