Diner / voorgerecht uit Espumas & Mousses:
Eendenlevermousse met zoetzure uienchutney
- Ingrediënten:
- balsamicoazijn, foie gras van eend, gemberpoeder, gevogeltebouillon, honing, kookroom, maïsolie, mosterd, rode ui en sjalot
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
Terug naar Jean Bono.
Diner / voorgerecht uit Espumas & Mousses:
Recept uit Espumas & Mousses:
Diner / voorgerecht uit Espumas & Mousses:
Diner / voorgerecht uit Espumas & Mousses:
Diner / voorgerecht uit Espumas & Mousses:
Diner / nagerecht uit Espumas & Mousses:
Diner / voorgerecht uit Espumas & Mousses:
Diner / voorgerecht uit Espumas & Mousses:
Diner / voorgerecht uit Espumas & Mousses:
Recept uit Espumas & Mousses:
Diner / nagerecht uit Espumas & Mousses:
Recept uit Espumas & Mousses:
Diner / voorgerecht uit Espumas & Mousses:
Amuse / diner / voorgerecht uit Espumas & Mousses:
Diner / nagerecht uit Espumas & Mousses:
Diner / voorgerecht uit Espumas & Mousses:
Diner / nagerecht uit Espumas & Mousses:
Diner / nagerecht uit Espumas & Mousses:
Recept uit Espumas & Mousses:
Diner / nagerecht uit Espumas & Mousses:
Diner / nagerecht uit Espumas & Mousses:
Diner / nagerecht uit Espumas & Mousses:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Espumas & Mousses:
Recept uit Espumas & Mousses:
Diner / nagerecht uit Espumas & Mousses:
Recept uit Espumas & Mousses: