Brasem in zout uit de oven - besugo en salazón

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 200 in Moro .

Keuken:
Mediterraans / Spaans
Gang:
hoofdgerecht
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Pesce sott'olio per il sabato - Koud visgerecht in olijfolie

Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Witte brasem op de grill of hete steen gebakken - sarago di porto alla brace o sulla piastra

Een recept uit Claudia Piras en Ruprecht Stempell - Culinaria Italia

Gemarineerde zeebrasem

Een recept uit Francesca Bazzuro - de zilveren lepel

Poisson aux citrons confits - Vis met gezouten citroen

Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken