Stokvis - bacalao - het weken van de stokvis

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 83 in Moro .

Keuken:
Mediterraans / Spaans
Gang:
basisrecept
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Basisbereiding zoute vis en stokvis

Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Zoutevis (bacalao) ontzouten

Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Stokvisthee

Een recept uit Albert Kooy - De Nieuwe Nederlandse Keuken

Klipvis, tuinbonen en munt

Een recept uit Samuel Clark en Samantha Clark - Morito