N. Dowey

We hebben 16 boeken van N. Dowey waarvan 2 boeken mét recepten.

Meld u gratis aan!

Welkom op heerlijkzoeken.

Heerlijk zoeken is jouw persoonlijke receptenzoekmachine voor jouw boekenplank en blogcollectie. Alleen nog maar lekkere recepten vinden van auteurs die jou wél aanspreken, zoals die van N. Dowey? Registreren is gratis!

Boeken van N. Dowey

Kijk voor meer boeken.

Recepten van N. Dowey

Doorzoek de recepten

Wist je dat heerlijkzoeken dé site is om door recepten van kookboeken te zoeken? Verfijn en verken onze selectie van recepten!

Een recept uit Pepita Aris en N. Dowey - De Spaanse keuken

Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Spaanse keuken:

gebarbecuede minikrabbetjes

Ingrediënten:
bloem, gele basterdsuiker, grof zeezout, oloroso sherry, sojasaus, tabasco, tomatenpuree en varkenskrabbetjes

Keuken:
Spaans
Soort:
vlees / barbecue/grill
Een recept uit Pepita Aris en N. Dowey - De Spaanse keuken

Ontbijt / bij de koffie uit De Spaanse keuken:

churros

Ingrediënten:
bloem, ei, kaneel, tafelsuiker, water, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch / frituur
Een recept uit Judy Bastyra, B. Johnson en N. Dowey - De Thaise keuken

Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Thaise keuken:

Kipsaté met pindasaus

Ingrediënten:
gember, honing, kipfilet, knoflook, kokosmelk, limoen, pindakaas, rode peper, sojasaus en thaise vissaus

Keuken:
Thais
Een recept uit Pepita Aris en N. Dowey - De Spaanse keuken

Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit De Spaanse keuken:

roerei met asperges

Ingrediënten:
boter, doperwten, ei, gemalen zwarte peper, groene asperge, melk, zoet paprikapoeder en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
eieren, kaas en zuivel / groenten, aardappels en peulvruchten / vegetarisch
Een recept uit Judy Bastyra, B. Johnson en N. Dowey - De Thaise keuken

Recept uit De Thaise keuken:

Gevulde paprika's

Ingrediënten:
ei, gele paprika, kaffir-limoenblaadjes, knoflook, korianderwortel, paddestoel, sojasaus, suiker, thaise rode currypasta en thaise vissaus

Keuken:
Thais
Soort:
groente
Een recept uit Judy Bastyra, B. Johnson en N. Dowey - De Thaise keuken

Recept uit De Thaise keuken:

Kipcurry met citroengras

Ingrediënten:
citroengras, galangal, garnalenpasta, groene peper, kaffir-limoenblaadjes, kippenbouillon, kippendij, knoflook, korianderwortel, kurkuma, pinda, sjalot, suiker en thaise vissaus

Keuken:
Thais
Soort:
gevogelte
Een recept uit Judy Bastyra, B. Johnson en N. Dowey - De Thaise keuken

Recept uit De Thaise keuken:

Saeng wa van gegrild varkensvlees

Ingrediënten:
citroengras, gember, honing, kaffir-limoenblaadjes, limoen, palmsuiker, rode chilipeper, sjalot, sojasaus, tamarindesap, thaise vissaus, varkensfilet en verse koriander

Keuken:
Thais
Soort:
salade
Een recept uit Pepita Aris en N. Dowey - De Spaanse keuken

Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Spaanse keuken:

gemarineerde ansjovis

Ingrediënten:
citroen, grof zeezout, knoflook, olijfolie extra vergine, verse ansjovis en verse peterselie

Keuken:
Spaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / pekel en marinades
Een recept uit Judy Bastyra, B. Johnson en N. Dowey - De Thaise keuken

Recept uit De Thaise keuken:

Curry van zoete pompoen en pinda's

Ingrediënten:
galangal, gele currypasta, groene peper bloemen, groentebouillon, kaffir-limoenblaadjes, kastanjechampignons, knoflook, kokosmelk, pinda, pompoen, pompoenzaad, sjalot, sojasaus, thaise vissaus en zoete aardappel

Keuken:
Thais
Soort:
curry / groente
Een recept uit Judy Bastyra, B. Johnson en N. Dowey - De Thaise keuken

Recept uit De Thaise keuken:

Garnalensaté

Ingrediënten:
citroengras, gamba, kaffir-limoenblaadjes, kaneelstokje, knoflook, kokosmelk, lente ui, medium hete currypasta, palmsuiker, pindakaas, rode peper, tamarinde, thaise vissaus, ui en verse koriander

Keuken:
Thais
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Judy Bastyra, B. Johnson en N. Dowey - De Thaise keuken

Recept uit De Thaise keuken:

Pikante zure miesalade

Ingrediënten:
babymais, groene pepers, lente ui, limoen, pinda, rijstmie, rode paprika, sojasaus, suiker, tomaat en verse koriander

Keuken:
Thais
Soort:
salade
Een recept uit Pepita Aris en N. Dowey - De Spaanse keuken

Diner / hoofdgerecht uit De Spaanse keuken:

gegrilde inktvis

Ingrediënten:
droge witte wijn, gemalen zwarte peper, olijfolie, pijlinktvis, rijst, rode peper, sherryazijn, verse peterselie en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / barbecue/grill
Een recept uit Judy Bastyra, B. Johnson en N. Dowey - De Thaise keuken

Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Thaise keuken:

Tung tong

Ingrediënten:
ei, loempiavellen, mais, maïzena, pruimensaus, sjalot, verse koriander en waterkastanje

Keuken:
Thais
Een recept uit Pepita Aris en N. Dowey - De Spaanse keuken

Diner / voorgerecht uit De Spaanse keuken:

rog met bittere sla

Ingrediënten:
brood, lente-ui, olijfolie extra vergine, paprikapoeder, rog, sinaasappel, sla, tomaat, verse tijm, wittewijnazijn, zout, zwarte peper en zwarte peperkorrels

Keuken:
Spaans
Soort:
salade / vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Pepita Aris en N. Dowey - De Spaanse keuken

Diner / lunch / bijgerecht / voorgerecht / lunchgerecht uit De Spaanse keuken:

paddestoelensalade met bonen en chorizo

Ingrediënten:
bakchorizo, gemalen zwarte peper, kastanjechampignons, olijfolie extra vergine, tuinbonen, verse bieslook, vlees en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
salade / groenten, aardappels en peulvruchten
Een recept uit Judy Bastyra, B. Johnson en N. Dowey - De Thaise keuken

Recept uit De Thaise keuken:

Geroerbakte garnalen met tamarinde

Ingrediënten:
gedroogde rode peper, kippenbouillon, knoflook, lente ui, palmsuiker, reuzengarnaal, sjalot, tamarinde, thaise vissaus en ui

Keuken:
Thais
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Alle recepten van N. Dowey